Bildirim
Amfi konusunda yardım (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bunu birkaç kişi daha paylaşmıştı sanki forumda. hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sizce nasıl bir teyptir 700 ile 710 serisinin ikiside aynı özelliklere sahip sadece dış görünüş farklı biraz ana üniteye özen gösterdim umarım amfi ısınmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
malesef bilgim yok
sistemi bağlattım her şey çok iyi ayarı tonlaması ısınması falan her şeyi çok iyi şuan kafama takılan tek konu şu ileride 1 takım tiz eklemek istedigim zaman (mesela mbt01) bunu teybe mi baglatmam gerek amfi çıkışına mı çoğu kişi amfi çıkışında tizler yanar diyor teybin çıkışına bağlattır diyor siz ne diyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır olsun. ilk mesajlarda bunu açıkladığımı hatırlıyorum. amfin 5 kanallıydı. amfinin front gainini kısıp, front kanalı hpf moduna alıp, tweeterları amfinin front kanalına giriyorsun. bu şekilde yanmaz. rear kanalada midrangleri paralel girersin. bu şekil devam.
tamamdır teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X