Şimdi Ara

An Operating System Wasn't Found Hatası :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce böyle bir hatayla karşılaşmadım. 2 gün önce OneKey Recovery programını kurmuştum(kurmaz olaydım). Sistem C diskindeydi ben D'ye yedekleme yapıyordum, henüz %0'dayken vazgeçip iptal ettim. Bir zaman sonra pc'yi açtığımda bu hatayı verdi. Bios ayarlarına baktım sorun yoktu. Sistem dosyaları da yerli yerindeydi. D'ye win7 kurdum hemen kursun da bakayım ne var ne yok diye, ardından win8.1 yükseltmesi yaptım ama tahmin ettiğim gibi D'ye kurdu.

Ardında C diskini biçimlendirip Win8.1 kurdum, güncellemeleri vs yaptım ertesi gün yine bu hata. Win8.1 dvdsi ile başlangıç onarma yaptım açıldı sonra unlocker prosu ile D diskindeki sistemleri silmeye çalıştım, yarım yamalak sildikten sonra laptopun şarjı tükendi. Açtığımda yine bu hata fakat bu sefer başlangıç onarma yapamıyor.

Derdi ne bu laptopun ne olur yardım edin. D diskini biçimlendirip(belki sorun burdadır diye) C'ye sıfırdan kuramam D diskinde çok önemli belgelerim var.

Lütfen bilenler yardım etsin çıldırcam. Üstelik sınav haftasındayım yarın da mat edebiyat var. Lütfen Yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Empat- -- 27 Mart 2014; 15:49:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.