Şimdi Ara

AN-KA ONLINE OYUN ınCELEMESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA HERKESE ADIM KAAN SOYADIM ARKIN YAŞIM 34 WE AN-KA ONLINE GROUP SIRKETININ ORTAKLARINDAN BIRIYIM ... SILKROAD a KAFAYI SIRKET OLARAK TAKMISTIK 3 HAFTADA DA KENDIMIZE CEVABI BULDK

1, GERCEKTEN HARIKA GORSEL EFEKTLI BIR OYUN 6 YILLIK OYUN INCELEME HAYATIMDA ( LEVEL DERGISINDE EDITORLUK YAPMSTM ) BU KADAR GUZEL BI ONLINE OYUN GORMEDK TEK AMACIN LVL ATLAMAK OLMADIGI TEK OYUN BU BIZ DE SOLE BI SEY YAPTIK 3 HAFTALIK ARASTIRMAMIZ SONUCU
    Silkroad Prp Files dan GOLD TICKET adlı FILE ın BAZI KORNOKTALARI WAR % 100 EXP yi 1000 YAPTK WE LV ATLAMAYI KOLAYLASTIRDIK

• bilgi biraz yarım kalmış gbi.biraz daha acıklayıcı olsanız site adı ssler oyun yapısı fln daha iyi olur gibi
  • ANLLATIGIN KADARIYLA %100 EXP TICKET %1000 OLUYO? PEKI BU %100 GOLD TICKET BIZ NASIL %1000 YAPABILIRIS
  • valla yaw kardeş bizede sole bizde lvl atliyalim lutfen ozmn ticktin dakikasini 180dk dan 500dk da yaptinmni D: bi günde lvl 35 sin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lead away

valla yaw kardeş bizede sole bizde lvl atliyalim lutfen ozmn ticktin dakikasini 180dk dan 500dk da yaptinmni D: bi günde lvl 35 sin

500DK yapamadk AMA 1 gunde 38 LV yaptk INANILMAZ ZOR BI OLAY 6 kısı beraber calıstık

• bilgi biraz yarım kalmış gbi.biraz daha acıklayıcı olsanız site adı ssler oyun yapısı fln daha iyi olur gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: Must2Me

MERHABA HERKESE ADIM KAAN SOYADIM ARKIN YAŞIM 34 WE AN-KA ONLINE GROUP SIRKETININ ORTAKLARINDAN BIRIYIM ... SILKROAD a KAFAYI SIRKET OLARAK TAKMISTIK 3 HAFTADA DA KENDIMIZE CEVABI BULDK

1, GERCEKTEN HARIKA GORSEL EFEKTLI BIR OYUN 6 YILLIK OYUN INCELEME HAYATIMDA ( LEVEL DERGISINDE EDITORLUK YAPMSTM ) BU KADAR GUZEL BI ONLINE OYUN GORMEDK TEK AMACIN LVL ATLAMAK OLMADIGI TEK OYUN BU BIZ DE SOLE BI SEY YAPTIK 3 HAFTALIK ARASTIRMAMIZ SONUCU
    Silkroad Prp Files dan GOLD TICKET adlı FILE ın BAZI KORNOKTALARI WAR % 100 EXP yi 1000 YAPTK WE LV ATLAMAYI KOLAYLASTIRDIK

nası yaptınız anlatta bizde gülelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_m2

quote:

MERHABA HERKESE ADIM KAAN SOYADIM ARKIN YAŞIM 34 WE AN-KA ONLINE GROUP SIRKETININ ORTAKLARINDAN BIRIYIM ... SILKROAD a KAFAYI SIRKET OLARAK TAKMISTIK 3 HAFTADA DA KENDIMIZE CEVABI BULDK

nası yaptınız anlatta bizde gülelim

bence olabilir mert öle gülelim fln nie olmasin???

• quote:

500DK yapamadk AMA 1 gunde 38 LV yaptk INANILMAZ ZOR BI OLAY 6 kısı beraber calıstık

quote:

iiide şimdi böle bi olay yaptında
    1)bottan farkı yok
    2)aynı şekilde ban yeme ihtimalin vardır
    3)bize ne yararı var ayrıca hem 6 kişi zor yaptık diosun hem burda reklam yapıosun
    4)haa amacın fors atmak yada benzeri bişise bilemem

• Nasıl yapıldığına dair bilgi olmadıktan sonra bunun forumdaki arkadaşlara bir faydası yok malesef.Bir açıktan istifade edip oyundaki bazı şeyleri değiştirdik ve çok kolay level atlayacak hale getirdik diyorsunuz.Ben bunu anladım anlatılandan.Ama gerçek, ama yalan.Bunu bilemiyoruz.Ne diyelim ya paylaşacaksınız yada bu sır sizle birlikte toprak olacak...Çok mu nasıl derler ya hayallah bulamadım.Ne derler...Bulan yazsın.
  • kardesim iyi guzel soyluyosun da bi resim falan koy nası inanalım ama
  • Silkroad Prp Files diye bir dosya yok olmayan bir dosya ile nasıl değişiklik yapacağız
  • quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

Silkroad Prp Files diye bir dosya yok olmayan bir dosya ile nasıl değişiklik yapacağız

çok iyi biliosun galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative

quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

Silkroad Prp Files diye bir dosya yok olmayan bir dosya ile nasıl değişiklik yapacağız

çok iyi biliosun galiba

harbiden adam çok iyi bilior galiba

silkroad prp files diye bir dosya yok

belki var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightDevil -- 16 Aralık 2006; 9:43:42 >

• Lv dergisinde editörlük yaptın haaa Sen jesuskane misin yoksa
  • quote:

Banane?

İster % 1000000 bin yap banane?

Senin lvl atlaman bana ne kazandırdı??

Açıklamaycaksan yalan söylüyorsun demektir ki bence öyle.
  • bu adam mı dergi editörü? türkçe yazma özürlü
  • burnuma yalan haber kokusu geliyor benım
  • bırak boyle bısey olmazzz
  • Bir editor hele hele level dergisinin editoru bir oyunu anlatırken oyun açıklamasını yarım yamalak anlatıyosa ........

SIZ ANLADINIZZZ ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.