Bildirim
AMFİDEN KAYIT ALMA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PC üzerinden ses alabiliyorsan herhangi bir kayıt programı kurman yeterli. Eğer aldığın kaydı daha da netleştirmek ya da daha da güzel olmasını istiyorsan bunu bir ses kartı ile destekleyebilirsin. -
İste pc üzerinden ses alamıyorum onu nasıl yapabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: asdeq123
İste pc üzerinden ses alamıyorum onu nasıl yapabilirim
İlk yazında ses alabiliyormuşsun gibi anlaşılıyor fakat nerede sorun yaşadığını ya da bağlantıyı nasıl yaptığını tam anlayamadığımdan dolayı sana olayı en başından anlatayım: Herhangi bir sinyal vericiyi ( enstrüman, mikrofon vb. ) amfine ya da mikserine input'tan bağlayarak bağladığın cihazın main out'undan çıkış alıp bilgisayarına mikrofon girişinden bağlayacaksın. Tabii ki arada herhangi bir ses kartı da olabilir o zaman bağlantı şekli USB de olabilir. Sesi PC üzerinden alabilmen için öncelikle bağlantı kablolarının ve bağlantı şeklinin sağlam olması çalışabilir halde olması gerekir. Ve hoparlör çıkışına da bir ses verici bağladığın zaman sorunsuz olarak sesi alman gerekli. Ve hala ses alamıyorsan ya bağlantında, kullandığın programda ya da PC'nin ses çıkısında cihazı tanıyıp tanımamasında bir sorun olabilir.
Bu konu ile Youtube'da Electromiles TV'den destek alabilirsin. Konu ile ilgili eğitim videolarımız var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X