Şimdi Ara

** AMERİKA'DAN SİPARİŞLERİNİZ GETİRİLİR BLACK FRIDAY 2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
579
Cevap
306
Favori
201.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    LÜTFEN SİPARİŞ İLE İLGİLİ SORULARINIZI PM VEYA EMAIL İLE YOLLAYINIZ VE SADECE ÜRÜN LİNKİ YOLLAYINIZ

Ürün linkini şu yollardan bana gönderebilirsiniz:

Email: amerikadaneeve@gmail.com
    Instagram: @amerikadanevee
    WhatsApp: Whatsapp sayfası güncel tarihleri takip için
    Telegram: @Amerikadaneve (Sadece mesaj)
    Website: YAKINDA

GÜNCEL GÜMRÜK DURUMU

21 Ağustos itibariyle 30 Euro değeri üzerinde ürünlerin kargo ve posta yoluyla ürün getirilmesi sona erdi.
    Amerika'dan kargo yoluyla ürün yollayan firmalar ürün bedelinin %100 ile %200 kadar gümrük masrafı talep etmeye başladılar.
    Bundan dolayı sipariş talepleri oldukça arttı ama bizim de kapasitemiz sınırlı olduğu için getirme ücretlerinde artış yapmak zorunda kaldık.

GÜMRÜKTE OLUŞABİLECEK HER HANGİ BİR SORUNDA SORUMLULUK SİZE AİTTİR.

Havalimanında gümrük kontrolüne girme ihtimali vardır. Bu ihtimal yaklaşık %10 dur.
    Bu kontrolde ürünleriniz gümrükte takılırsa bundan dolayı mesuliyet kabul etmiyorum. Ama getirme ücreti de almıyorum.
    Vergi ödemesi çıkarsa bunu sizin adınıza öderiz ve sizden bunun bedelini alırız. Bu durumda getirme bedelinde %50 indirim yaparım.
    Gümrükte takılan ürünler Yurtdışına geri dönerken gümrükte takılan ürünleri geri alma ihtimalimiz var.

GÜNCEL GETİRME ÜCRETLERİ

En düşük getirme ücreti sipariş başına 30$ dır. Bunun altına sipariş kabul etmiyorum.

Getirme ücretleri %30'dan başlayıp %50 ile %100 arasında olacaktır.

Bu oranı ürünün normal fiyatına göre hesaplıyorum. İndirimli fiyatı baz almıyorum.
    Getirme ücretini ürünün değeri boyutları ve ağırlığı gibi nitelikleri belirleyecektir.
    Özel nitelikli ürünler ve gümrükten muaf ürünler (Laptop telefon kamera) için özel fiyat verilecektir.

GÜNCEL SEYAHAT TARİHİ

Aralık 4'te bir seyahatim olacak. Black Friday siparişlerinizi getirebilirim.

Bir sonraki seyahatim 1 Şubat 2025

Puro ve alkol siparişi almıyorum.

Büyük ağır ve pahalı olmayan ürünlerin getirme ücreti yüksek oluyor lütfen unutmayın.

BİZ KİMİZ:

12 senedir Amerika'dan yolcu beraberi eşya getiriyorum. Bunu uçak bileti masraflarını karşılamak için yapıyorum. Kendimle beraber çevremdeki güvendiğim arkadaşlarım ve aile üyeleri aracılığı ile yaptığım için yıl içinde sürekli gelenler oluyor. Güven konusunda referanslarıma konuda bir çok referansım mevcut.

NASIL SİPARİŞ VEREBİLİRİM ?

İki türlü çalışıyorum:

1. Ürünün siparişini ben veriyorum. Ürün bedelini sipariş vermeden önce bana ödüyorsunuz.Ürün getirme bedelini ürün Türkiye'ye gelince elden teslim de elden, kargo ile yollanacaksa kargoya vermeden önce yolluyorsunuz.

2. Siparişi siz verip benim verdiğim adrese yolluyorsunuz. Getirme bedelinin %50 sini sipariş vermeden önce bana yolluyorsunuz. Geri kalanı teslim zamanı veriyorsunuz.

Türkiye'ye gelince ürünleri Yurtiçi kargo veya başka bir kargo şirketi ile karşı ödemeli yolluyorum.

UÇAKTA YOLCU BERABERİ:

Şu ürünleri yolcu beraberi gümrükten muaf olduğu için gümrük vergisiz getirebiliyorum:

* Laptop veya Desktop Bilgisayar
    * Tablet
    * Telefon (1 Kasım itibariyle yolcu beraberi getirmede kurallar değişti)
    * Fotoğraf makinesi ve kamera
    * SHK Kayıtlı Drone
    * Giyim ve Ayakkabı
    * Müzik aletleri
    * Spor aletleri (Kayak ve Golf takımı gibi)
    * Mutfak aletleri (Airfry ve Mikser gibi)
    * Sınırlı adette tütün ürünleri (Arkadaşlarıma getirdiğim zamanlar sipariş almıyorum)
    * 500 ML e kadar parfüm
    * Sınırlı adette makyaj malzemesi
    * Kahve, Şeker ve Çikolata
    * 430 Euro'ya kadar hediyelik eşya (saat elektronik vb)

Gümrükte sorun yaşamamak için çoğu ürünleri kutusuz getiriyorum. Kutusunda açılmamış ürün getirmeyi genelde tercih etmiyorum.

Kesinlikle şu ürünleri getiremiyorum.

E-Sigara ve likitleri (lütfen ısrarla sormayın )
    Alkol
    Sporcu protein tozu
    Silah, silah aksesuarı ve benzeri ürünler
    Bitki ve canlı hayvan
    Her türlü ilaç
    Vitamin ve gıda takviyesi

BAZI ÖRNEK FİYATLAR

Bunlar en düşük fiyatlar olup ürünün değerine göre fiyatlar artacak.

Elektronik Ürünler:

Cep telefonu 200-300$ (Kayıt size aittir)
    *Laptop En az 300$ dan başlıyor
    Tablet 70$-200$
    DSLR Body 100$-250$
    Lens 50$-300$
    Aynasız Kamera 50$-100$ (800$ a kadar)
    Kulaklık 30$-100$ (700$ a kadar)

*Laptop getirme:

En çok talep olan ürünlerden birisi laptop.
    Niteliği ve ebatları yüzünden genelde yanımda en çok 1 adet getirebiliyorum.
    Laptopu kutusuz getiriyorum.
    Laptopu 1 kere çalıştırıyorum ve tam şarj edip uçağa binerken yanıma alıyorum. Check in bagajına koymuyorum.
    X-rayden geçtiği için kutusunda bile olsa çıkartmam şart.
    Çalışıp çalışmadığına bakabiliyorlar o yüzden şarj etmek zorundayım.

Laptop getirme ücreti boyutu ve fiyatına göre değişmektedir.
    Laptopun garantisi sadece Amerika'da geçerli ise, bir sorun olursa ücretsiz değişim, tamir yaptırıyorum.
    Geri getirmek için doğal olarak ücret almak zorundayım ancak yer durumuna göre yardımcı olurum.

Elektronik Dışı Ürünler:

Mont: 50$-150$
    Kot veya diğer pantolon: 20$
    Kazak: 20$
    Ayakkabı-Bot: 50$-100$
    Parfüm: 30$
    Saat: 40$-100$(Pahalı saatlerin getirme ücreti fiyatı oranında yükselecektir)
    Çanta: 30$-150$ (boyutuna göre)
    Bavul: 50$(Gelirken kullanmak şartıyla)

Minimum 30$ getirme ücretine giren ürünler:

*CD/DVD/BLUE RAY: 10$
    *Zippo vs Çakmak: 20$
    *Gömlek: 10$
    *Tişört: 10$
    *Şort,Mayo vb: 10$

ÖZEL FİYATLI ÜRÜNLER:

Müzik enstrümanı: Boyutuna göre değişir. PM atınız. (Gümrükten muaf)
    Araba yedek parça veya aksesuar: PM atınız. (Gümrük riski yüksek)
    Spor ekipmanları (Golf takımı Kayak takımı vb) (Gümrükten muaf)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzy76 -- 29 Ekim 2024; 3:26:0 >

• 2 ay önce tereddütler dolu bir şekilde yazdım, 800$ lik bir alışveriş yaptım. Alışverişten önce ettiğim tereddutlerden utandım. Kesinlikle tereddütsüz güvenip pişman olmayacaginiz bir insan İzzet Bey.

Kendi siparişim olsa uğraşmayıp iptal edeceğim bir siparisti benden fazla uğraştı, mail attı, takip etti. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum kendisine.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Amerika'dan Siparişleriniz Getirilir: Ağustos ve Eylül 2024

Amerika Birleşik Devletleri'nden sipariş vermek, çok çeşitli ürünlere erişebilmenin ve genellikle yerel mağazalardan daha düşük fiyatlarla satın alabilmenin harika bir yoludur. Ağustos ve Eylül 2024 tarihleri arasında Amerika'dan sipariş vermeyi düşünüyorsanız, göz önünde bulundurmanız gereken bazı hususlar şunlardır:

• Yüksek Talep: Bu, okulların açılma zamanına denk geldiği için Amerika'dan sipariş edilen ürünlere olan talebin arttığı bir dönemdir. Siparişlerinizi zamanında teslim almak için önceden plan yapmanız önerilir.

• Nakliye Maliyetleri: Nakliye maliyetleri, siparişinizin ağırlığına ve boyutuna göre değişecektir. Müşteri yorumlarını kontrol ederek ve farklı nakliye şirketlerinden fiyat teklifleri alarak güvenilir ve uygun maliyetli bir nakliye hizmeti sağlayıcısı seçmek önemlidir.

• Teslim Süreleri: Teslim süreleri, nakliye yöntemine ve konumunuza göre değişecektir. Ekspres teslimat yöntemleri daha hızlıdır ancak daha pahalı olabilirken, standart teslimat yöntemleri daha ucuzdur ancak daha uzun sürer.

• Gümrük Vergileri: Amerika'dan sipariş ettiğiniz ürünler Türkiye'ye girdiğinde gümrük vergilerine tabi olabilir. Vergilerin miktarı, ürünün türüne ve değerine bağlı olarak değişecektir. Sipariş vermeden önce gümrük vergilerini kontrol etmeniz önerilir.

• Popüler Ürünler: Amerika'dan sipariş verilen popüler ürünler arasında elektronik, giyim, kozmetik ve ev eşyaları yer almaktadır. En iyi fırsatlar için özel satışları ve kupon kodlarını takip etmeyi unutmayın.

Amerika'dan sipariş vermek, uygun fiyatlarla yüksek kaliteli ürünler edinmenin harika bir yoludur. Yukarıdaki hususları göz önünde bulundurarak, Ağustos ve Eylül 2024'te sorunsuz bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gayet açıklayıcı ciddi ve samimi bir ilan, aklimda bulunsun. Ihtiyacim oldugunda hic guven problemi cekmeden sizden yardim isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

• Roland 80 xl ya da 80 gx getirebiliyor musun hocam 22 yada 24 kilo civari amfi
  • saat için tekrar teşekkür ederim
    Bu mesaja eklenen görseller:

**   AMERİKA'DAN SİPARİŞLERİNİZ GETİRİLİR BLACK FRIDAY 2024
  • İzzet hocam çok güvenilir bir insandır , istediğiniz birşeyler varsa söyleyin o halleder
  • Means kullanıcısına yanıt
    Getirsem bile 1 bavul hakkımı yer o yüzden pahalı gelebilir:)
  • mayatyr kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam :)
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Cem bey :)
  • İzzet abi gayet güvenilir ve ürünler için kendi ürünleriymiş gibi uğraşıyor. Gözünüz kapalı alışveriş yapabileceğiniz nadir insanlardan bir tanesi kendisi.
  • orygeneral kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Anıl kardeşim
  • İzzet bey şu ürünü Kaça getirirsiniz nasıl yapalım?

• Hocam olta düşünüyorum ama kapalı boyu 2m.Toplam ağırlığı 450 500 gram civari,2 metre maks 5 cm çapı olan bir çubuk
  • Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    Hocam en boy yukseklik toplami 158 cm i gecince cok ucuk paralar aliyor THY
  • malum süre kısıtlı şu anda ne tavsiye edersiniz. Şunu almak mantıklı şu bayağı ucuza geliyor vs.
    tşk
  • dicey_celo D kullanıcısına yanıt
    Amazon veya Newegg gibi sitelerden almak icin hala vakit var.

Bunun disinda magazalardan da alabilirim ama baska biryerden almaya zaman az kaldi yetismeme ihtimali var.
  • Çok teşekkürler İzzet abi bugün teslim aldım kargoyu. Herhalde kendim gidip gelsem bu kadar özenli ve dikkatli getiremezdim.
  • Ben teşekkür ederim elimden geldiğince sağlam olsun diye uğraşıyorum. Güle güle kullanın
  • izzy76 kullanıcısına yanıt
    Favorilerime ekledim ileride sipariş verebilirim...
  • Ben spariş verdim heyecanla bekliyorum Kendisine kibarlığı ve yardımları için çok teşekkür ederim.Gözü kapalı güvenebilirsiniz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.