Şimdi Ara

Amerikadan cihaz alıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen sene profesyonel ses sistemleri ile ilgilenip bu işe girişmeye niyetlenmiştim ancak maddi nedenlerden dolayı askıya almıştım.
    Bir hafta içinde amerikadan kuzenin geleceğini öğrendiğimde tekrar bir heveslendim.

Daha önce bakarken Pioneer 922 ve polk audio tsi500 ile başlamayı (sonraları da center, surround ve sub almayı) planlıyordum. Denon ve Onkyo nun eş değer modellerine de bakmıştım..

Durum biraz acil olduğu için ve bugünlerdeki iş yoğunluğum nedeni ile istediğim kadar araştırma yapamıyorum, o nedenle sizlerden yardım rica ediyorum.

Sonuç olarak bu konuda pek deneyimi olmayan biriyim, ve ilgilendiğim cihazların yeni modelleri çıkmış durumda ( Onkyo 626 ve vsx-923, ha bunların doğru seçim olup olmadığından da emin değilim :))

Bu cihazların dışında da önerebileceğiniz marka model var mıdır?

Çok genel bir soru soruduğumun farkındayım :) sizlerden gelen yorumlara göre şekillenecek aslında herşey

Amerika satış fiyatı 500$ civarı bir cihaz bakıyorum, uydu ve center hoparlörler de amerikadan alacağım. Front ve sub ise Türkiyeden.

Teşekkürler

• Bende pioneer 922 var. Memnunum. Bu fiyata iyi cihaz. Onkyo'da iyi cihazdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tsı 500 crosover sorunlu cihaz bilginize 400 alın keyfinize bakın o seriyi cok iyi tanırım bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebay dan bir satici ile yaklasik 20 gun once Bang&olufsen pazarligi yapmis ve anlasmistim ama arastirmalarimdan sonra gumruk boyutu cikmaza girdi ve hayallerim bitti. Neredeyse gidip alip gelmeyi bile dusundum Disardan getirecek kuzen varsa affetmeyin. Amerika da ohrenvim var ona soyledim buyuk ve agir diye yanasmadi beni kirmamak icin samsung nx1000 fotograf makinesi aldi 323 dolara ki o bile TR pazarinin tam yarisi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.