Şimdi Ara

Ana Karakteri Aşırı Güçlü Animeler Listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
19.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vampire Hunter D
    Gintama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

1. sezonun sonuna kadar izledim açıkçası ilk 15 bölüm falan iyiydi ama sonrasını pek beğenmedim. Üzerine bir de 1. sezonun sonunda prensesin nasıl olduysa gizli ultra süper güçleri uyanıyor ve bir anda herkesi kurtarıyor. Kısacası bu kadar güllük gülistanlık animeleri sevmiyorum. Aksine Goblin Slayer'da ilk bölümden itibaren fazlasıyla gerçekçi idi. Beni içine çekti açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_asm -- 28 Haziran 2019; 12:51:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_asm

1. sezonun sonuna kadar izledim açıkçası ilk 15 bölüm falan iyiydi ama sonrasını pek beğenmedim. Üzerine bir de 1. sezonun sonunda prensesin nasıl olduysa gizli ultra süper güçleri uyanıyor ve bir anda herkesi kurtarıyor. Kısacası bu kadar güllük gülistanlık animeleri sevmiyorum. Aksine Goblin Slayer'da ilk bölümden itibaren fazlasıyla gerçekçi idi. Beni içine çekti açıkçası.
    Hocam yazdığınızı spoiler içine alsanız daha iyi olmaz mı ? Nanatsu'yu daha izlememiş kişiler olabilir.
  • çok pardon hiç aklıma gelmemişti

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_asm

çok pardon hiç aklıma gelmemişti
  • Hiçkimse Doğru dürüst Anime Listelememiş. Sana birkaç tane iyi veya kötü Anime listeliyim.

The Misfit of Demon King Academy (Şuanda güncel ve Şuanlık Efsane gidiyor. senin istediğin bir tip ana karakter)
    Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou (2.sezonu çıkacak)
    Blood Lad
    Charlotte
    Code Geass
    Code Breaker
    Darker Than Black
    Date A Live
    Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku
    Death Parade
    Guilty Crown
    Hataraku Maou-sama!
    High School DxD
    Isekai Cheat Magician (Boş vaktin yoksa kesinlikle izleme)
    Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu
    Kenja no Mago (2.sezon çıkacak)
    Kuroshitsuji (yaoi değildir.)
    Mahouka Koukou no Rettousei
    Maou-sama, Retry!
    Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?
    One Punch Man
    Owari no Seraph
    Quanzhi Gaoshou (çin animesi ama kesinlikle izle)
    Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records (Favorilerimden)
    Saiki Kusuo no Ψ-nan (Favorilerimden)
    Satsuriku no Tenshi
    Seiken Tsukai no World Break
    Seikoku no Dragonar
    Shichisei no Subaru
    Tate no Yuusha no Nariagari
    Tensei shitara Slime Datta Ken
    Trinity Seven
    Walkure Romanze
    Xian Wang de Richang Shenghuo (Çin animesi fakat MC Saitama ile kapışır, yeni bir evren yaratabilir vs.)
    Youjo Senki
    Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e
    Hagure Yuusha no Aesthetica (Hard Echhi)
    Sakamoto Desu ga?
    Mob Psycho 100
    Great Teacher Onizuka

yazdıklarımın %90'ı büyü konulu diğerleri fiziksel olarak üstün vs. Yazdığım tüm animeler kendi MyAnimeList hesabımdan alıp buraya yazdım. umarım sevdiğin 1-2 tane bulursun ve izlersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasterPiece -- 12 Temmuz 2020; 20:41:13 >

• The MasterPiece kullanıcısına yanıt
    Maou Gakuin, Shichesi no Subaru ve Walkure romanzeyi hiç duymamıştım şu ana kadar listeme ekledim en yakın zamanda izlerim.
    Diğer animelerin %80 ini izledim(son bir yılda çok anime izledim :D) geri kalanı da 1 bölüm izleyip hoşuma gitmeyen animeler zaten. Ayrıntılı bi şekilde yazmışsın çok teşekkürler.

• The MasterPiece kullanıcısına yanıt
    Hocam listenizde overlordu göremedim. Eğer izlemediyseniz öneririm.
  • Hocam, Artık Klasikleşmiş olan animeleri, Konunun Sahibi çoktan izlemiştir diye yazmadım. Overlord, SAO ve Attack On titan gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasterPiece -- 13 Temmuz 2020; 5:16:29 >
  • hem şuaralar Silver Link. Stüdyosunun animelerini bitiriyorum. Çoğu Manga uyarlaması MC'nin güçlü olduğu animeler. Fakat Daha yeni başladığım için bunları izlemeye. Önermenin pek doğru olmadığı kanısındayım. istiyorsanız Konusunu beğendiğinizi izleyebilirsiniz. Buarada birkaç tane daha ekleme yapıyorum yazdığım listeye ek;

Peter Grill to Kenja no Jikan(Şuanda güncel 1 bölümü çıktı fakat ben fazla ecchi sevmediğim için izlemeye başlamadım daha, fakat sana öneririm)

Gakusen Toshi Asterisk
    Tsugumomo (MC başlarda biraz ezik ama ortalara doğru Güçleniyor)

Ichiban Ushiro no Daimaou
    Zettai Karen Children (İzlemeni siddet ile tavsiye ediyorum)
    Trinity Seven
    Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin (Fiziksel olarak değil belki fakat Dünyanın en iyi Strateji uzmanı olarak Güçlü bir karakteri var)

Musaigen no Phantom World
    Kishuku Gakkou no Juliet
    Kakegurui
    Isekai no Seikishi Monogatari
    Choujin Koukousei-tachi wa Isekai demo Yoyuu de Ikinuku you desu!
    Saint Seiya
    Kaze No Stigma

Fazla değil fakat aralarında izlemediğin 1-2 tane çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasterPiece -- 13 Temmuz 2020; 5:17:30 >

• Medaka Box okuyun
  • Dragon Ball super eğer adam gibi izlersen en iyi animenin o oldugunu anlarsın na natsu no taizai bayılırım ama kişiden kişiye değişir ama dragon Ball değişmez
    Tengen toppa lagann
    seınt seıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi songoku muı -- 18 Temmuz 2020; 20:4:34 >
  • songoku muı S kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/138878667#138878667

Çok linç yiyorum eski animeleri izlememişim diye ama bi ara başlıyacağım hepsine

• Demonbane
    Tenchi muyo
    Omni gücte bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi songoku muı -- 18 Temmuz 2020; 20:10:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.