Çift bobin olmasının + ları nelerdir sanırım bu çift bobin olunca 2 ohm olup daha mı iyi oluyor ?
By_Casillas
kullanıcısına yanıt
bir bobini yanarsa diğer bobinle devam edebilirsin 2 ohma düşürebilirsin daha fazla güc ve ısı demek 8 ohma çıkarabilirsin daha az güc ve az ısı demek
google a yaz söylüyo her şeyi
probody08
kullanıcısına yanıt
Sound Magus u alabilirim hemde bütçemde bir ürün, 2 ohmda calıstırırsam bendeki amfi ile 500rms vermiş olacak basa fazla yüklenmiş olurum dediğiniz gibi 4 ohmda kullanarak tok bir ses alırım sanırım.
Bir sorum daha olacak,Ön kapılarda Cadence companentlerim var. 200w 100rms bunlarıda amfiye bağlamak istiyorum teypdenkinden daha temiz bir ses verir sanırım.teypim pıoner 171ub.
By_Casillas
kullanıcısına yanıt
5 kanal amfi değilmi bu güzel amfi ha... tabi 2 takım comp bağlayabilirsin, hepsini amfiye bağla..
probody08
kullanıcısına yanıt
bağlantıları yaptım. Cadenceleri bağladım gain yarıda şuan fazla açmadım. Bass olarak JL Audio aldım 2.el 300rms,pioneer denedim bir arkadaşımdan alıp çok dandan geldi.JL Audio taktık 25 cm bir subwoofer olmasına rağmen çok tok ve güzel ses oldu.Gain yarının 1 tık altında.
Biraz böyle devam edip 1 takımda oval almayı düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme