Şimdi Ara

Amiral gemisi Xiaomi Mi 9 Pro 5G tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LGatakan

Kusura bakmayın ama 12GB ram ve 512Gb depolama gündelik hiçbir işimize doğrudan katkı sağlamıyor.
    Yanlış anlamayın, Apple fanatiği değilim, şunu iyi anlamak gerekiyor.

Eğer bir telefonun fiyatı son model bir ayfona yakınsa insanlar ayfon alır. Bu böyle. 500 - 600 dolar xiaomi için riskli rakamlar bana göre.
    Zaten amiral gemisi denilen malzemeler milyonlar satmıyor.
    İnsanlar artık körü körüne iphone devrini kapatalı çok oluyor. Bunun en bariz örneği son yıllarda ki iphone satışları.

Bu cihazlar 4K 60fps video kaydı yapabiliyor ve çektikleri yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ortalama 8-10mb. 64GB iphone ile şu cihazı kıyaslamak cidden aşırı komik. Üstelik bu cihazların 2-3 yıl belki de daha uzun soluklu kullanılacağı düşünüldüğü zaman 700$ a en düşük seviye 64GB iphone almak = parayı çöpe atmak başka hiç bir açıklaması yok.

Bunların dışında cihazda SD855+, 40W hızlı şarj (iphone da bunun yarısı kadar hızlı şarj aletine 400 lira vermek zorundasın), sıvı soğutma, 30W kablosuz şarj ve tabi ki 5G desteği. Senin yaşadığın memlekette gigabit internetler hiç bir anlam ifade etmeyebilir ama avrupa da fazlasıyla yaygın o yüzden sadece 5G bile başlı başına şu cihazı almaya yeterli bir sebepken diğer ekstraları da cabası

Üstelik illa 12+512 almak zorunda değil kimse çok daha ucuza 8+128 bile alsa yine düz iphone dan çok çok çok daha F/P bir cihaz.

• 128 GB iPhone 11 daha alınası. Yazılım, A13, kamera zaten öne çıkaran üç etmen. Üstelik eSIM ve Apple U1 gibi telefonlarda olmayan komünikasyon donanımları var. Bu telefonun da OLED, 5G, şarj hızı gibi avantajları var. Lakin 3 sene kullanacağı düşünüldüğünde iPhone 11 alıp kafam rahat etsin diye düşünen olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5g olmayan iphone 11 nasıl daha uzun ömürlü olacak merak ettim. Ayrıca en düşik mi 9 pro 5g 525 dolar 720p lcd ekranlı iphone 700 dolar. Üstelik Türkiye için aradaki fiyat farkı çok daha fazla olacak. Xiaomi telefonlar sanılandan daha uzun ömürlüdür adamlar 2016 yılında çıkmış giriş seviyesi telefonlara bile güncelleme veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirulas

5g olmayan iphone 11 nasıl daha uzun ömürlü olacak merak ettim. Ayrıca en düşik mi 9 pro 5g 525 dolar 720p lcd ekranlı iphone 700 dolar. Üstelik Türkiye için aradaki fiyat farkı çok daha fazla olacak. Xiaomi telefonlar sanılandan daha uzun ömürlüdür adamlar 2016 yılında çıkmış giriş seviyesi telefonlara bile güncelleme veriyorlar.
    5G Türkiye'ye geldiği zaman bu telefonların ahı gitmiş vahı kalmış olacak. Avrupa'da bile telefonun en verimli zamanlarını belki %80'ini 4G kullanacaksın. Ayrıca şu 720P goygoyu da bir bitmedi. iPhone 11'in ekranına 720P diye tiye alan adam iPad Pro'nun daha düşük ppi'li ekranına çok güzel diyor. O yüzden pekte konuşmaya gerek yok.

A13 S855+'dan daha iyi, kamerası da iyidir büyük ihtimal, iOS'u saymıyorum bile. Ha en güçlü CPU, iyi kamera ve iOS için fazladan 200 dolar verilir mi dersen o tamamen kişiye bağlı bir tercih. Yoksa yine ilk başta dediğime çıkıyor. Instagram, WhatsApp kullanmak için Mi 9 Pro'dan çok daha fazla "PERFORMANS/FİYAT" telefonlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Mesala bunlardan bir kaçı hangileri
    (Fiyat performanslı cihazlar)

• gayet şık ve asil duruyor cihaz, insanlar alıştı gökkuşağı gibi tellere tabii...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İpad pro ne alaka? Başka bir cihaz başka bir deneyim. İpad proyu gözüne sokup kullanan bir adam görmedim.

Dünyanın en hızlı kablosuz şarjına 30w,
    Aynı anda 48mp, telefoto ve geniş açı lense,
    128gb ve dünyanın en ucuz 5g modemine,
    Çift gps modülüne,
    Gorilla glass 6 ve hdr10 ekrana,
    8gb ram'e ve kutusunda 45w şarj adaptörüne sahip telefona instagram whatsapp telefonu da demek de iyiymiş. Neyin kafasını yaşıyorsunuz anla madımki.

Asıl iphone 11 instagram whatsapp sosyal medya telefonu. Daha hızlı işlemci ve kamerayla instaya daha iyi story fotoğraf atarsın anca.

Ios hele hele androidden hiç üstün bir platform değil bilakis inanılmaz iyi donanımlara sahip iphone telefonları sırf stabil olacam ve sabit animasyona hızı sağlayacağım diye kısıtlayan bir platform. Iphone 11 pro max daki donanım Huawei'in elinde olsaydı ne efsane bir telefon çıkardı allah bilir. Adamların işlemcileri bile snapdragonun bir yıl gerisinden geliyor.

• sirulas kullanıcısına yanıt
    Telefon sanki göze sokup kullanılıyor, VR hariç yok öyle bir durum.

Daha iyi Instagram, WhatsApp telefonuysa iPhone 11 almak daha mantıklı. Kullanıcı deneyiminden bahsediyoruz hala 8 cigolayt ram deniliyor. Render alırken 3 kat daha fazla zaman bekleyeceksem bana göre Instagram, WhatsApp telefonu olması bir lütuf.

Ayrıca bu telefonda da mı OIS yok veya mikrofon sorununu çözmüşler mi? Suya dayanıklılık zaten bir muamma. İlla eksiği gediği vardır bunun da, incelenmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 25 Eylül 2019; 13:7:52 >
    Biraz mantık lütfen. İpad ile telefonların göze yakınlığı arasında dağlar kadar fark var. Ben şuan gözüme 15 20 cm arası mesafeyle sana mesaj yazıyorum bu yakınlıkta ipad kullanılmaz. Tamam daha çabuk render alıyor iphone telefonlar da A13 bionic gibi bir işlemciyi sadece render da kullanmakta ne bileyim ferrariye lpg takmak gibi birşey. Ois yok bu sayede kamera çıkıntısı yok Xiaomi telefonlarda. Mi9t kullanıyorum neredeyse sıfır arkasıyla telefonun maşallah iphone 11'ler katman katman. Eis çok iyi çalışmakta Xiaomiler de hatta en iyi eis performansı veren telefonlar diyebilirim. Videoda devreye girmeyen aktif gürültü engelleyici mikrofon sorunu mi mix 3 sonrası telefonlarda yok o sorun çözüldü. Cihazların suya dayanım sertifikası yoktur Xiaomilerde ama cihazları suya fazlasıyla dayanıklıdır. Fiyat artmasın diye o sertifkalar alınmıyor. Eksik tabiki vardır o telefonda da ama her yeni seri de adamlar yeni bir özellik ekliyorlar telefonlarına ve var olan eski problemleri çözüyorlar. Bana göre en iyi olduğu konularda fiyat performans, kablosuz hızlı şarj ve tasarım konusunda geri adım atmıyorlar.

• arkadaşlar malum note 10 plusun yari fiyatina bu 5 G li xiaomi, ne dersiniz, note 10 plus yerine bu 5G li xiaomi alinirmi sizce

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    cihazi masaya koymak içinmi aliyom aq ))

• Bekliyoruz ama alamayacağız sanırım.

• global versiyon nezaman satışa çıkacak bilgisi olan?
  • 6+ dan mi8 e geçtim hiç zorluk çekmedim pisman da değilim. Şayet bu verim devam ederse yeni alacağım telefon aynı markanın yeni serisi olur.

• Hep şaomi sürekli şaomi

• 5g altyapısı Türkiye de ne zaman oturur. Şu ortamda geçiş biraz sıkıntılı olabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.