Şimdi Ara

amerikadanucuzal.com Güvenilir midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
9.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayakkabı alıcam fakat TC kimlik numarası isteniyor. Güvenemedim, daha önceden alışveriş yapan birileri var mıdır güvenilir site mi?

• aynen bnde merak ediyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djilobodji

aynen bnde merak ediyorum :S
    Benim sıra arkadaşım bizzat onitsuka tiger aldı siteden geldi güvenilir bir problem çıkmadı bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Benim sıra arkadaşım bizzat onitsuka tiger aldı siteden geldi güvenilir bir problem çıkmadı bilginize.

Alıntıları Göster
    tc kimlikle ne yapabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Alıntıları Göster
    güvenilirsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

güvenilirsiz

Alıntıları Göster
    3 gün önce sipariş verdim dün elime ulaştı. Güvenilir, TC kimlik bölümüne 0000000000 yazılarak geçilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devastation

3 gün önce sipariş verdim dün elime ulaştı. Güvenilir, TC kimlik bölümüne 0000000000 yazılarak geçilebiliyor.

Alıntıları Göster
    12345678911 en güzel tc numarası
  • orjinalmi burdaki converse yda diger ayakkabilar

60lira mesela converse

eger orjinalse kapida odeme ile alabilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

Alıntıları Göster
    ürünler orjinalmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

ürünler orjinalmi?

Alıntıları Göster
    beyler sabah sabah kafama Soktunuz güvenilirmi orj mi ürünler bende alıcam şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin1907

beyler sabah sabah kafama Soktunuz güvenilirmi orj mi ürünler bende alıcam şimdi?

Alıntıları Göster
    fiyatlar çok da ucuz değil birkaç model dışında adidaslar fln 110 lira + kdv
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

fiyatlar çok da ucuz değil birkaç model dışında adidaslar fln 110 lira + kdv

60liraya nerde orjinal converse var solermisins tabi burdakiler orjinalse
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

orjinalmi burdaki converse yda diger ayakkabilar

60lira mesela converse

eger orjinalse kapida odeme ile alabilirm

Orjinal ürün hocam.
  • quote:

Tc kimlik nonun sonu hiç bir zaman tek sayı olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zmpprz

quote:

Tc kimlik nonun sonu hiç bir zaman tek sayı olmuyor

Alıntıları Göster
    Dün tiger siparişi verdim bakalım, tc kimlik no ile bişey yapamazlar korkmayın. Tigerlar orjinal büyük ihtimal. Gelince yazarım tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Dün tiger siparişi verdim bakalım, tc kimlik no ile bişey yapamazlar korkmayın. Tigerlar orjinal büyük ihtimal. Gelince yazarım tekrar

kapida odeme ilemi aldin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

kapida odeme ilemi aldin

Alıntıları Göster
    Evet siteden ilk kez alışveriş yapıyorum kapıda ödeme olacak ilk sefer. Ürünü kullandıktan sonra sorun yaşamazsam havaleyle de alırım. Fakat anlamadığım bi yer, mesela Adidas'dan alırsan 6 ay garantisi oluyo galiba onların. Sitelerinde garanti ve iade şartlarına baktım garanti ile ilgili tek cümle yok İade şartları var sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

Evet siteden ilk kez alışveriş yapıyorum kapıda ödeme olacak ilk sefer. Ürünü kullandıktan sonra sorun yaşamazsam havaleyle de alırım. Fakat anlamadığım bi yer, mesela Adidas'dan alırsan 6 ay garantisi oluyo galiba onların. Sitelerinde garanti ve iade şartlarına baktım garanti ile ilgili tek cümle yok İade şartları var sadece

Alıntıları Göster
    Alla alla fiyatlar geçrketen ucuz acaba orjinalmi ürünler bi converse e baktım bu sitede 64 lira baka sitede 124 lira yüzde 50 ucuz lol orjinalse alırım ben burdan devamlı ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: SyLVanasS

Alla alla fiyatlar geçrketen ucuz acaba orjinalmi ürünler bi converse e baktım bu sitede 64 lira baka sitede 124 lira yüzde 50 ucuz lol orjinalse alırım ben burdan devamlı ürün.

Alıntıları Göster
    orjinal diyorlarsanirim kacak griyor ama garanti olayi nasil olur bilemem
    bir osrun cikarsa direk sorgusuz aliyorlarmiki oyle ise 1 converse sip[arisi veryim
  • quote:

orjinal diyorlarsanirim kacak griyor ama garanti olayi nasil olur bilemem
    bir osrun cikarsa direk sorgusuz aliyorlarmiki oyle ise 1 converse sip[arisi veryim

Alıntıları Göster
    Anladığıma göre ürün sorunlu gelirse değiştiriyolar fakat siz kullanırken bişey olursa kullanıcı hatası oluyo
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.