Bildirim
amerikadanucuzal.com Güvenilir midir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynen bnde merak ediyorum :S -
Benim sıra arkadaşım bizzat onitsuka tiger aldı siteden geldi güvenilir bir problem çıkmadı bilginize.quote:
Orijinalden alıntı: Djilobodji
aynen bnde merak ediyorum :S -
tc kimlikle ne yapabilirlerquote:
Orijinalden alıntı: Pink Floyd
Benim sıra arkadaşım bizzat onitsuka tiger aldı siteden geldi güvenilir bir problem çıkmadı bilginize.
Alıntıları Göster -
güvenilirsizquote:
Orijinalden alıntı: Pink Floyd
Benim sıra arkadaşım bizzat onitsuka tiger aldı siteden geldi güvenilir bir problem çıkmadı bilginize.
Alıntıları Göster -
3 gün önce sipariş verdim dün elime ulaştı. Güvenilir, TC kimlik bölümüne 0000000000 yazılarak geçilebiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: SKRlllEX
güvenilirsiz
Alıntıları Göster -
12345678911 en güzel tc numarasıquote:
Orijinalden alıntı: Devastation
3 gün önce sipariş verdim dün elime ulaştı. Güvenilir, TC kimlik bölümüne 0000000000 yazılarak geçilebiliyor.
Alıntıları Göster -
orjinalmi burdaki converse yda diger ayakkabilar
60lira mesela converse
eger orjinalse kapida odeme ile alabilirm -
ürünler orjinalmi?quote:
Orijinalden alıntı: berke1235
12345678911 en güzel tc numarası
Alıntıları Göster -
beyler sabah sabah kafama Soktunuz güvenilirmi orj mi ürünler bende alıcam şimdi?quote:
Orijinalden alıntı: weirdo
ürünler orjinalmi?
Alıntıları Göster -
fiyatlar çok da ucuz değil birkaç model dışında adidaslar fln 110 lira + kdvquote:
Orijinalden alıntı: Derin1907
beyler sabah sabah kafama Soktunuz güvenilirmi orj mi ürünler bende alıcam şimdi?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: bmurat07
fiyatlar çok da ucuz değil birkaç model dışında adidaslar fln 110 lira + kdv
60liraya nerde orjinal converse var solermisins tabi burdakiler orjinalse -
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
orjinalmi burdaki converse yda diger ayakkabilar
60lira mesela converse
eger orjinalse kapida odeme ile alabilirm
Orjinal ürün hocam. -
quote:
Tc kimlik nonun sonu hiç bir zaman tek sayı olmuyor -
Dün tiger siparişi verdim bakalım, tc kimlik no ile bişey yapamazlar korkmayın. Tigerlar orjinal büyük ihtimal. Gelince yazarım tekrarquote:
Orijinalden alıntı: Zmpprzquote:
Tc kimlik nonun sonu hiç bir zaman tek sayı olmuyor
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga*
Dün tiger siparişi verdim bakalım, tc kimlik no ile bişey yapamazlar korkmayın. Tigerlar orjinal büyük ihtimal. Gelince yazarım tekrar
kapida odeme ilemi aldin -
Evet siteden ilk kez alışveriş yapıyorum kapıda ödeme olacak ilk sefer. Ürünü kullandıktan sonra sorun yaşamazsam havaleyle de alırım. Fakat anlamadığım bi yer, mesela Adidas'dan alırsan 6 ay garantisi oluyo galiba onların. Sitelerinde garanti ve iade şartlarına baktım garanti ile ilgili tek cümle yok İade şartları var sadecequote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayarquote:
Orijinalden alıntı: Tolga*
Dün tiger siparişi verdim bakalım, tc kimlik no ile bişey yapamazlar korkmayın. Tigerlar orjinal büyük ihtimal. Gelince yazarım tekrar
kapida odeme ilemi aldin
Alıntıları Göster
-
Alla alla fiyatlar geçrketen ucuz acaba orjinalmi ürünler bi converse e baktım bu sitede 64 lira baka sitede 124 lira yüzde 50 ucuz lol orjinalse alırım ben burdan devamlı ürün.quote:
Orijinalden alıntı: IgorStravinsky
Evet siteden ilk kez alışveriş yapıyorum kapıda ödeme olacak ilk sefer. Ürünü kullandıktan sonra sorun yaşamazsam havaleyle de alırım. Fakat anlamadığım bi yer, mesela Adidas'dan alırsan 6 ay garantisi oluyo galiba onların. Sitelerinde garanti ve iade şartlarına baktım garanti ile ilgili tek cümle yok İade şartları var sadece
Alıntıları Göster
-
orjinal diyorlarsanirim kacak griyor ama garanti olayi nasil olur bilememquote:
Orijinalden alıntı: SyLVanasS
Alla alla fiyatlar geçrketen ucuz acaba orjinalmi ürünler bi converse e baktım bu sitede 64 lira baka sitede 124 lira yüzde 50 ucuz lol orjinalse alırım ben burdan devamlı ürün.
Alıntıları Göster
bir osrun cikarsa direk sorgusuz aliyorlarmiki oyle ise 1 converse sip[arisi veryim -
Anladığıma göre ürün sorunlu gelirse değiştiriyolar fakat siz kullanırken bişey olursa kullanıcı hatası oluyoquote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
orjinal diyorlarsanirim kacak griyor ama garanti olayi nasil olur bilemem
bir osrun cikarsa direk sorgusuz aliyorlarmiki oyle ise 1 converse sip[arisi veryim
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ankara keçiören en iyi mahalleleri
- diyanet ile umreye gidenlerin yorumları
- en iyi mentollü sigara
- 1 numara büyük ayakkabı giymek
- kapatmak istediğiniz vadesiz hesap bir banka kartınızın ana vadesiz hesabıdır
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X