arkadaslar yenı bı amfı almak ıstıyorum pıoneer gmx 404 satıp yerıne jameson usa 750 almayı dusunuyorum sızce satıyım mı yoksa o amfım dursun mu vallaha celıskıde yaldım yardımcı olursanız sevınırım
pioneer satıp jameson almak mantıksız olur.daha iyi bir sey alacaksan sorun yok.ama noname mallar almamanı tavsiye ederim...
arkadaş bende jameson 4x 350 watt war 1 hafta önce aldım manyak bişi 1100 wat sub wooferı yerinder çıkarıyor 2 tane pioneer 6991 i inim inim inletiyor arkadaş ses 30 a kadar açılıyor ama açamıyorum15 den sonra dünya ile ilişkin kesiliyor 1 hafta oldu alalı 4 gün önce bağlattım ama kardeşim arabayı dikkatsiz kullanıp bir yere sürttüğü için açılan masrafı kapatmak için satmak zorunda kaldım istersen 1 haftalık 2 yıl garantisi duruyor faturalı sana makul fiyata ister tek anfi ister komple satabilirim komple piyasa fiyatı 1170 ytl ben 800 e vereceğim hepsini sub woofer sony beşgen metal bas 1100 watt jameson 4x350 watt anfi pioneer ts-a6991 5 yollu 460 watt bagaj için tüm set yerleşik mdf kutu ses manyak cam yürek dayanmıyor istersen araştır 1100 veya 1200 den ucuza alamazsın eğer çabuk karar verebilirsen bayiye satıcam bayi 750 veriyor. kayalicetin@hotmail.com
pekı kutusu nasıl onu nerden yaptırmıstın kutuyu satmayı dusun mezmısın sadece nerdesın ankaradamısın
izmirdeyim 40 a yaptırdım istersen sata bilirim
FOTOGAFI GIBI BISEY VARMI BAKIYIM
arkadaslar ne oldu kı bı bakıverın su jamesona kullanan var mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme