Öncelikle Merhaba Sırf bu konu için siteye üye oldum.Ben amerikaya yerleşmeyi düşünüyorum çok ciddi bir şekilde,ben 15 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum. Anadolu lisesine gidiyorum . Fen bölümü öğrencisiyim ve diş hekimliği bölümünü seçiceğim.Sizce Seçiceğim bölüm amerikada iyimidir para kazanabilirmiyim(CİDDİ MİKTARDA) . Ailemde herhangi birisi Amerika-Avrupa vatandaşı değil, Nasıl Vatandaşlık alıcağımı bilemiyorum amerika konsolosluğuna mı gitmem lazım , bu yaşımda erkenden yapmam gereken bişeyler varmı yoksa liseyi bitirip üniversite için mi girişimde buluniyim (ne tarz girişimlerde) ((özellikle üniversiteyi orda okumak isterim))((( üniye orda gidersem oturma izni alabilirmiyim))) .. Benim oldukça iyi bir ingilizcem vardır Intermediate-Orta Seviye 'nde Kültürüm Oldukça iyidir , Vasıflı Biriyim yaşıma rağmen , Fiziksel-Zihinsel Bir kusurum yok(gözlük bile takmam) İyi görünümlüyümdür . Amerika Kültürümde her geçen gün iyiye gitmektedir, KISACASI ben bu iş için gözmü kararttım ve nasıl ne zaman ne şekilde olacağımı bilmiyorum .LÜTFEN yardım edin. Bu arada usa vatandaşı olanların tr vatandaşlığı iptal mi oluyor YAKIN ZAMANDA BİLGİLENDİRMENİZ DİLEĞİYLE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Mesajının üzerindeki butonundan başlığı değiştirebilirdin. Sırf Türkçesi için yeni konu açmana gerek yoktu.