Şimdi Ara

Amerikada yasayan arkadaslardan tavsiye mumkun mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MR.Fernandes

vay be bende hep amerikaya yerleşmek istemişimdir

Ben yakında gidiyorum inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evlatlık alır mısınız beni :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

quote:

Orijinalden alıntı: TheNida

Para sorun degilse factory unlock alman tabiki avantajli

AT&T planla alirsan $200 + $200 + tax + activasyon ucreti = $500 ilk basta falan odersin

2 yil boyunca her ay iki hat icin aile plan olurda mesajlar falan ortak kullanilirsa en az $150 - $250 arasinda ucret odemen gerekiyor
    iphone gibi telefonlara internet paketini sart kostuklari icin kullanmasan bile almak zorunda kaliyorsun

buda minimum iki hat icin 2 yillik 150 X 24 = $3600 + para yapiyor zaten alirkende 500 odedigine gore 2 yil icin $4100 belki dahada fazla para odemis oluyorsun

Factory unlock alirsan 600+600+tax $1300 ilk basta odersin

24 ay $60 2 hat icin odemene devam edersin buda $1500 gibi birsey olur $1300- de telefonlara verdigine gore toplamda $2800 odersin

aradaki 1300 ve uzeri fark 2 yillik kullaniminiz suresince size fazla dakika, fazla mesaj ve internete girme imkani verecektir, tabi bu aradaki fiyat farki
    degermi ona sizin karar vermeniz gerekiyor, bir diger artisida 2 yil suresince odemelerinizi zamaninda yaptiginiz taktirde mevcut iphonelarinizi AT&T tarafindan unlock yaptirabiliyorsunuz
    bu sure 2 yil densede odediginiz aylik miktara gore dusebiliyor daha kisa surelerde yeni plana gecebiliyorsunuz.

Son sorunuzun cevabi kredi skorunuz orta derecede olmadan, sosyal guvenlik numarasi olmadan 2 iphone icin alacaklari deposit bayagi fazla olacaktir, sormak lazim

Hesapta bi yanlis var sanki.
    Aile paketinde iphone icin odeyecegin aylik ilave ucret internet.
    AT&T 200 mb icin hat basina 15 $ talep ediyor. Yani iki hat icin 30$.
    Bunun disinda ayni olur.
    30x24=720 $
    Zaten unlock dahi olsa iphone alip da internet paketi almamak sacma olurdu. Dolayisiyla yine 720$ minimum oderdin.

Ben de buraya geldigimde ayni hesap yapmistim, cikan sonuc su, odedigin ilave fatura 2 yil sonunda unlock ile ayni fiyata geliyor.
    Avantaji ise 2 yil iphone kullanmis oluyorsun.

Eger illa iphone demiyorsan, internete ihtiyacin yoksa ve telefonla az konusuyorsan, prepaid ile devam et.
    T-mobiledan cok daha ucuz prepaid'ler de var.

Not: Yukarida arkadasin cikarmis oldugu hesaba ilave olarak, ister iphone al ister alma, kontrat yaparsan hat basina 500$ depozito odemek zorundasin,
    1 yil sonra bu depozito sana iade ediliyor.

Hesapta yanlislik olabilir cunku ben 2 hat icin kendi odedigim fiyatlarla hesap cikardim.

Guncel fiyatlari sitelerinde mevcut ama dedigim gibi yine yukardaki hasapla hemen hemen ayniya geliyor

Sizin verdiginiz $30 sadece internet paketi 200MB olan yerini 300MB 4G'ye birakmis hat basina $20 isteniyor

Benim buldugum en ucuz fiyatlar sunlar

iPhone 5 - 16GB ($199.99) 2 Hat icin ($399)
    550 dakikalik Aile Paketi $59.99
    300MB internet paketi ($20) 2 Hat icin ($40)
    Aile Mesaj Paketi SINIRSIZ $30
    1 Defaligina mahsus Aktivasyon ucreti ($36) 2 Hat icin ($72)
    Bulundugunuz bolgeye gore %7 - %10 tax

Bu tabloya gore 2 iPhone aktivasyon ucreti + tax ile yukardaki mesajimda belirttigim gibi $500 oluyor
    Aylik odeyeceginiz ucret $130+tax ile $140 gibi birsey yapiyor buda 24 ay odenecegi icin $3360 yapiyor

Diger mesajimdaki hesapta yanlislik olsada, gercegide asagi yukari o civarlarda oluyor, kafadan hesap yapinca malesef kurusu kurusuna tutmayabiliyor
    Bunlarin disinda sizin bu fiyatlari dusurmek icin bir tavsiyeniz varsa lutfen belirtin, bende o plana geceyim

• Bende ilerde Amerika'ya yerleşmek istiyorum.İnşallah yerleşirim.Yerleşmek isteyen arkadaşlarda İnşallah yerleşir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.