Şimdi Ara

Amerika vizesi hakkında yardım edebilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben yakında usa vizesine başvuracağım durumum kısaca şöyle;

2 yıllık üni son sınıf okulda kaydım var alttan dersim var.üzerime ev tapusu ve araba ruhsatı var.masraflarımı babam karşılayacak bunun için bankadan kredi cekeceğim..maksimum 1 haftalık tatil için gideceğim.vize alma durumum nedir ?

• imkansız.. türkiye'de sizi bağlayan ailenizden başka hiçbir şey yok. evi arabayı satıp o parayla abd'ye sığınmak isteyebilirsiniz. bankaya da borç takıp kaçma durumu da söz konusu. Üstelik 2 yıllık bir üniversitede alttan dersiniz de varmış.. pek iyi bir öğrenci de sayılmazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 16 Nisan 2016; 21:47:22 >
  • amerika vizesi en rahat alına bilen aynı zamanda hiçte kolay alınamayan vizedir , pasaklı halde gidip alanıda gördüm takım elbise ve tam evrak gidip alamayanıda , o yüzden hiç uğraşmayın ve vizesiz bi ülkeye gidin örn : kore ;)
  • vay arkadaş biz 98'de gittiğimizde direk vermişlerdi vizeyi ne kadar zorlaşmış
  • 10 yıllık pasaport başvurumu yaptım.gelince vize başvurumu da yapacağım kısmet bakalım olursa benim için süper olacak olmazsa dil okulu ile gideceğim..tabi öncelik turist vizesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: majeste0990

10 yıllık pasaport başvurumu yaptım.gelince vize başvurumu da yapacağım kısmet bakalım olursa benim için süper olacak olmazsa dil okulu ile gideceğim..tabi öncelik turist vizesi

Tur şirketlerinin Doğu yada Batı Amerika için güzel turları var. Onlardan birisi ile gidecek olursanız vize konusunda biraz daha avanaj sağlayabiliyor. Eğer turist vizesine başvurup reject alırsanız sonrasında yaz okulu için de vize almanıza engel olabilir. Bunu göze alarak sürdürün başvurunuzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmosferikmotor -- 24 Nisan 2016; 1:13:37 >
  • Selam öncelikle ;
    Amerika vizesini çok rahat alırsın hiç bilgi kirliliğine lüzum yok Amerika vizesi forma verilir ve doğru doldurulursa olumlu sonuç %90 lar seviyesindedir
    Sen ailem sponsor olacak diyorsun adam seni buraya bağlayan hiçbirşey yok diye mesaj atıyor :)))))
    Gerçekten komik
    Alırsın abicim muhtemelen de 10 yıllık 180 gün kalışlı alırsın vizeyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trisa vize danışmanlığı

Selam öncelikle ;
    Amerika vizesini çok rahat alırsın hiç bilgi kirliliğine lüzum yok Amerika vizesi forma verilir ve doğru doldurulursa olumlu sonuç %90 lar seviyesindedir
    Sen ailem sponsor olacak diyorsun adam seni buraya bağlayan hiçbirşey yok diye mesaj atıyor :)))))
    Gerçekten komik
    Alırsın abicim muhtemelen de 10 yıllık 180 gün kalışlı alırsın vizeyi

bugün itibariyle 10.000 tl kredi cektim hesabıma yatırdım bir haftaya kalmaz vize başvurusunu yapacağım umarım herşey olumlu sonuclanır.

not: ben de red almayacağım gibime geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.