Şimdi Ara

Amortisörler Kaç Km Dayanır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
19.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim arka amortisöler 120.000 de önler ise 140.000 km de değişti
  • 2000 model Astra G kullaniyorum hircin kullanmama ragmen Allahima cok sukur ne amortisor degisti ne de alt takim
  • takip
  • Albea

8 yıldır kullanılmakta. Her türlü eziyeti çekiyor, arka yaylar bi miktar ezilmiş durumda. 150.000KM
  • 100.000 km garanti verdiklerine göre standardı 100.000 diye dusunuyorum. Ama eski 92-93 e200 mercedesler 300-400 gidenleri vardı sistem biraz farklı olduğu için. Ama gunumuzde artık standart amortisor var hepsinde. Ben 1-2 saat test merkezinde biçok araca baktım 100 bini devirenlerin arka %25 ön %50 civarı çıkıyordu. Arkaları değiştirin ön daha gider diyorlardı genelde.
  • 20-30 tlye test merkezinde amortisor testi yapıyorlar arkadaşalr. %30 altı çıkarsa yenisini alın. Tamir edenlerde var ama yenisinin tadını vermiyor açıkcası. ayrıca yaylarınızda 10 yaşını geçtiyse değiştirin derim
  • Yayları ve amortisörleri kople değiştirirsek bariz bi konfor farkı yaşar mıyız?
  • kullanım önemli , kullanım şartları da önemli
    mesela benim kullandığım araba hafta da kim bilir kaç kez asfalttan 3-4 cm yüksekte konumlu mazgallardan geçer ki lanet bir şeydir
    resmen arabaya acırsın , ama yapacak bir şey yok , artık bağışıklık kazanıyor insan
    sanayilerin bazıların da öyle iğrenç yollar var ki akıllara ziyan
    mesela geçen tuzla da sanayiden çıktım bir yol da 2 tane logar kapağı genişliğinde ve 1 karış derinliğinde
    simetrik ve mükemmel yapılmış çukur vardı
    oraya fark etmeyip 60-80 le giren arabadan hayır gelmez o derece
  • 2013 model ibizam var 6 yıldır bende 120000 km yaptık beraber bu aralar yol tutuşunda sorun hissediyorum 6 senedir aynı arabayı kullanınca ufak değişiklikleri hisseder olursunuz lastikler yeni hatta kışlıklar takılıydı kışlık lastikden diye düşünürken yazlığa geçince ve virajlarda önden kaymalar hissedince amartisörlerden şüphelenmeye başladım sizce özelliğini kaybetmiş olabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.