Konuyu dogru yeri açtıgımdan emin degilim,o yüzden yanlısım varsa özür dilerim
Herkeze merhaba arkadaslar.Öncelikle yazımı okudunuz için tesekkür ederim..Ben geçen sene kamyo basvurup fiziki mülakatta elenen biriyim.Bu sene tekrar basvurmak istiyorum ygs den asile kalmak için yeterince puan alacabilecegime inanıyorum.Fakat hayallerim yıkılmasın diye bir kaç soru sormak istiyorum.Benim dişlerin sadece arka kısımları birbirine degiyor ve üst disimdeki bir disimde ve alt cenemde bazı hafif yamukluklar vardı.Bu sekilde ben gecen sene ön saglıkdan gecmistim.Daha sonrasında fiziki mülakatta elenince kendimce karar aldım diş teli taktırmak için.Gecen sene (kasım 2013)de diş teli taktırdım.6 ay oldu yaklasık geçeli üst cenemdeki bütün disleri neredeyse bir hizada.Sadece alt cenede ufak yamukluklar var.Suanlık sadece üst dislerimde tel var doktorla randevum bugündü (25 mart 2014)alt çeneye birdahaki ay baslıyoruz onada takacagını söyledi.Doktoruma sordugumda 4-5mm acıklık var demisti dislerinde.Kamyo kılavuzundada 4mm sınır yazıyordu yanlıs hatırlamıyorsam bu sekilde bir madde vardı.Benimde merak ettigim bu sene ön saglıkda tel var diye elerlermi veya ön saglıkda gecen sene gectigim gibi askeri hastaneye gittimi aaa bunun disleri düzgün,eksik disleri yok fakat 4-5mm acıklık var diyip elerler mi ?.Saglıklı olsun diye suanki disimin resmini atıyorum.Degerli yorumlarınızı bekliyorum :)
Link:http://i.hizliresim.com/xEvdE9.jpg
güncel yardımcı olabilecek yok mu ?
çok uzun özet geç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme