benim kuzenim isviçrede okuyor.ordan sony v800 getirmek istiyorum.ama burda çalışırmı bilmiyorum.o telde UMTS varya belki türkiyede çalışmaz.
abd 1900 MHz yi kullanır. gene telefon sadece 1900 mhz de çalışıyorsa kullanamazsın
arkadasim 1900 mhz olanin ismi farkli olur mesele 6620 gibi.yani sen alicagin yere sorarsin.nokia nin sitesine gir mesela telefon isimleri farkli olur.ama alirken dikkat etmek lazim.bazilari mesela 850mhz.bunlarda sakat.
ayrica telefonun unlocked olmasi lazim.yani orada telefon alirken operator hattiyla aliyorsun ya.o telefonda sadece o operetorun sim karti calisir.sen nasil almayi dusunuyorsun bilmiyorum fakat ebay da unlocked diye arat.cikar.
AT&T uyumluysa kullanılamaz diye biliyorum.
AT&T veya T mobile olmasiyla ilgisi yok onemli olan gsm frenkasinin uymasi ve unlocked olmasi.eger unlocked almassan burada da kiriyolar fakat baya bi pahaliya kiriyorlar.
Saolun. Hatsız alacağım için unlocked olur muhtemelen ;)
quote:
Orjinalden alıntı: 20.000.000TL
Saolun. Hatsız alacağım için unlocked olur muhtemelen ;)
muhtemelen e isini birakma garanti unlocked olsun.
Yakınım telefonu hatlı almış burda kullanılması için kırdırmış sim yerini , sonra 30 dolar istemişler aylık o da geri vermiş.. [Bunlar bizim bildiğimiz şeyler tabi de yakınım çok bilmiyomuş]
telefonun T- Mobile olması gerekiyor....
yeni çıkan tüm telefonlar, Tri-band operation in GSM E900/1800/1900 networkü .... destekliyor...
quote:
Orjinalden alıntı: taylanium
telefonun T- Mobile olması gerekiyor....
yeni çıkan tüm telefonlar, Tri-band operation in GSM E900/1800/1900 networkü .... destekliyor...
arkaasim yanlis bilgi vermeyin.ben at&t olan t68i su an kullaniyorum.ne oldugu onemli degil.900/1800/1900 destekliyim unlocked kirilmis olmasi onemli.
tmobile o2 olursa ok!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme