Şimdi Ara

Amerika siparişi alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Mart sonunda Amerikadan arkadasım gelecek ve 1-2 ürün getirtebilirim, eğer sipariş vermek isteyen olursa pm den görüşelim.

Basitçe şartlarımı yazayım;

Almak istediğiniz ürünün Cincinnati ve Kentucky den fiziksel mağazan alınabiliyor olması gerek ( amazon.com gibi siteler üzerinden de belki alınabilir ama su an için buna garanti veremem, arkadasım bu pazar gidecek ve oradaki ortam nasıl olacak emin değilim, ama yine risk almak isteyen varsa bana yolunu yöntemini gösterirse şansımızı deneriz, ürünün alınamaması durumunda mart sonunda para iadesi yaparım )

Alınacak ürünün bulunduğu fiziksel adres ve tabi mağaza adını vermeniz gerek.

Ürün bedelini peşin almalıyım, ürün türkiyeye geldikten sonra bana vereceğiniz extra ücreti kargolama öncesi havale etmeniz gerek

( bu arada belirtmeliyim ki, satın alma işlemi sırasında çıkacak ekstra masraflardan ( elbbete belgeli olacaktır ) siz sorumlusunuz, ve tabi eger tax free ile vergi iadesi alınması durumda bu para hesabınıza havale edilecektir )

ufak cihazlarda (örneğin telefon,fotoğraf mak. ) en az 100$ olmak kaydı ile %10 yani siparişini 450$lık bir ürünse 100$, 1100$lık bir siparişle 110$ komisyon talep ediyorum.

bilgisayar gibi cihazlarda ise en az 150$ olmak kaydı ile %15 komisyon talep ediyorum ( daha büyük boyutlu sipariş almıyorum )

28.02.2014 yani bu cuma öğlen 15e kadar kararınızı netleştirip parayı havale etmeniz gerek.

şimdilik aklıma gelen detaylar bunlar.

Referans konusunda endişem yok ama merak edenler profilimden üyelik tarihim, eski mesajlarım referanslar vs bakıp bu güne kadar en ufak sorun yaşamadığımı anlayabilirler. Hatta merak eden olursa iş yerimin adını falan verebilirim gerekli teyidleri yapmaları için.

Herkese iyi forumlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yunanistandan sipariş alınır
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.