Apple Ve Samsung pazarda istedikleri gibi at koşturuyorlardı.Zevkine kavisli ekran veya 3.5 mm kulaklık girişi kaldırma gibi saçma fantazilere yönelip kullanıcıları zorluyorlardı Note 7 ve iphone'ların yanmasından sonra Tüketiciler güvenini kaybetmişti bu firmalara.İyi oldu Nokia gibi kadim bir firmanın dönmesi.Prototipleri bilerek sızdırıyorlar insanların tepikilerini ölçmek için.Ama Nokia ne olur şu Kamera çıkıntılarını çamaşır makinası gibi yapma Nokia,Apple ve Samsungun satışlarının tam düştüğü sene piyasaya girdi.
Kurtların sessiz kaldığı yerde itler çakallar volta atar ama bilmezlerki kurtlar o sessizliği bozarsa kıyamet kopar
o değilde bu dandik soni de dual tone flash ne zanan görecez, 4gb ram ne zaman görecez?acaba? diğer markalar orta seviye cihazlarda bile 4 gb ram geçtiler, bu usta hırsız soni sözde amiral gemi çöp xz de hala 3gb ram-plastik kasa-emmc yığın depolama falan çalmaya devam ediyor. birde utanmadan fahiş fiyatlar istiyo dandik çöplerine. resmen insanları aptal yerine koyuyo, ama bir çok insan bilinçli tüketici yemiyo soni nin bu oyunlarını ve batma yolunda ilerliyor hızla, zarar ettikce daha fazla çalıyor ve dandikleşiyor soni ürünleri. adam bu çağda(rakipler giriş seviyede bile metal kasaya başlamışken) amiral gemi dediği xz de plastiğe döndü ya. ben böyle iğrenç ve tüketiciyi enayi yerine koyan başka bir firma görmedim, göreceğimide sanmam...
sene oldu neredeyse 2017, dualtone flaşı hala dandik soni'de göremedik. gerçi usta hırsız soni de göremediğimiz daha çok şey var(ois gibi, dual flash gibi, kablosuz şarj gibi, gerçek kapasitif tuşlar gibi, amiral gemi sınıfında 4gb ram gibi, ufs bellek gibi, gibi gibi uzar gider soni hırsızlık listesi) soni tırtıklayarak çalmanın destanını yazdı bu dandik z serisiyle...
dandik soni bu kasa çerçeve oranını görünce utanırmı acaba?
Stand da gösterilen cihaz budur ama kasa öylesine donanımları birarada tutmak için takılmış (inşallah öyledir) malzeme kalitesi bildiğimiz nokia olduğu sürece kraldır hertürlü ???
Android olursa nokiadan başka telefon alınmaz s7 edgeyi satıp hemen alırım 1520 deneyimim olmustu ama windows çok boktandı
birileri alsın da 2. 3. telefona bakarız artık
c6-00 kullandım
şuan sony z1c var
nokia nın 5 mp kamerası daha net çekiyordu..
yine aynı kaliteli kamera ile gelirse ben alırım..
kusura bakmasın kimse.. nokia kamera da her zaman iyi işler çıkarıyor..
nasıl yapıyolarsa
c6-00 5mp lık kamerası ile cekılen fotolar yakınlaştırdıkca netlıgını kaybetmıyor
sony z1c kullanıyorum sadece kamerası kötü
Şuraya park ediyim de mesajım bulunsun. Ha bide;
NOKIA
Connecting People
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme