Şimdi Ara

Amköv AMK7000S 4K Ultra HD WiFi Aksiyon Kamera iNcelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
20
Favori
20.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 sipariş postnl amkov ise sweeden post ile geliyor daha piayasada yok bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: velovis_

4 sipariş postnl amkov ise sweeden post ile geliyor daha piayasada yok bakalım

Son siparisim Gearbest ten china post ile 63 gunde geldi. Jd.com Sweeden post 30-35 gunde geldi. Aliexpress 70 gunu buldugu oldu son dönemde. Eger ki Gearbest Netherland Post ile 15-20 gunde teslim ederse oncelikli tercihim olur bu ikili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eniaccroy

quote:

Orijinalden alıntı: velovis_

4 sipariş postnl amkov ise sweeden post ile geliyor daha piayasada yok bakalım

Son siparisim Gearbest ten china post ile 63 gunde geldi. Jd.com Sweeden post 30-35 gunde geldi. Aliexpress 70 gunu buldugu oldu son dönemde. Eger ki Gearbest Netherland Post ile 15-20 gunde teslim ederse oncelikli tercihim olur bu ikili.

Gearbestte NL netherlands post deli dehşet hızlı. Maxx 12-13 günde istanbula giriyor ürünler

• Appde sıkıntı yasayan var mi ya donuyor ya tiklamior yada hata verip atiyor sık sık 2 telde denedim 2sindede ayni sonucu aldim

• RoyalSalute kullanıcısına yanıt
    andorid/ios hangisinde sorun yaşıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

Erman bi denesene sende

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Erman bi denesene sende

akşam ios ta denerim abi:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Erman bi denesene sende

akşam ios ta denerim abi:)

Kurcalarken farkettim appnin galerisine girince takilior %90 galeriye girmeyin android appde

• Benimki istanbuldan diyarbakıra yolda cok hızlıymıs netherland post

• @OlguErhan Hocam, @dewr hocamın sayesinde sizin Xiaomi Yi ana konunuzu inceledim. İlk satırlarda amköv 7000S modelini de tavsiye ettiğinizi gördüm. İnceledim. Açıksası 7000S daha çok hoşuma gitti. LCD ekranı olması, netliği, aksesuarları vs. gayet dolu bir kutu içeriği var.
    Sarı renkte kampanya var, 82,99 USD'ye Paypal ile satın aldım. Kargoyu NL post olarak işaretledim.
    İnşallah bir sıkıntı olmazda hayırlısıyla kavuşurum.

Ben aynı zaman da araç kamerası olarak da kullanmayı istiyorum. Yedek bataryayı ürün geldikten sonra alacağım.
    Kutu içeriğinden çıkan aksesuarlarla beraber aracın camına takabilir miyim? Cep telefonu için satılan vakumlu aparat tarzı gibi birşey var mı? Ya da nasıl temin ederim.
    Bu arada çocuğun ödevine yazık etmişsin üstad. Hiç evde drone uçurulur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6676929F0 -- 6 Şubat 2016; 18:00:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

@OlguErhan Hocam, @dewr hocamın sayesinde sizin Xiaomi Yi ana konunuzu inceledim. İlk satırlarda amköv 7000S modelini de tavsiye ettiğinizi gördüm. İnceledim. Açıksası 7000S daha çok hoşuma gitti. LCD ekranı olması, netliği, aksesuarları vs. gayet dolu bir kutu içeriği var.
    Sarı renkte kampanya var, 82,99 USD'ye Paypal ile satın aldım. Kargoyu NL post olarak işaretledim.
    İnşallah bir sıkıntı olmazda hayırlısıyla kavuşurum.

Ben aynı zaman da araç kamerası olarak da kullanmayı istiyorum. Yedek bataryayı ürün geldikten sonra alacağım.
    Kutu içeriğinden çıkan aksesuarlarla beraber aracın camına takabilir miyim? Cep telefonu için satılan vakumlu aparat tarzı gibi birşey var mı? Ya da nasıl temin ederim.
    Bu arada çocuğun ödevine yazık etmişsin üstad. Hiç evde drone uçurulur mu

Hahah Uçurcan abi eğlence nerede ben orda ( şaka bi yana çok tehlikeli bir daha töbee )

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler video için.

Araç aparatı sanırım yapışkanlı, o parça sabit duracak değil mi?
  • quote:

Teşekkürler video için.

Araç aparatı sanırım yapışkanlı, o parça sabit duracak değil mi?

Aynen
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    İnşallah gümrüğe takılmaz
    Senin takıldı mı üstad? Video da damga vergisi ödedim demiştin.

• Güle güle kullan kardeşim.. Olgu kamera konusunda çığır açmış durum :)

Bu arada Gürbüz kardeşimizde Seat Leon konusunda uzmandır .. İlgilenenlere duyrulur
  • Arkadaşlar GitUp Git2 ve Xiaomi Yi ile karşılaştırırsak hangisi almak daha mantıklı ?

• quote:

İnşallah gümrüğe takılmaz
    Senin takıldı mı üstad? Video da damga vergisi ödedim demiştin.

Gümrük takılma diye bir ibare artık yok, yasaklı ürün olmadıkları için ( telefon, silah, elektronik sigara, ilaç, likit ) takılma değil onun ismi gümrük vergisi.

Gümrük mevzuatı 75 Euro sınıra kadar vergi yok üzeri alışverişlerde %20 extra gümrük ödemesi çıkıyor.

Kamera tam sınırda olduğu için herhangi bir vergi çıksa bile ödeme belgelerini PTT ye sunduğunuzda muaf oluyorsunuz. Ben bugüne kadar 30 tane kamera aldıysam ( ki daha fazladır ) hiç gümrük vergisi ödemedim. Aldıklarım tutar altındaydı. 350 $ lık araç kameramı aldığımda şansıma yırttım. DHL ile aldığım kameralara hep gümrük vergisi çıkardı memurlar hepsini evrak itirazı ile vergisiz teslim aldım.

Gümrük vergisi ödediğim sadece son 5 sene için konuşursak ( totalde 500 parçayı geçmiştir alışveriş yurtdışı ) Quadcopterdir. Ondan yırtma şansım zordu walla

• quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

Arkadaşlar GitUp Git2 ve Xiaomi Yi ile karşılaştırırsak hangisi almak daha mantıklı ?

Git2 çok pahallı, git1 inceledim video çekimleri iyi fotoğraf kalitesi aşırı düşüktü.

• Selamlar olgu bey sizin amkovde sesi kisik cekme problemi oldu mu bugun siparis vericem ama bu husus aklimi karistirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: illest

Selamlar olgu bey sizin amkovde sesi kisik cekme problemi oldu mu bugun siparis vericem ama bu husus aklimi karistirdi.

Seste hiç sıkıntı yok çok çok iyi çekti Kısıklık yok videolarda anlaşılır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.