Şimdi Ara

Amerika/Kanada da okuyanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yaşındayım arkadaşlar şu anda bi fen lisesinde okuyorum.İstediğim bölüm boğaziçi siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler ama yurtdışında okumak en büyük hayalim. ingilizcem ileri seviyede ama toefl sınavına ne kadar yeter bilmiyorum ve yapmam gereken şeyler neler başvuru sırasında bilgi verebilecek varmı?

• takip & up
  • Amerikada okuyorum ancak toefl gibi sureclerden hic gecmedigim icin bir bilgim yok . Sosyal yasam ve okullar ile ilgili bilgi verebilirim isterseniz
  • Yok oyle sat alacan toefl alacan essayler yazacan interview yapacan aileninde yilda en az 50 bin dolar odeyecek durumu olmasi lazim kolay is degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 18 Mart 2013; 2:03:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bl@cknight

Amerikada okuyorum ancak toefl gibi sureclerden hic gecmedigim icin bir bilgim yok . Sosyal yasam ve okullar ile ilgili bilgi verebilirim isterseniz

İlk gidiş hakkında bilgi verebilir misin ? Hangi bölüm okuyorsun ? Çalışıp mı okuyorsun ? Geçimini nasıl karşılıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myceneans

quote:

Orijinalden alıntı: bl@cknight

Amerikada okuyorum ancak toefl gibi sureclerden hic gecmedigim icin bir bilgim yok . Sosyal yasam ve okullar ile ilgili bilgi verebilirim isterseniz

İlk gidiş hakkında bilgi verebilir misin ? Hangi bölüm okuyorsun ? Çalışıp mı okuyorsun ? Geçimini nasıl karşılıyorsun ?

Biz ailecek burda kaliyoruz yani ailemin yaninda kaliyorum gecemimi onlar sagliyor Ayni yastayiz lisede okuyorum ancak her amerikali cocuk gibi yaza dogru calismaya baslayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belçika'da Üniversite Okumak
    3 yıl önce açıldı
    Brezilya'da üniversitede okumak.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.