Şimdi Ara

Amy - Visual Tour

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amy için yayınlanan bu videoda virüsün oyunda yönlendireceğimiz Lana üzerindeki etkilerini gösterilmiş.

• hey bu filim çok güzel!............. ama bu filin hiç kor kunç değil! sizce siz bu filimi izlediniz mi?
  • Az önce oyunu açmamak üzere kapattım. Toplam 6 chapter var ve 5. chapter bana yetti . Zombiler den gizlice bir bölgeden başka bölgeye geçmeniz lazım. Bazen önünden geçiyorum görmüyor bazende aramızda 20 metre var ordan görüyor yakalıyor görev iptal oluyor. Oyun mekanikleri kütük gibi dövüş rezalet ara sahne yok. Ara sahneler gene çizgi roman ile anlatılmış. Oyunun tek güzel yanı Amy ve ve Amy nin oyundaki işlevi. Amy'i yönlendirip kapıları açtırıp düğümlere bastırıyoruz. Ayrıca Amy etraftaki virüse bağışık ve yanındakine de bağışıklık veriyor. Oyunun güzel düşünülmüş şeyleri var. Ama bölüm tasarımı ve karakter mekanikleri okadar kötü ki sabredemedim. Sanki bütün parayı Amy ye ayırmış firma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 3 Ekim 2024; 22:21:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.