Şimdi Ara

Amerikadan Lumia 920 alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Amerikadan unlocked L920 almak istiyorum fakat amazon.com dan baktığımda 818 dolar yazıyor. Bide buna pasaport kaydı eklenince Türkiyedeki fiyata geliyor ürün . Acaba ben mi yanlış bakıyorum merak ettim bu konuda yardım ederseniz sevinirim . Bide ben unlocked aldığımda hattı takarsam direk çalışacak mı yoksa başka işlem de yapmam gerekiyor mu ? Sorularıma cevap verirseniz sevinirim . Kafam biraz karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyKenDuu16 -- 29 Ocak 2013; 21:29:15 >

• Dostum ben almanyada yasiyorum. burda en ucuz unlock lumia 920 nin fiyati 619€ al bide link verim.
    http://www.notebooksbilliger.de/nokia+lumia+920+schwarz+windows+phone+8+15+ghz+dual+core/eqsqid/fd65539d-90fb-4346-bf3f-f6503a558513

döviz kurlarina baktim simdi. 619€ = 834$ = 1478 TL

Yani fiyatlar her yerde ayni. Amerikadan getirtmene gerek yok. türkiyedede ayni fiyata bulursan hemen al bence. unlocked olayindada sorun cikmaz.
    adi üstünde, telefona herangibi bir engel konulmamis. istersen hindistan hatti tak gine calisir. önemli olan garanti kosullari. bozulunca heryerde aliyolar mi? soru bu.

• Yurt dışından lumia getirtmek pek karlı bir iş değil buradan temiz birşeyler bakın daha iyi :) unlocked olan bir cihaza pasaport kayıdını yaptır kullan problem yaşamazsın
  • Teşekkürler arkadaşlar her halde en iyisi buradan bakmak olacak .
  • Yurtdışındaki sitelerden getirilen telefonlar gümrükte takılır.

Cep telefonu getirmek yasak.

Burada alın çok fark yok.

Ya da orada bi tanıdık varsa o getirebilir
  • alma pisman olursun ben kullaniyorum lumia800 u rezalet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.