Şimdi Ara

Amerikan halkının çok osurması normal çünkü.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: REABLE

quote:

Orijinalden alıntı: visibleghost

quote:

Orijinalden alıntı: REABLE

quote:

Orijinalden alıntı: visibleghost

Amerikalilar bizden saglikli beseniyor bence. Amerikada uzun bir sure bulundum, adamlar super saglikli. Herkes kosuyor mutlaka, spor a cok onem veriyorlar. Genc erkekler hep kasli, o sisman amerikali imaji yaniltici biraz yada evden hic cikmio o sismanlar. Ama yiyeceklerin katki maddeli mi katki maddesiz mi oldugunu bilemeycegim.

Güldürme beni adamların kendini özgün mutfağı bile yok. Hep fast food hep et ve ekmek arası türevi çıtır soslu börekler vs. vs.

Bana 1 tane zeytinyağlı sulu amerikan yemeği söylesene hep tavuk et ve soya üzerine.

Artık amerikada ürünlerin çoğunda GDO Lu dur yada GDO suzdur olarak 2 ye ayrılıyor yani artık halkı bilinçlendiriyolar. GDO lu ürünler fakirin açın yemeği artık. Çünkü gdo suz ürünler 2 katı pahalı.

Türkiyede böyle bi şey yok çünkü enflasyon fırlar diye korkuyolar.

Zaten türkiyede GDO lu ürünlerin en büyük ortağı ÜLKER dir. Cargill ülkerin en büyük ortağıdır.

Dikkat edersen amerikada multivitamin kapsül gibi bitkisel kapsüller çok satılır çünkü yediği etler aslında samandır kullandığı yağlar ise biodizel yağı olan üzüm çekirdeğinden genlerle elde edilen biodizel yağdır.

Parası olan zaten her zaman kaliteli beslenir yeterki araştırsın.

Ben amerikada restoran mutfaginda calistim. Asil sen beni guldurme. Adamlarin gayet saglikli yemekleri var, bir okadar da sagliksiz yemekleri var kabul. ama tercih sana kalmis. ister saglikli olanlardan yersin ister sagliksiz olanlardan.
    Amerikan gencinin ne kadar fit oldugunu amerika sokaklarinda dolasmadan bilemessin ayrica. Turk erkeginin gobegine bak bide. Neden bahsediosunuz siz?

Amerikada yapılan yemekleri kastetmiyorum amerikan kültüründe böyle yemekler yok diyorum.

Örneğin baklava bir türk tatlısıdır, maraş dondurması maraşa özeldir, kadınbudu köfte içanadolunun yemeğidir.

Ben hiç wasington köfte, dallas çorbası, zeytinyağlı new york dolması olduğunu hiç duymadım.

Maraş dondurması, baklava varda ne oluyor sanki. Baklava italyan ürünü olsaydı yemeyecek miydin. Yada makarna italyan diye yemiyor musun.

Adamlarda fast food kültürü gelişmiş, donuts, bagel vb. ürünler çok.

Yemek kültürü yok falan diyorsunuz ona bakarsanız en çok çeşit çinde var. HEr türlü hayvanı yiyorlar yemek kültürü çok zengin mi oluyor şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

İlluminati'nin alt konularından birisi. GDO ile toplumları angutlaştırmak,tipsizleştirmek ve sonunda kısırlaştırıp çoğalmasını engellemek en sonunda da yok etmek.

Amerikalılara hiç laf atmayın, gençleri bizimkiler gibi lisede sigarayla tanışmak yerine yüzme,futbol,güreş,basketbol dersleriyle tanışıp koleje yani üniversiteye girene dek habire sporla meşgul oluyolar. Kızlarsa ponpon kız oluyor, olurken baya bildiğin jimnastik yapıyorlar ve erkekler izbandut gibi kızlar cillop gibi vücutlu yetişiyor.

O senin dediklerin amerikanın varoşlarında oluyor ancak. Hani filmlerde gördüğünüz sınıfın yarısı zenci, drugdealer, gangsta falan takılanların olduğu okullarda.
    Kaldıki onlar bile deve gibi. Misal amerikanın liselisini getirsem bizim liseliyi tek elle kaldırıp atar b.k çuvalı gibi. Vitaminsiz yetişen gençlerimiz, ne zeka ne beden adam gibi gelişiyor tabi. Ekmek ye ekmek ye mide tıkansın doygunluk hissetsin. E tabi din,örf,adet vs. karı kızda göremiyor garibim napsın, haftada 15 kere çavuşu tokatlamaktan kiloda alamıyor.E bide üstüne sigaraya alıştırıyolar. Sonra anan zaaaaaaa, yeaaaaaaaaaaaaaaa gençliği yetişiyo işte. Şu konu dışında açılan konuların içeriğinden türk gençliğinin bir kısmının profilini çıkarmak mümkün.

Çook uzun zamandan süre gelen şeyler bunlar artık düzeltmek mümkün değil. Giren girmiş hemde öyle bir girmişki artık zor çıkar. Anladın sen onu. Hadi bakim.

Giren girmişte bundan sonra önlem alıcaksın tüketmiceksin raf ömrü hazır gıdaları

• kim kardashian gdo lu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: trizor

kim kardashian gdo lu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: semih118

Televizyonda,filmde vs her gördüğün şeylere inanmayı bırak bence. Ne Amerikası ne rahat rahat osurması? Orada bulunduğum süre boyunca burada hayatım boyunca görmediğim nezaketi,insanlığı gördüm. Kendimizi yani Türkiye'de yaşayanları en sevecen,sıcak kanlı,arkadaş canlısı insanlar falan zannederdim. Çünkü doğduğumuzdan beri bize hep söylenen budur. Ama öyle bir şey olmadığını anladım. Dakika başı excuse me,sorry duymaktan şaşkına dönmüştüm.

İnsanların birbirine saygısını anlatamam kelimelerle. Misal yolda yürürken birisiyle karşılaşsan,aranızda 3 metre olsa bile sanki sana çarpmış gibi excuse me der,yol verir hemen. Kapıyı açar seni yakınında görür I'm sorry der gülümser,aslında kapının dokunma ihtimali falan yok. Bunun gibi gün içinde yüzlercesi başına gelir. Birisiyle göz göze gelirsen eğer mutlaka gülümser,başıyla selam verir. Buraya dönüp havaalanında ilk adımlarından sonra gördüğüm kadının hareketlerinden sonra kendi kendime ''lanet olsun'' dediğimi hatırlarım,yani pişmanlık.

Bir gün otobüse binmiştim. Özürlü birisi vardı. Her otobüste onlar için bir bölüm var,arabalarını bağladıkları şeyler emniyet kemeri gibi falan. Ayrıca lift var otobüslerde. Neyse adam inecekti otobüsten,şoför hemen kalktı adam ile sanki kendi yakınıymış gibi ilgilendi,indirdi etti. Farklı bir zamanda da epey yaşlı bir adam vardı. Başka şoför yine kalktı yerinden,tuttu adamı kolundan,herkese adama yardım edip geri geleceğini söyledi. İndirdi adamı yolun köşesine kadar refakat etti. Burada çok gördüm yazık yaşlı adamlar otobüse yetişmek için koşuyor. Şoför muhakkak görür aynadan ama en fazla 2 saniye durakta beklemek yerine kapıyı kapatıp basıp gidiyor.

Ayrıca arkadaşlar haklı. Büyük çoğunluk spor yapar. Ben sıcakta zar zor yürürken adamlar deli gibi koşuyorlardı. Her an olmadık bi yerde koşan kızlı erkekli 20 kişilik bi grup görebilirsin. Veya köpeğiyle beraber yürüyüş yapan,koşan. Veya bi parkta aletlerle çalışan. Burada 100 kişiden 10'u fit ise,orada 100 kişiden en az 50'si fit. Her şeyin üstünde ne kadar kalori aldığın,bilmem ne diyetine göre şu kadar yağ,kalori vs yazar.

Lafın kısası onları yüceltme,kendimizi aşağılama gibi bir şey yapmıyorum,sadece gerçek neyse onu söylüyorum.

Amerikan filmlerindeki abd süper güç süper ülke teknolojileri harika ve çok neşeli insanlar ailelerini seviyorlar imajına kimse karşı çıkmıyorda abd nin filmlerinde bile kendilerini eleştiren konuları neden sahiplenirsiniz onuda anlamış değilim.

Adamlar kendi gıda cahillik ve cehaletlerini lense ederken siz buna karşı çıkıyorsunuz ilginç

• quote:

İlluminati'nin alt konularından birisi. GDO ile toplumları angutlaştırmak,tipsizleştirmek ve sonunda kısırlaştırıp çoğalmasını engellemek en sonunda da yok etmek.

Amerikalılara hiç laf atmayın, gençleri bizimkiler gibi lisede sigarayla tanışmak yerine yüzme,futbol,güreş,basketbol dersleriyle tanışıp koleje yani üniversiteye girene dek habire sporla meşgul oluyolar. Kızlarsa ponpon kız oluyor, olurken baya bildiğin jimnastik yapıyorlar ve erkekler izbandut gibi kızlar cillop gibi vücutlu yetişiyor.

O senin dediklerin amerikanın varoşlarında oluyor ancak. Hani filmlerde gördüğünüz sınıfın yarısı zenci, drugdealer, gangsta falan takılanların olduğu okullarda.
    Kaldıki onlar bile deve gibi. Misal amerikanın liselisini getirsem bizim liseliyi tek elle kaldırıp atar b.k çuvalı gibi. Vitaminsiz yetişen gençlerimiz, ne zeka ne beden adam gibi gelişiyor tabi. Ekmek ye ekmek ye mide tıkansın doygunluk hissetsin. E tabi din,örf,adet vs. karı kızda göremiyor garibim napsın, haftada 15 kere çavuşu tokatlamaktan kiloda alamıyor.E bide üstüne sigaraya alıştırıyolar. Sonra anan zaaaaaaa, yeaaaaaaaaaaaaaaa gençliği yetişiyo işte. Şu konu dışında açılan konuların içeriğinden türk gençliğinin bir kısmının profilini çıkarmak mümkün.

Çook uzun zamandan süre gelen şeyler bunlar artık düzeltmek mümkün değil. Giren girmiş hemde öyle bir girmişki artık zor çıkar. Anladın sen onu. Hadi bakim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

quote:

İbretlik alinti kardes

• sağlam saçmalamışın. osuran hayvan geni yiyomuşuz da ondan osuruyomuş herkes. bunu inanarak mı yazdın gerçekten. inek yiyince mölüyomusun sen?

evet amerikada yaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 28 Ekim 2011; 7:24:36 >
  • Herşey "Metal Fırtına"yla başladı.
  • Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur
  • bu sağlıkla alakalı birşey gdo la falan alaksı yok.bi ara yaz tatilinde otelde holandalı arkadaş vardı beel yaşıt benim yanımda falan hiç bozuntuya vermeden ossururdu bi gün sordum oda bizim oralarda kimse tutmazki bu sağlık açısından önemli birşey ve tutmak zararlı birşey demişti heralde amerikalılarınkide o hesap
    ayriyettenhttp://www.****.com/garip-olaylar/3314928-osurugun-yararlari-sakin-osurugunuzu-tutmayin-salin-gitsin.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.