Bildirim
Amortisor degisimi sonrasi problemler silsilesi (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sesin kaynagi bulundu şoför tarafindaki aks kafasinin civatasi sikilanmamis gevsek unutulmus, civata sikilaninca ses kesildi. Sileceklerle ilgili elektrikciye gittim silecek motoru yanmis dediler 350 tl parca 100 tl iscilikle o da halledildi. direksiyon egriligi icin rotcuya tekrar gittim guya ayar yapti ama degisen bir sey olmadi halen yamuk. diger rotcularda kislik yazlik lastik degisim sezonu isimiz cok bakamayiz muhabbeti yapiyor onu da artik memlekete gidince bakacagim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cok sukur motoru rektefiye ettirmeden eve dönmeyi başardım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arac linea 1.3 mjet on amortisorler opar orjinal arkalar maysan kullandik. helezon yaylari gunsan, diger takoz koruk bilya vs onlar da yan sanayi takildi parcalar 1500 civari iscilik 500 tl verdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X