Şimdi Ara

amerikadan en fazla kaç laptop getirebilirim yanımda? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu arada 2 laptop serbest 3. sü yasak diye bişey yok şansın varsa yani insan ilişkilerin iyise 5 tane de sokarsın
  • 2 tane laptop i kesin sokarsin memur bu konuda bisey diyemez ama cantani acmazlarsa 10 laptop getir bisey olmaz. sansa kaliyor iste bu is. bu arada internet ucuz diye bisey yok defalarca aradim. sen bi satici olsan dukkanin olsa elinde kalan fazla mali cikarmak icin indirim yaparsin. amerikada da bu aynisi oluyor ancak yapilan indirimler yerel oluyor. mesela ankaranin armadadaki olan teknosa subesinde notebook 700 dolara satilirken baska yerdeki teknosada o urun olmuyor yada fazla fiyattan gidiyor. aldigim compaq notebook pricegraber compusa bestbuy ve hp nin sitesinde bu fiyata bulamadim. amerikada nerde neyin ne kadar ucuza bulunacagi hic belli olmuyor. ayrica kara_eylul arkadasim dedigin gibi new york cok pahali. fiyatlar haliyle degisiyor. o yuzden biraz interneti arastir ama gider gitmez hemen alma eger acil degilse. zamanin varsa ve paran hazirsa hergun yada bi kac gunde bir dukkanlara git gez. ben ilk gordugum notebook u aldim biraz zarar ettim acikcasi. new yorka yakin bi eyalet vardi adini hatirlamiyorum 120 tane aklina gelebilecek butun dukkanlar vardi. gidebiliyorsan git ordan al yoksa sende bilirsin orjinal magazadan alirsan pek fiyat fark etmiyor hicbir aldigin seyde.

• amerikadaki modelin tv kartı

TOSHİBA TV Tuner (internal)
    *Region standart US/NTSC standard definition (720*480)
    *Parental control and closed caption
    *TV tuner enchancements:3D Y/C seperator digital noise reduction ,10-bit A/D conversion ,time based correction
    bu tuner türkiyede çalışabilirmi birde merak ediyorum g-35 av650 nin işlemcisi ilerde 64 bit işlemciye ,ekran kartıda daha üst bir ekran kartına modifiye edilebilirmi?
  • bende eskiden bi tv karti vardi ntsc ve pal olarak ayarlayabiliyordun. normal tv izlerken pal modundan ntsc ye degistirince yazilimindan ekran bozuluyordu. arasinda farklar var zaten ntsc ve pal modlarinin. o yuzden gelen signal ne olursa olsun sorun cikiyor. basina is alirsin ama bi ntsc to pal convert olarak google da arat.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.