Şimdi Ara

Amerikadan Istediginiz Ürünler Getirilir - TARIH: 25 MAYIS 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
4
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İLAN HER TÜRLÜ YORUMA KAPALIDIR, LÜTFEN TÜM SORULARI PM İLE SORUNUZ

Merhaba arkadaslar,

İki arkadaşım New York dan Turkiye ye donecek.

Donus Tarihim: 25 MAYIS 2017

1. URUNLERI NE ZAMAN, NASIL TESLIM ALACAKSINIZ?

Arkadaşlarım 25 Mayıs 2017 de İstanbula gelecekler. Urunlerinizi arkadaşım geldikten sonra 5 gün içerisinde kargoya vereceğiz yada Ataturk Havalimanina gelerekten elden teslim alabilirsiniz. Elden teslim alma konusunda bir kaç seçenekte olabilir Ümraniye Şerifali ve Beşiktaş gibi, haberleşerek karar veririz.

2. ÜRÜNLERİ KİM/NASIL SATIN ALACAK?

Arkadaşlar ben ürünleri kendim satın alıp üzerine kar koyarak satmıyorum. Ürünleri SİZ ler alıyorsunuz ve benim adresime gönderiyorsunuz bende size bu ürünleri ulaştırma karşılığında sizden taşıma ücreti talep ediyorum.

Ürün alım konusunda yaşadığınız sıkıntılarda benimle iletişimde olursanız size elimden geldiğince yardımcı olurum. Ben İstanbul'da olduğum için benimle iletişime geçmenizde sıkıntı yok.

3. NERELERDEN URUN TEMIN EDEBILIRSINIZ?

Arkadaslar urun temin etme konusunda assagida ki sitelerden yararlanabilirsiniz.

http://store.apple.com/us
    http://www.amazon.com
    http://www.adorama.com
    http://www.bestbuy.com
    http://www.bhphotovideo.com
    http://www.jr.com
    http://www.ebay.com

Ayrica sunuda not olarak belirtmekte fayda var, bu sitelerde gordugunuz fiyatlarin uzerine %9 VERGI eklenecek. (Bazi istisnalarin disinda, buda sizin sansiniza. Ebay de cogunlukla eklenmemektedir.)

4. URUNLERI EN SON NE ZAMANA KADAR TEMIN ETMEMIZ GEREKIYOR?

Urunlerinizin en son UCUS TARİHİNDEN BİR GUN ONCE adrese ulasmasi gerekiyor. Aksi takdirde sorumluluk size ait.

5. GUVEN KONUSUNDA KI SIKINTILARINIZ NE OLACAK!

Bugüne kadar binlerce dolarlık ürünleri arkadaşlarımıza ulaştırdım. Referanslarımdan bu arkadaşların yorumlarını görebilir yada kendileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Güven konusunda aklınıza takılacak konular varsa benimle iletişime geçerek açıklık getirebilirsiniz.

Ben kendim büyük bir firmada yönetici pozisyonunda çalışan bir Endüstri Mühendisiyim.

Bizler bu işi kar amaçlı yapmıyoruz, sadece uçak paramıza katkı amaçlı bir alışveriş yöntemi. Bu yöntemi ilk uygulayan insan sanırım benim, 2011 yılından beri her gelişimizde bir çok arkadaşa ürünlerini sorunsuz ulaştırdık.

6. URUN TEMIN ETME KONUSUNDA UCRET YADA ADET KOTASI MEVCUT MU?

Her üründen 2 adet getirme kotamız mevcut (2 kişi geleceği için bu kota 4 adet oluyor) Bu noktaya dikkat ediyoruz, gümrükte problem yaşamamak adına. Eğer bu riski üzerine almak isteyecek arkadaşlar olursa bizim için problem olmaz.

Ayrica sizlere MINIMUM 20 DOLAR TASIMA UCRETI yada MINIMUM 20 DOLAR KAR ile istediginiz urunleri sizlere getirebilecegim. Yani bir dolarlik bir urun almis olabilirsiniz, ancak ben sizden minimum 20 dolar tasima ucreti talep edecegim. Boyle bir kotayi neden koydugumu sorarsaniz, bazen oyle istekler gelebiliyor ki diyecek bir sey bulamiyorum.Turkiye deki satis fiyati ile 5 TL fark olan urunler dahi istenmektedir. Urunlerinizi teslim almakla baslayip, size teslim etmemle sonuclanan surecte bir emek harcamaktayim, sizlerden bir ricamda lutfen bunu hafife almayin gercekten buyuk bir yuku mevcut. Anlayacaginizi umuyorum.

ÖRNEK TASIMA UCRETLERI - LÜTFEN İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNLER İÇİN BENİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ

Bilgisayar ve Notebook/Netbook Tasima Ucretleri;

*** 16'' - 17'' Notebook ve MacBook Pro; 150 Dolar

*** 13'' - 15'' Notebook, MacBook Pro, MacBook Air; 125 Dolar

*** Netbook; 100 Dolar

*** Minimac; 80 Dolar

Bigisayar Parcalari Tasima Ucretleri;

Bu fiyatlar sadece referans icindir, urunlerin ebatlarinda ki degisimlerden oturu istediginiz urunu soylerseniz ona gore net fiyati konusabiliriz.

*** Anakartlar; 50 Dolar

*** Islemciler; 30 Dolar

*** Ekran Kartkari; 30 Dolar

*** SSD Hard Diskler (Kutusuz); 20 Dolar

*** Klavye; 35 Dolar

*** Mouse; 25 Dolar

Ve bunlar haricinde istediginiz her turlu bilgisayar parcasi getirilir.

Cep Telefonu Tasima Ucretleri;

*** Cep Telefonlari; 75 Dolar (Urunlerin pasaport kayitlari alicilar tarafindan yapilacaktir)

Ipad ve Kindle Tasima Ucretleri;

*** iPad Air: 100 Dolar (4G li urunlere pasaport kayiti maalesef yapma imkanim yok)

*** Tabletler: 70 Dolar (3G li urunlere pasaport kayiti maalesef yapma imkanim yok)

*** Kindle: 60 Dolar (3G li urunlere pasaport kayiti maalesef yapma imkanim yok)

Fotograf Makineleri ve Video Kameralar Icin Tasima Ucretleri;

Bu fiyatlar sadece referans icindir, urunlerin ebatlarinda ki degisimlerden oturu istediginiz urunu soylerseniz ona gore net fiyati konusabiliriz.

*** SLR Fotograf Makineleri Body; 90 Dolar

*** Buyuk Video Kameralar; 90 Dolar

*** Kucuk Video Kameralar; 75 Dolar

*** SLR Fotograf Makinesi Lensleri; 70 Dolar (Lutfen istediginiz lense gore fiyat sorunuz, büyük lenslerde ücret değişecektir)

*** GoPro Tarzi Kameralar; 60 Dolar (Kutusuz 45 Dolar)

*** Kompakt Fotograf Makineler; 50 Dolar

Oyun Konsollari ve Aksesuarlari Tasima Ucretleri:

*** Oyun konsollari (PS, XBOX) Tasima Ucreti; 140 Dolar

*** Oyun konsollari (PSP, Nintendo) Tasima Ucreti; 60 Dolar

*** Istediginiz her turlu aksesuarlar getirilir. Istediklerinizi bana bildirirseniz ona gore bir fiyat belirlemesi yapabiliriz.

Not: Lutfen fiyat konusunda tartışmaya girmeyin, internetten PS4 fiyatlarını hepimiz görüyoruz ve biliyoruz. Benim taşıma ücretim budur. Sırf çok sorulduğu için yazıyorum, Türkiye den almak sizler için daha uygun olacaktır

iPod Touch, Shuffle Classic ve Diger MP3 ler icin Tasima Ucretleri;

*** iPod Touch ve Muadili Urunler: 50 Dolar

*** iPod Nano, Shuffle Classic ve MP3: 30 Dolar

Kulaklik Tasima Ucretleri;

*** Buyuk Tip Kulaklik; 45 Dolar

*** Kucuk Tip, Kulakici Kulakliklar; 20 Dolar

Not: Bazi kulak ici olanların kutulari cok buyuk olmaktadir. Lutfen bunlar icin fiyat sorunuz.

Giyim Urunleri Tasima Ucretleri;

Istediginiz marka urunleriniz getirilir. Abercrombie, Hollister CO, American Eagle, Aeropostale vs...

*** Montlar; 60 Dolar

*** Kot ve Diger Pantolonlar; 25 Dolar

*** Kazaklar; 20 Dolar

*** Hoodies; 25 Dolar

*** Sweaters; 15 Dolar

*** Gomlekler; 10 Dolar

*** Polo Yaka ve Normal T-Shirt ler; 10 Dolar

*** Sortlar; 10 Dolar

*** Lutfen diger aksesuarlar icin fiyat sorunuz

Not: Minimum 20 dolar siniri mevcuttur.

Diger Urunler Tasima Ucretleri;

*** Snowboard; 100 Dolar (Lutfen urunun yaninda canta alacaksaniz fiyat sorunuz, ayrica cikacak ekstra kargo bedeli aliciya aittir)

*** Apple TV; 30 Dolar

*** Parfum; 25 Dolar - Lütfen fiyat alınız, referans fiyattır

*** Saat; 25 Dolar (Bazi urunlerin anormal boyutta kutulari bulunmaktadir, lutfen bunlar icin fiyat sorunuz)

*** CD/DVD ler; 10 Dolar (CD/DVD basina, minimum 2 urun)

*** Istediginiz Kozmetik urunleri getirilir.

*** Istediginiz her turlu mutfak urunu getirilir.

*** Istediginiz araba bakim urunleri getirilir.

*** Kitap istekleri urunun agirligina gore degerlendirilir.

*** Apple Aksesuar istekleri degerlendirilir.

*** Diger istekleriniz icin lutfen mesaj atiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.