Merhaba arkadaşlar. Ben şu an Amerika' da tatildeyim ve burdan Wii almayı dusunuyorum. BestBuy magazasında NTSC Wii ler 250 dolar. Ve Türkiyedeki fiyatları düşünürsek çok ucuz. Ama size sorcagım bazı sorular var.
1- Amerikada' ki Wiiler NTSC oldugu için Türkiye de televizyona takınca sorun çıkar mı? PS3' ümde sorun yok Region-Free oldugu için ama Wii' leri PAL televizyona takabiliyomuyuz bilmiorm.
2- Oyunları yurtdısından kargoyla alcagım için NTSC olması sorun değil ama Türkiye' de NTSC Wii lere çip taktırabilir miyim ve maliyeti ne kadar olur?
Vereceginiz cevaplar için teşekkür ederim ve biraz hızlı olursa sevinirim :) Çünkü 5 gün sonra geri donuyorum :)
1. Benim cihaz PAL ama Türkiye'de NTSC wii'si olan eleman çok. Yani wii PAL televizyonda çalışır. Yanlız görüntü sıkıntısı olabilir. PAL , NTSC farkından dolayı... 2. NTSC'ye de çip taktırırsın rahat bulursun sorun değil.
Dostum Wii lerin 250 USD olduğunu emin misin ? Ben web sitesinden baktığımdan 370 USD ye falan gidiyordu.. yani yaklaşık 400 ytl , bunu Turkiye'de çalıştırmak için elektrik adaptorüne ihtiyacın olacak, 50 ytl gibi düşünebilirsin... zamazingoyu taktırırsan NTSC / PAL oyun ayrımı kalmaz yaklaşık 100 ytl de bunu düşünebilirsin
kolay gelsin
@samet04106
Teşekkürler Samet. Peki goruntu bozuklugu olursa "ntsc to pal" gibi bi donusturucu var dimi?
@DuncanIdaho
Bilgiler için teşekkkürler. Evet 250 dolar. Dun gece New Hempshire BestBuy' daydım ve o eyaletin ozelligi vergi olmaması. Yani aldıgın seylerin üstüne vergi eklenmiyo. O yuzden temiz 249.99 dolar oduyosun kasada. Ve bu yuzden fiyatı çok ucuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme