Ben apple'in sitesinden aldım, 4 hafta bekledim. Zannedersem Store'larda bulunamıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan™ Tek çaren apple store un onunde sabahlamak. Verizon sakin alma calismaz biliyosun.
Çalışmaz derken.?
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan™ Tek çaren apple store un onunde sabahlamak. Verizon sakin alma calismaz biliyosun.
Çalışmaz derken.?
quote:
Orijinalden alıntı: wm1tr
quote:
Çalışmaz derken.?
3G yi turkiye de kullanabilmek icin ipad 2 AT&T cihaz olmali, verizon un kullandigi teknoliji suan turkiye de herhangi bir operator desteklememektedir. verizon modelli ipad 2 yi sadece wifi olarak kullanabilirsiniz.
anladım.
şahsen benim 3G kullanacak bir isteğim olmadı. Appalstore'a her gittiğimde 64GB + Wifi modelini ellerinde olmadığını söylediler, hatta bri ara hiç bir modeli kalmamıştı. 4 defa gittim aradığım moelib ulamadım.
Manhattan'da chinatown haricinde hangi elektronik dükkanına gittiysem 64GB + Wifi modelleri için verilen fiyat aralığı 999-1199 arası idi...
E ben 3gli olan modelde bu özellikleri kullanmak istiyordum, orijinal ve de garantili faturalı bir şekilde 829+tax bulabilmişken affetmedim...Gittim 5th avenue daki 24 saat açık olan Applestore'dan verizon'lı modeli bulduğum anda aldım. Hatta o kadar hızlı aldım ki activate ettirmeden çıkmışım
İçim rahat, alet mükemmel bir şey. Türkiye'de gayet güzel çalışıyor. Wifi olan heryerde kullanıyorum. 3g özelliğini zaten kullanmaya niyetim yoktu. 129$ fazla verdim belki ama karşılığında da buz gibi new york sabahlarında sabahlamadım, donmadım, saaatlerce kuyrukt abeklemedim ve diğer elektronik mağazalarından ne idüğü belirsiz olan bir şey almadım, bizzat Apple'ın kalbinden aldım Ayrıca bana göre 999 vermeyerek de karlı iyi bir iş yaptım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme