Şimdi Ara

AMOLED ekran yandı mı? '4 yaşındaki S7 Edge' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Duvardaki ışık yansimalari nasıl oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2 yıldır S8 kullanıyorum bariz yanıklar beyaz ekranda belli oluyor.Kavisli olmasından kaynaklı kılıf bulamadığımdan ekranıda kırılda.Samsunga kavisten dolayı bir daha yaklaşmamayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 22 Şubat 2020; 16:34:39 >
  • Oled ekranın yanmaması gibi bir ihtimal söz konusu dahi değil fiziksel olarak... bunun üzerine video yapılması bile boş iş.
  • Bir sorum olacaktı. Bu 4 senelik sürede AOD (Always on Display) sürekli açık kullandınız mı?

• 5 senedir kullandığım samsung marka super amoled ekranlı tabletim var. Çok hafif ekran yanığı var. Günde enaz 5 saat kullanırım bu tableti. 5 yılda o kadar hafif yanık bence problem değil. Yine olsa super amoled ekranlı tablet yada telefon alırım. Super amoled ekranın görüntüsü ips lcd ekranlara göre çok çok daha güzel. Sırf çok hafif ekran yanığı için bu ekran keyfinden vazgeçmeye bence hiç gerek yok.

Ne tabletimi nede telefonumu şarjdayken asla kullanmam. Telefonum şarjdayken tabletimle, tabletim şarjdayken telefonumla oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 11 Mart 2020; 12:6:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.