Şimdi Ara

Amerikadan Xbox (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En mantıklısını yaparsın hocam, slimlerin çıktığı yaz best buy'dan yaklaşık 200 dolar gibi bir fiyata slim 250gb kapmıştım kampanyadaydı Yurtdışından almak gayet hesaplı. Oyun konusuna gelirsek, açıkçası sıkıntı yaşamamak için konsolu ilaçlattım, birkaç tane oyun aldım baktım bölge kodu hatası verdi uğraşmak istemedim. Ama şunu söyleyebilirim, yeni çıkan oyunlar neredeyse hepsi RF olarak çıkıyor. O yüzden rahat olabilirsin. Bu arada alet gelir gelmez sakın fişe falan takma benden söylemesi. Voltaj değiştirici adaptör gibi bir şey olması lazım, şimdi adını unuttum sallamıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ancient Mariner

En mantıklısını yaparsın hocam, slimlerin çıktığı yaz best buy'dan yaklaşık 200 dolar gibi bir fiyata slim 250gb kapmıştım kampanyadaydı Yurtdışından almak gayet hesaplı. Oyun konusuna gelirsek, açıkçası sıkıntı yaşamamak için konsolu ilaçlattım, birkaç tane oyun aldım baktım bölge kodu hatası verdi uğraşmak istemedim. Ama şunu söyleyebilirim, yeni çıkan oyunlar neredeyse hepsi RF olarak çıkıyor. O yüzden rahat olabilirsin. Bu arada alet gelir gelmez sakın fişe falan takma benden söylemesi. Voltaj değiştirici adaptör gibi bir şey olması lazım, şimdi adını unuttum sallamıyım

Heh biliyorum hocam ama yinede uyarın için teşekkürler

• quote:

En mantıklısını yaparsın hocam, slimlerin çıktığı yaz best buy'dan yaklaşık 200 dolar gibi bir fiyata slim 250gb kapmıştım kampanyadaydı Yurtdışından almak gayet hesaplı. Oyun konusuna gelirsek, açıkçası sıkıntı yaşamamak için konsolu ilaçlattım, birkaç tane oyun aldım baktım bölge kodu hatası verdi uğraşmak istemedim. Ama şunu söyleyebilirim, yeni çıkan oyunlar neredeyse hepsi RF olarak çıkıyor. O yüzden rahat olabilirsin. Bu arada alet gelir gelmez sakın fişe falan takma benden söylemesi. Voltaj değiştirici adaptör gibi bir şey olması lazım, şimdi adını unuttum sallamıyım

200dolar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

quote:

200dolar mı ?

Evet, yeni çıkmıştı. Sanırsam fazla satılmıyor diye indirime koydular. Hatta ben aldıktan 3 gün sonra da yanında bedava oyun verdiler (tabi belirli bir listeye göre) Acayip şanssız bir insanımdır, ilk defa şans yüzüme Toronto'da güldü

• quote:

Orijinalden alıntı: TMF

quote:

Orijinalden alıntı: söny

NTCS adaptörü ile gelicektir pal oyunları çalıştırmak fakat yeni oyunların hepsi region free olduğundan hiç bı sorunun kalmaz usa fiyatıyla şuan burdaki fiyatı arasında baya fark varmı yahu benim bildiğim pek yok ama spottan bahsediyorum

Amerika'dan bu paket :Modern Warfare 3 temalı Xbox360 320gb+2 Adet mw3 temalı gamepad+MW3 oyunu = 680 tl.Ülkemizde 4gb konsollar sadece 700 tl diye biliyorum

2. el piyasasıyla eş değermiş o zaman dediğim gibi pek fiyat konusunda bilmiyordum

Galiba aradan 1000senede geçse usa daki fiyatları her zaman bızımkınden dahah ıyı olucak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

quote:

200dolar mı ?

Evet, yeni çıkmıştı. Sanırsam fazla satılmıyor diye indirime koydular. Hatta ben aldıktan 3 gün sonra da yanında bedava oyun verdiler (tabi belirli bir listeye göre) Acayip şanssız bir insanımdır, ilk defa şans yüzüme Toronto'da güldü

İyiymis. Güle güle kullan.

• Siparis verdiniz mi
  • Yok daha vermedim hesap kesimi bekliyorum.
  • merhaba arkadaşlar. ben şu an Japonyadayım. bir kaç sorum olacak.
    japonyadan xbox almayı düşünüyorum. fw li oyunları oynamak istiyorum. anladığım kadarıyla japonyadaki xboxlar ntsc-j oluyor ve oyun larda region free çıktığından oynanabiliyor. bunu onaylar mısınız?

birde japonyadan xbox ı alsam türkiyede fw attırabilir miyim? çünkü bildiğim kadarıyla belli bir yazılımın üzerine atılamıyor.

son olarak japonyadan sadece kinect alsam, türkiyeden alacağım xboxla kullanabilir miyim?

bu konularda bilgi verir misiniz?

teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.