Şimdi Ara

Amiral gemisi katili Realme GT 6 tanıtıldı: Türkiye'de satılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amiral gemisi katili Realme GT 6 tanıtıldı: Türkiye'de satılacak
    Realme GT 6, resmî olarak duyuruldu. GT serisinin yeni üyesi Milano’da düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı. Amiral gemisi katili, bir yıldan fazla süredir dünya çapında satışa sunulan ilk Realme GT telefonu.

Ayrıca Bkz.Realme 12 Pro ve 12 Pro+ Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatları ve özellikleri

Realme GT 6 neler sunuyor?

Realme GT 6, 6.78 inç, 1264x2780 çözünürlük, 120Hz yenileme hızı, 6000 nit parlaklık sunan, Gorilla Glass Victus 2 ile korunan AMOLED ekran (Hyper Display olarak adlandırılıyor) ile geliyor. Şimdiye kadar çıkmış Realme telefonlar arasında en parlak ekrana sahip model. Snapdragon 8s Gen 3 işlemciden güç alan telefon, 16GB RAM 512GB’a kadar depolama ile geliyor. Telefon, 120W hızlı şarjı destekleyen 5500 mAh bataryaya sahip. Realme, telefonun 26 dakikada tam şarj olduğunu iddia ediyor. Pil, 1600 şarj döngüsünden sonra kapasitesinin en az %80’ini koruyor. GT serisi, en iyi oyun deneyimi için Geek Power Tuning (GPT), gelişmiş GT Modu, HyperHDR gibi çeşitli optimizasyonlarla geliyor.

Realme GT 6 telefon, 1/1.4” Sony-LY808 sensörünü taşıyan 26mm geniş açılı 50MP kamera, 50MP sensörlü 47mm telefoto kamera (OIS ve PDAF var) ve 8MP 16mm ultra geniş açılı kamera ile donatılmış. Önde 22mm geniş lensli ve sabit odaklı 32MP sensör bulunuyor. Realme, yapay zeka özelliklerini Next AI olarak adlandırıyor. Videolar için yapay zeka gece görüşü, fotoğraflarda dikkat dağıtıcı unsurları kaldıran yapay zeka akıllı silme ve ekran içeriğine ve eylemlere göre uygulama önerisinde bulunan yapay zeka destekli döngü mevcut.

Realme GT 6 fiyatı

Realme GT 6 modeli, Android 14 ile geliyor; 4 yıl Android yükseltmesi ve güvenlik yaması alacak. Telefonun Türkiye fiyatı henüz açıklanmadı. Avrupa fiyatı şu şekilde:

• 8GB/256GB: 600 euro

• 12GB/256GB: 700 euro

• 16GB/512GB: 800 euro

Realme GT 6 özellikleri

• Ekran: 6.78 inç, 2780x1264, 120Hz, 6000 nit, AMOLED

• İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3

• Bellek: 8GB/12GB/16GB RAM (LPDDR5x)

• Depolama: 256GB/512GB (UFS 4.0)

• Arka kamera: 50MP Sony LYT-808 f/1.69 (birincil) + 8MP Sony IMX355 f/2.2 + 50MP Samsung S5KJN5 f/2.0

• Ön kamera: 32MP Sony IMX615 f/2.45

• Batarya: 5500 mAh, 120W hızlı şarj

• İşletim sistemi: Realme UI 5.0, Android 14

• Boyut ve ağırlık: 162 x 75.1 x 8.65 mm, 199 g

• Renk: Keskin yeşil, Metalik gümüş

Kaynak:https://www.realme.com/in/realme-gt-6

• O fiyatla biraz zor.

• Türkiye’de biraz daha ucuz olursa aşırı fazla satar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muadillere gere yine eyvallah da... vergisiyle püsürüyle... yoksa çok mu fakiriz biz

• TP kamerada OIS olmamasi , on kameranin 4K 60fps desteginin olmamasi ve wifi7 desteklememesi haricinde kagit uzerinde oldukca guclu bir telefon gibi duruyor.TR fiyatini mi13Tpro gore ayarlayacaklardir diye dusunuyorum.Cikis fiyati olarak 29.999TL uygundur.

• killnOd kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz şeyler benim için önemsiz mesela , BENİM İHTİYACIM diye belirtirseniz daha objektif bir yorum olurdu.

4K 60FPS ne işime yarayacak mesela şahsen kamerayla işim olsa Realme hiç bakmam.

• 8gen3 olsa neyse 8gen2 den bile güçsüz gpu o fiyata aidsaidaisjdaisjdia gelme gerek yok :D onun yerine şu gelsin vivo iQOO Z9 Turbo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu telefonun 16+512gb versiyonu gelirse önce 40 binden yoklarlar piyasayı sonra baktılar gördüler talep yok gıdım gıdım düşmeye başlar, taa ki buna muadil bir telefon en dip fiyattan satılana kadar; son göreceği fiyat 30-35 bin tl arası olacaktır diye düşünüyorum

• 6000 nit nedir arkadaş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Göz boyama tamamen. Telefonu kullanırken belki 1 kere bile görmeyeceksin normal güneş altı parlaklığı 1600 nits

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayni donanıma benzer Poco F6 22 bin. Bu da 25 olursa iyi satar

• Alpayan01 A kullanıcısına yanıt

Saçmalıktan başka bir şey değilAmiral gemisi katili Realme GT 6 tanıtıldı: Türkiye'de satılacak 

• tekin-71 kullanıcısına yanıt
    35'ten aşağıya gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyata bakınca amiral gemisi katili denemez :S

• Alpayan01 A kullanıcısına yanıt
    6000 nit sürekli verse ne akran dayanır ne batarya

• Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt
    Sürekliye gerek yok ama muhtemelen 1 kere bile görmeyecek telefonu satın alan kişi o yüzden bahsetmek çok anlamsız onun yerine 2000 nit hbm koy her zaman net görebildiğin ekranın olur

• Sisir fiyatı itele gelsin beklioz 🤣🤣🤣

• Ram artisi farki 100er euro yurtdisinda bile tercih edilmeyecek

• Çin'de bu telefon GT Neo 6 diye satılıyor ve fiyatı 340 dolar :)

Avrupa'daki fiyatıyla alınabilir durmuyor. O fiyatlara yine Çin'deki fiyatiyla vivo x100 pro alınabiliyor. Bu arada Az?rbaycana aliexpress üzerinden sipariş verilebiliyor. Yani direkt olarak alabileceğim fiyatları söyledim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.