malesef senede 1 geliyor işte ziyaret için amazondaki alışverişimi de paylaşayım, yarın bi gün amerikaya gidince kapıda vergisini istemezler heralde:) dün gece ilk defa oyun oynadım, battlefront 2, çok sesten rahatsız olmam ama acaip bir uğultu yaptı fan, resmen "vuuu" diye sesini işitiyorum sizde de aynı sorun var mı yoksa garantiye mi sormalıyım? |
Amerika Postam ile alışveriş deneyimim (4. sayfa)
-
-
Hocam ben zaten biraz fan sesini normal buluyorum, o yüzden bir sorun olarak görmedim açıkçası. Normalden çokta sesli değil. Kaldı ki içindeki donanım güçlü, i7 soba gibi ısınıyor zaten. Yeter ki throttle yemesin de fan çalışsın sorun değil. Almadan önce aşağıdaki arkadaşın incelemesine bakmıştım, extreme mode de max 55 desibel olarak ölçmüş, benim bu kadar çıkmadı şuana kadar bence, ölçmedim tabi ama :)
-
Hocam hayırlı olsun diyeyim öncelikle.İki şey sorabilir miyim?
Ben de newegg amerikadan alışveriş yapmak istiyorum.Enpara yok yapıkredi ile alışveriş yapacağım(kart yurt dışına açık) sorun olur mu?
1-Kartımda ürünün bedeli kadar dolar mı bulunmalı?Yoksa TL'yi güncel kurdan dolara çevirerek mi alıyor?TL'yi dolara çeviriyorsa, hangi kurdan hesaplıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kartınızda para olmasına gerek yok limitiniz olması yeterli
Bankayşa görüşüp kartınıza döviz ekstresi gönderilmesini istemeniz gerekiyor, o durumda döviz çekilir, ay sonu döviz ödersiniz
ancak herhangi bir işlem yapmazsanız 30-40kr yukarıdan dolar borcunuzu tlye çevirip ödetirler
-
oyunu açmazsam ses yok, oyunda da işte sesi açık olunca bastırıyor diyelim biraz
Ayrıca bugün film açınca farkettim ışık sızması var ekranda
-
Hocam hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba ? Ups 1 günde nasıl getirmiş şaşırdım açıkçası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X