Şimdi Ara

Amway Doğrudan Satış Konusunda Bilgisi Olan Var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim annem de feci şekilde taktı bu işe. İşinden ayrıldı yeni, bunalıma girdi çalışmıyorum diye
    Benim anladığım şu üye yapıyorsun ve yaptığın üyeleri de kontrol ediyorsun, aylık belirli bir alışveriş yaptırıyorsun. Onlar alışveriş yaptıkça sen de kazanıyorsun. Benim anladığım bunda üye yapmak önemli asıl. Bazı ürünleri güzel ama bazı ürünleri vasatın bile altında gerçekten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKANDA

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

ismi çok ağdalı olmaz kötü

İsmini takan takmış.İngilizcem pek yok ama "benim yolum" demekmiş.Envey diye okunoyormuş.
    Siz olsaydınız ne isim takardınız peki? Belki günün birinde sizinde bir firmanız olur ve bir isim vermek zorunda kalabilirsiniz.

ben Türkçe okudum da ondan bana ters geldi birden..ben olsam kız olursa ayşe,erkek olursa ali koyardım

• ne alakası var titancılıkla fln yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déstiny

ne alakası var titancılıkla fln yaa

sende mi satıyosun yoksa insanların saf duygularıyla oynuyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orjinalden alıntı: Déstiny

ne alakası var titancılıkla fln yaa

sen de mi satıyosun yoksa insanların saf duygularıyla oynuyosun

hyr satmıyorum ama satan bi arkadaşım var, insanların duygularıyla niye oynansın ki zorla mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Déstiny -- 27 Mayıs 2007; 1:39:08 >

• valla geçen gün benim hatunun bi arkadaşı bunlardan satıyomuş..çay bahçesine hem çaya hem de bunları anlatıp aklımıza girmeye davet etti...tabi daha önce herbal-life dan tecrübe edindiğimiz için uğramadık bilebu yine iyi ama herbal-life da millet ben şu kadar kazanıyom diye milletin içinde göbek atıyodu..aklıma ne zaman gelse gülerimdeli gibiydi hepsi..sanki uzaylılar kaçırmış gibi olduk o gün..

• ben de hayatta uğraşmam böyle bişeyle ama uğraşanlar var tabi
  • Bende aslında uğraşmazdım ama denemek istedim sadece. Herbılayf tan farklı bu ama. Kataloğu çok güzel, ürün çeşidi çok ve istersen alırsın istemessen almassın. Kimsenin kimseyi kandırdığı yok. Gerçekten merak ediyorum bende acaba bu işin sonu ne olacak. Yazı yada tura gelir başka alternatif yok.Şansım %50.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKANDA -- 28 Mayıs 2007; 10:19:04 >
  • merhaba
    bu kadar olumsuzluğa rağmen gerçekten zoru başaran ve işin içinde kalan arkadaşları tbrk ediyorum.. amway sadece bir markadır ve türkiyede lojistiği üslenen firmadır ayrıca temizlik ürünlerini üreten firmadır.. amway sistemi türkiye ve dünyada kendini kabul ettirmiş markaların toplandığı bir alışveriş sistemdir. (sistem içinde türkiyedende firmalar vardır fakat türkiyede parakende satış olduğu için bu firmaların malları satışa sunulmamaktadır özdilek bunlardan biridir.amway sistemi çalışan bir sistemdir ve 1959 yılından beri hiç aksamadan çalışmışmaktadır. kişilerin aile bütcelerine katkıda bulunmak için düzenlenmiştir insanlar alışverişlerini buraya yönlendirerek sistem içi ürünleri %30 indirimli kullanabilmektedir. iş boyutuna gelice günümüzde ürün kullanırken tavsiyelere dikkat ederiz sistem içindeki ürünleri başkalarına tavisye ederek onları sisteme dahil ederek onların yarattığı cirodan pay almaya başlarız. ve biizm liderliğimizle büyüyen bir organizasyon kurarak daha iyi bir yaşam için finansal özgürlük için mücadele ederiz. Bu işe giren ve çıkan kişilerin yazdıklarına şaşaırmıyorum onlar sadece işi deterjan satış işi olarak göstemişler ve liderlik ve ekip çalışması boyutunu hiç görememişler onlar için üzüldüm gerçekten sisteme suçu yüklemeyin kendinize bakın yapan nasıl yaptı...

• Konuyla ilgili son durum nedir millet?

Bir su arıtma cihazı varmış. Kullanan bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.