Genel Özellikleri # DVD, VCD, CD -DA, JPEG, MP3, WMA, CD-R, CD-RW Uyumluluğu # DivX, Xvid, MPEG4 formatları için sertifikalı çip uyumluluğu # Dolby Digıtal, AC - 3, 2 CH/5.1 CH çıkış opsiyonu, DTS Çıkışı # Compozit Video Çıkış (YUV) # S-Video Çıkışı # PAL/NTSC Sistem # AC Güç 100-240 V # Renkli Led Display # Karaoke Fonksiyon Özelliği # Full Fonksiyon Uzaktan Kumanda # 32 Altyazı Dili Çoklu Açı ve Dil Desteği # Değişik kitlenme seçeneği fragman seçeneği # 4:3 / 16:9 Görüntü Seçeneği ve Zaman Fonksiyonu # Scart Çıkış Desteği
Görüşüm: Arkadaşlar forumda çok inceledim bir çok modele baktım tesadüf bunu gördüm fiyatı uygun geldi 59.90 YTL ..Denemeye karar verdim..
Elimde olan eski yeni bütün DivX lerimi çalıştırdı..Dvd de zatan sorun yok...Usb ve Card girişi mevcut gayet hızlı sorunsuz çalışıyor.
Gelelim altyazıya Divx lerde altyazı boyutu iyi ortalı ve okunaklı Ancak Türkçe desteği var yazsada Türkçe karakter desteklemiyor...
Sitesine baktım ancak herhangi bi yazılım yok.Bu sitede olan bi yöntemi denedim..Altyazıyı filme yapıştırma(http://forum.donanimhaber.com/m_21148009/tm.htm ) o yöntemle izliyorum filmleri...
Genel olarak memnunum ..Sorusu olan arkadaşlar bu topicten sorabilirler Elimden geldiğince cevaplarım....
Bir kaç resim:
İngilizlerin kadim markası Amstrad. Hey gidi günler ! Çocukluğumuzda kullandığımız ev bilgisayarları ile tanırım Amstrad firmasını son olarak uydu alıcıları falan da yapıyordu ama DVD'sini yeni görüyorum. Muhtemelen Çin'liler ya da Koreliler bu ismin hakkını almış ve o isimle üretim yapıyordu.
MKV OYNATIO MU?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme