Arkadaşlar ben yeni başladım Amin Maalouf' un kitaplarını okumaya. Semerkant bitti. Şimdi Yüzüncü Ad' ı okuyorum. Daha sonra Tanios Kayası ve Afrikalı Leo' yu okuyacağım. Anlatımı güzel. Akıcı bir dili var. Karakterlerin iç dünyasını güzel tahlil ediyor. Semerkantı özellikle tavsiye ederim. Anlattığı karakterler sanki gözümde canlandı. Yıllar önce Yakup Kadrinin Yaban romanında İsmail karakterini anlatırken gözümde canlanmıştı. Aynen onun gibi. Daha sonra da Cengiz Aytmatov serisine başlayacağım. Teşekkürler.
Bunu es geçme hocam.
Bende şu sıralar Maalouf'un ''Yüzüncü Ad'' adlı eserini okuyorum. Gerçekten çok güzel. Bundan sonra Afrikalı Leo, Semerkant ve Doğunun Limanlarını okuyacağım. Sanırım bu sıralar Maalouf kitaplarını okuyarak geçireceğim günlerimi.
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
Bunu es geçme hocam.
Teşekkürler De-Niro
quote:
Orjinalden alıntı: malatyaspor44
Bende şu sıralar Maalouf'un ''Yüzüncü Ad'' adlı eserini okuyorum. Gerçekten çok güzel. Bundan sonra Afrikalı Leo, Semerkant ve Doğunun Limanlarını okuyacağım. Sanırım bu sıralar Maalouf kitaplarını okuyarak geçireceğim günlerimi.
malatyaspor44 Afrikalı Leo var mı ?
semerkant ı okudum sonları biraz sıkıcı gelse de genel olarak güzeldi.Şimdi fırsat olursa afrikalı leo yu okuyacağım abim bayağı methetti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme