quote:Orjinalden alıntı: amylee Doğrudur öyle oldu Bu duyguyu da böylece tatmış oldum Pardon yaaa.. Ben de gerçek amylee terkedildi sandım... Mesajım için kusura bakma... Gerçek amylee'yi kasdetmiştim...
quote:Orjinalden alıntı: Shen quote:Orjinalden alıntı: amylee Doğrudur öyle oldu Bu duyguyu da böylece tatmış oldum Pardon yaaa.. Ben de gerçek amylee terkedildi sandım... Mesajım için kusura bakma... Gerçek amylee'yi kasdetmiştim...
quote:Orjinalden alıntı: Shen quote:Orjinalden alıntı: amylee Doğrudur öyle oldu Bu duyguyu da böylece tatmış oldum Pardon yaaa.. Ben de gerçek amylee terkedildi sandım... Mesajım için kusura bakma... Gerçek amylee'yi kasdetmiştim... læ ne sazansın ya
quote:Orjinalden alıntı: Shen quote:Orjinalden alıntı: amylee Doğrudur öyle oldu Bu duyguyu da böylece tatmış oldum Pardon yaaa.. Ben de gerçek amylee terkedildi sandım... Mesajım için kusura bakma... Gerçek amylee'yi kasdetmiştim...
Bunca zamandır bu duygularını nasıl saklamayı başarabildin Bilal ya...Helal olsun Bilalın olacağı buluşmalara giden erkekler yanlarında popolarını kaplıyacak kadar çelik tabaka götürsünler
quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead Bunca zamandır bu duygularını nasıl saklamayı başarabildin Bilal ya...Helal olsun Bilalın olacağı buluşmalara giden erkekler yanlarında popolarını kaplıyacak kadar çelik tabaka götürsünler "Çılgın Haftasonu" filmi, nezarethane sahnesi...