quote:Orijinalden alıntı: amyleeDoğrudur öyle oldu Bu duyguyu da böylece tatmış oldum Saldırııııııııııınnnnn....
quote:Orijinalden alıntı: ShenSaldırııııııııııınnnnn.... Alıntıları Göster bende gerçekten Amy lee terkedildi sandım bu arada forumda Göztepelide varmış
quote:Orijinalden alıntı: amyleeDoğrudur öyle oldu Bu duyguyu da böylece tatmış oldum quote:Orjinalden alıntı: amylee Doğrudur öyle oldu Bu duyguyu da böylece tatmış oldum Pardon yaaa.. Ben de gerçek amylee terkedildi sandım... Mesajım için kusura bakma... Gerçek amylee'yi kasdetmiştim...
quote:Orijinalden alıntı: Shenquote:Orjinalden alıntı: amylee Doğrudur öyle oldu Bu duyguyu da böylece tatmış oldum Pardon yaaa.. Ben de gerçek amylee terkedildi sandım... Mesajım için kusura bakma... Gerçek amylee'yi kasdetmiştim... Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Shen quote:Orjinalden alıntı: amylee Doğrudur öyle oldu Bu duyguyu da böylece tatmış oldum Pardon yaaa.. Ben de gerçek amylee terkedildi sandım... Mesajım için kusura bakma... Gerçek amylee'yi kasdetmiştim...
quote:Orijinalden alıntı: çaaariquote:Orjinalden alıntı: Shen quote:Orjinalden alıntı: amylee Doğrudur öyle oldu Bu duyguyu da böylece tatmış oldum Pardon yaaa.. Ben de gerçek amylee terkedildi sandım... Mesajım için kusura bakma... Gerçek amylee'yi kasdetmiştim... Alıntıları Göster Aha sallayın gerçek amylee yi yav olan bana oldu
quote:Orijinalden alıntı: Shenquote:Orjinalden alıntı: amylee Doğrudur öyle oldu Bu duyguyu da böylece tatmış oldum Pardon yaaa.. Ben de gerçek amylee terkedildi sandım... Mesajım için kusura bakma... Gerçek amylee'yi kasdetmiştim... Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Shen quote:Orjinalden alıntı: amylee Doğrudur öyle oldu Bu duyguyu da böylece tatmış oldum Pardon yaaa.. Ben de gerçek amylee terkedildi sandım... Mesajım için kusura bakma... Gerçek amylee'yi kasdetmiştim... læ ne sazansın ya
quote:Orijinalden alıntı: Shenquote:Orjinalden alıntı: amylee Doğrudur öyle oldu Bu duyguyu da böylece tatmış oldum Pardon yaaa.. Ben de gerçek amylee terkedildi sandım... Mesajım için kusura bakma... Gerçek amylee'yi kasdetmiştim... Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Shen quote:Orjinalden alıntı: amylee Doğrudur öyle oldu Bu duyguyu da böylece tatmış oldum Pardon yaaa.. Ben de gerçek amylee terkedildi sandım... Mesajım için kusura bakma... Gerçek amylee'yi kasdetmiştim...
quote:Orijinalden alıntı: PanadoLquote:Orjinalden alıntı: Shen quote:Orjinalden alıntı: amylee Doğrudur öyle oldu Bu duyguyu da böylece tatmış oldum Pardon yaaa.. Ben de gerçek amylee terkedildi sandım... Mesajım için kusura bakma... Gerçek amylee'yi kasdetmiştim... Alıntıları Göster Valla ben de öyle sandım sazan gibi ne diyo bunlar diyom.
quote:Orijinalden alıntı: EinsteinValla ben de öyle sandım sazan gibi ne diyo bunlar diyom.Alıntıları Göster Daalın læ!..
quote:Orijinalden alıntı: ShenSaldırııııııııııınnnnn.... Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Shen Saldırııııııııııınnnnn....
quote:Orijinalden alıntı: Cerenimoquote:Orjinalden alıntı: Shen Saldırııııııııııınnnnn.... Alıntıları Göster
Bunca zamandır bu duygularını nasıl saklamayı başarabildin Bilal ya...Helal olsun Bilalın olacağı buluşmalara giden erkekler yanlarında popolarını kaplıyacak kadar çelik tabaka götürsünler
quote:Orijinalden alıntı: metalnotdeadBunca zamandır bu duygularını nasıl saklamayı başarabildin Bilal ya...Helal olsun Bilalın olacağı buluşmalara giden erkekler yanlarında popolarını kaplıyacak kadar çelik tabaka götürsünler quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead Bunca zamandır bu duygularını nasıl saklamayı başarabildin Bilal ya...Helal olsun Bilalın olacağı buluşmalara giden erkekler yanlarında popolarını kaplıyacak kadar çelik tabaka götürsünler "Çılgın Haftasonu" filmi, nezarethane sahnesi...
quote:Orijinalden alıntı: ShenSaldırııııııııııınnnnn.... Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Shen Saldırııııııııııınnnnn.... Kaçııııııııııınnnnn....
quote:Orijinalden alıntı: Sédatquote:Orjinalden alıntı: Shen Saldırııııııııııınnnnn.... Kaçııııııııııınnnnn.... Alıntıları Göster Tadında bırakın...