Şimdi Ara

Amerika'ya TR plaka araçla giriş yapmak -CİDDİ- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
6
Favori
9.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chromosty

Plakayi sokup gotureydin ya la

aslında en akıllıca soru seninki ama adam arabada test yapılacak dedi sanırım olayı tam bende anlamadım gerçi ama sırf tr plakalı araç ile hava atmak olsa amaçları plakayı götürüp orda bi araca takmak daha mantıklı tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

Arkadas afedersin de forumu zekasiz mi sandin Ucakla denizden gecmeyi nasil dusunuyorsun? Bir de icine araba koyacaksin?? Artik csb yazmayin lutfen!!!

Araba gemiyle gidecek
  • Yanlış yapıyon , madem Amerika'ya araba götürcen , bir doğan şahin götür ki efsane Amerika'da boy gösterebilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overgrowth

quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Sen ne yapmaya gidiyorsun oraya ?

Şoförlük + gezme + para ve orada oturuyorsa anna torv u görmeye.

Gercekse cok ilginc cok guzel olur :) Hocam su aracin gidis fiyatini prosedurlerini yazsana ne kadara patladigini. Illaki biliyorsundur
  • Adamlar kendi ülkelerinin yerini bilmiyor. TR ye bakınca küfür zannedip aracı patlatmak ihtimali dışında başka bir sorun olacağını sanmam.
  • La millet ne bilsin orda Türkiye plakasını, hurdacı araba satmaya çıkmış sanırım der geçerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Sen ne yapmaya gidiyorsun oraya ?

Şoförlük + gezme + para ve orada oturuyorsa anna torv u görmeye.

Gercekse cok ilginc cok guzel olur :) Hocam su aracin gidis fiyatini prosedurlerini yazsana ne kadara patladigini. Illaki biliyorsundur

Aracin girebilmesi için,
    -mil göstergesi olmali
    -emisyon oraniyla bir halt var
    -usa için uygunluk testi
    -2 test daha
    Baştaki prosedürler bunlar girişi tam bilmiyorum.
    Fiyat olarak 15-20bin arazi veya üstüdür taş ima dahil tam bilmiyorum

• çok iyi niyetlisin galiba
    araç %85 zırhlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

quote:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151567881799410&set=pb.185242284409.-2207520000.1369672941.&type=3&theater
    Bu fotoğraftakiler yaptıysa sende sokarsın Amerika'ya araba.

Kimi eyaletlerde sadece arka plaka zorunlu. Ön tarafa istediğin plakayı takabiliyorsun.

Spor arabaların çoğunun önüne plaka takılmıyor.Türkiye'de de böyle.Ondan sadece arkada Türk plakasıyla dolaşsada olur.Ama Amerika'da sıkı kurallar var sanmam bu plakayla arabanın dolaşabileceğini.

Bu şekilde bir türk plakası daha görmüştüm. Ön plaka türk ve gerçek olmayan. sence 61 ts 1967 diye bir plaka varmıdır? üşenmedim edevlete girip sorgulayacaktım ama sistem arızası var şuan. bakamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

La millet ne bilsin orda Türkiye plakasını, hurdacı araba satmaya çıkmış sanırım der geçerler.

S350 orada baslangic 95.000$ hurdaciyiz doğru
  • hayatimda gordugum en aptalca islerde top 10 a girer bu olay. hakkaten aracin sahibi rahatsiz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kid Lazer

1. s class mercedesi olan adam amerikada alasını kiralar
    2. s class mercedesi olan adam gelip forumun en ciddiyetsiz yerinde konu dışında bunu sormaz
    3. s class mercedesi olan adam gider otomobil bölümüne açar
    4. s class mercedesi olan adamın aklı mercedesi nasıl amerikaya sokacağına ne olacağına erer bunları dert etmez
    5. forumda takılıp s class mercedesi olan adam yoktur muhtemelen babasınındır gelip burda caka satıyordur.

esenlikler güzel kardeşim.

• Yazma tamam da okuma eksik
  • Amerikalılar iyi,hoşgörülü,eğitimli,medeniyetli insanlar.Okyanus ötesinde olduklarından dolayı özgüvenleri %9823123 sularında.Asla şüphen olmasın.Sana karşı güleryüzlü olacaklardır.İngilizeyide sorun etme.Karşıdaki insanlar dilinle alay etmiyecekler,tam tersi seni anlamaya çalışıcaklar.

Büyük ihtimalle polislerin gözüne geliceksin.Çevirebilir,evrak sorabilirler.Mesele etme.Trafik kurallarına uy.Unutma bir polise kaba olduğu için mahkemeye verebilirsin.

Benim sana önerdigim şey plakadaki tr yazısının üstüne.AB Bayrağı koyman.Şu yuvarlak sarı yıldızlardan.O simgeyi görünce insanlar farklı bir gözle bakacalardır.En azından avrupadan geldiğini anlarlar.Arapları sevmiyorlar çünkü.Mutlaka dediğim simgeyi taktır ...

http://www.sabah.de/wp-content/uploads/2012/04/plaka.jpg

• quote:

quote:

quote:

quote:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151567881799410&set=pb.185242284409.-2207520000.1369672941.&type=3&theater
    Bu fotoğraftakiler yaptıysa sende sokarsın Amerika'ya araba.

Kimi eyaletlerde sadece arka plaka zorunlu. Ön tarafa istediğin plakayı takabiliyorsun.

Spor arabaların çoğunun önüne plaka takılmıyor.Türkiye'de de böyle.Ondan sadece arkada Türk plakasıyla dolaşsada olur.Ama Amerika'da sıkı kurallar var sanmam bu plakayla arabanın dolaşabileceğini.

Bu şekilde bir türk plakası daha görmüştüm. Ön plaka türk ve gerçek olmayan. sence 61 ts 1967 diye bir plaka varmıdır? üşenmedim edevlete girip sorgulayacaktım ama sistem arızası var şuan. bakamıyorum

Yok tabiki.APP plaka ordaki.Benim demek istediğim elin Amerikanı ne anlar appden.Bu resimde de yetkililer karışmadığına göre gerçek TR plakalı araçla girilebilir demek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

Amerikalılar iyi,hoşgörülü,eğitimli,medeniyetli insanlar.Okyanus ötesinde olduklarından dolayı özgüvenleri %9823123 sularında.Asla şüphen olmasın.Sana karşı güleryüzlü olacaklardır.İngilizeyide sorun etme.Karşıdaki insanlar dilinle alay etmiyecekler,tam tersi seni anlamaya çalışıcaklar.

Büyük ihtimalle polislerin gözüne geliceksin.Çevirebilir,evrak sorabilirler.Mesele etme.Trafik kurallarına uy.Unutma bir polise kaba olduğu için mahkemeye verebilirsin.

Benim sana önerdigim şey plakadaki tr yazısının üstüne.AB Bayrağı koyman.Şu yuvarlak sarı yıldızlardan.O simgeyi görünce insanlar farklı bir gözle bakacalardır.En azından avrupadan geldiğini anlarlar.Arapları sevmiyorlar çünkü.Mutlaka dediğim simgeyi taktır ...

Hocam neredeyse tek ciddi yorum sende. O AB bayragini bulurum polisler sorun cikartir mi peki taktigimda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

Amerikalılar iyi,hoşgörülü,eğitimli,medeniyetli insanlar.Okyanus ötesinde olduklarından dolayı özgüvenleri %9823123 sularında.Asla şüphen olmasın.Sana karşı güleryüzlü olacaklardır.İngilizeyide sorun etme.Karşıdaki insanlar dilinle alay etmiyecekler,tam tersi seni anlamaya çalışıcaklar.

Hocam neredeyse tek ciddi yorum sende. O AB bayragini bulurum polisler sorun cikartir mi peki taktigimda

Hiç bir şey olmaz merak etme.Polislerin sana soracağı tek soru.Nereden geliyorsun ? neden geldin ? nereye gideceksin ? tarzında olacaktır.Kendini bu sorulara karşı hazırlıklı tut.Bir ikinciside amerikada yollar karanlıktır.Tek bir tane ışık bulamazsın.Bir anda arkanda sirenlerini açmış.Selektor yapan polis arabası bulabilirsin.Seni durduklarında ellerin direksiyonda olacak ve izin almadan arabandan inmeyeceksin.Camlar yarı açık olacak.Ellerini mutlaka görebilecekleri bir yere koymalısın.Eğer bu dediklerimi yapmazsan silahlarını çekiceklerdir direk.

O dediğimi mutlaka taktır.Üstünede cila felan yap.Ben anlamamda belki sen anlarsın.Yoksa çabuk sökülüyor onlar.Üstüne cild felan geçir simgenin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

Arkadas afedersin de forumu zekasiz mi sandin Ucakla denizden gecmeyi nasil dusunuyorsun? Bir de icine araba koyacaksin?? Artik csb yazmayin lutfen!!!

Araba gemiyle gidecek

Simdi de gemi oldu

• blok.
  • Alın bunu buradan alın. Annesine teslim edin parkta falan oynasın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.