Şimdi Ara

Amerikada 2008 yılı otomobil satışları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dünyanın anasını..... (ağlatıyolar deyim bari.Şer.....sizler.).Dünya bizim yüzümüzden böyle oldu.İnsanlar bizim yüzümüzden katlediliyor.Kundaktaki bebekler bizim yüzümüzden bombalanıyor diye hiç düşünmeden hayvan gibi tüketmekten başka bi b..ka yaramayan insan kılıklılılar.
  • onlardaki imkanların aynısı bizde olsaydı çoğumuz daha büyük hacimli araçlara binerdik kesin.. hatta çoğumuzun ailesinin en az 2-3 aracı olurdu
    ülkemizde 2 hatta 3 yıllık maaşını arabaya bağlayan insanlar var..
    ordakiler bir araç almak için 3-4 ay çalışırken biz yıllarca çalışıyoruz..
    bizde benzin çok pahalı olmasına rağmen herkes arabasından hiç inmiyor 5 kişilik araçlarda çoğumuz tek kişi işe gidip geliyoruz..
    bizim insanımızında araç konusunda ordakilerden geri kalır yanı yok aslında.. tek fark ekonomik durumumuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 10 Ocak 2009; 13:33:58 >
  • honda bence cok buyuk bir basari yakalamiş. Accord 370 bin Civic 330 bin cr-v 200 bin ile ilk 10 da 3 arac ve 900 bin i gecen satiş rakamlar.
    ayrica ilk 2 modelin pick up olmasi ilginc geldi bana. benzin sıkıntılari pek yok anlaşilan
  • amerikalıların hayvansal eğilimleri bi kez daha ortada

bide bişey takıldı gözüme
    bu nası çirkin bi arabadır ya
     Amerikada 2008 yılı otomobil satışları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exxcrea

honda bence cok buyuk bir basari yakalamiş. Accord 370 bin Civic 330 bin cr-v 200 bin ile ilk 10 da 3 arac ve 900 bin i gecen satiş rakamlar.
    ayrica ilk 2 modelin pick up olmasi ilginc geldi bana. benzin sıkıntılari pek yok anlaşilan

amerikada yaşayanlar hülya avşar gibi hava atma amaçlı pikap kullanmıyor.adam açık kasada yük taşıma amaçlı kullanıyor pikabı.

bizde küçük esnaf hala yük taşımak için imkansızlıklardan dolayı r12 ya da şahin doğan gibi yükle alakasız sedan arabaları kullanırken onlar işe giderken pikap uzun yola çıkarken suv şehiriçi sedan kullanıyorlar.

türkiyedeki dodge ram ford f-serisi chevrolet pickupların sahiplerine bakarsanız zaten nedemk istediğimi anlarsınız.türkiyede hangi esnafın gücü o arabanın yıllık 14binlik vergisini ödemeye yeter?onu bırak kainatın en pahalı benzinin satıldığı ülkede yakıtını karşılayamaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

onlardaki imkanların aynısı bizde olsaydı çoğumuz daha büyük hacimli araçlara binerdik kesin.. hatta çoğumuzun ailesinin en az 2-3 aracı olurdu
    bizde benzin çok pahalı olmasına rağmen herkes arabasından hiç inmiyor 5 kişilik araçlarda çoğumuz tek kişi işe gidip geliyoruz..
    bizim insanımızında araç konusunda ordakilerden geri kalır yanı yok aslında.. tek fark ekonomik durumumuz..

Aynen öyle...Abd sayesinde zaten Türkiye bu kadar ZENGİN. Abd olmasa şimdiki durumumuzun 2 katı daha kötü olurduk. 1.6 araba hayal olurdu, 1.0 araba peşinde koşardık. Ancak kimse bunu yazmamış ne hikmet ise.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

onlardaki imkanların aynısı bizde olsaydı çoğumuz daha büyük hacimli araçlara binerdik kesin.. hatta çoğumuzun ailesinin en az 2-3 aracı olurdu

hocam hepsini güzel vede doğru yazdında ben şunu anlamıyorum sözüm meclisten dışarı tabi, hep deniliyorki aynı şartlar bizde olsa bizim en az 2-3 arabamız olurdu, ne yani olmasınmı benim neyim eksik elin gavurundan, ford f150 denilen model amerikada 20.000 dolar civarından başlayan bir pick-up bu model ülkemizde olsa nerden baksan 100.000 dolardır belkide, amerikada olan dodge viper orda 90.000 dolarken benim ülkemde 300.000 dolar civarı neden ben ondan 210.000 dolar fazla vereyim...

90.000 dolarda olmasın ülkemizde viper 100.000 dolar olsa eminim çoğu parası olan alır ve alsında, bitane abuk sabuk amerikan rapçisinin garajında lambodan tutta ferrariler rolls royslar adamın garajı araba dolu, bizimde paramız var ama gücümüz sadece bitaneye yetiyor, otomobil alım konusunda avrupa ülkelerinden bile gerideyiz 70.000 milyon nufusumuz var ama 20-30-40 milyon nufuslu ülkeler kadar araç sayısına sahip değiliz..

onun için kendimize haksızlık etmemeliyiz, efendim bize böyle olsa hepimiz bi arabası olurduu.. ee olsun yaa.. fenamı olur senin benim bi arabam olsa adam gibi alım gücümüz olsa fenamı olur, gavur alacak bizde bakacaz bumudur yani..

• quote:

Orjinalden alıntı: brnvarol

amerikalıların hayvansal eğilimleri bi kez daha ortada

bide bişey takıldı gözüme
    bu nası çirkin bi arabadır ya
     Amerikada 2008 yılı otomobil satışları

anadol'un modern hali olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.