Şimdi Ara

Ana kart tasviyesi yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar AMD RX 470 ekran kartımı yeni aldım. Ama ana kartım biraz eski model olduğu için olsa gerek bazen monitöre görüntü geliyor ama bazen de-ki çoğu zaman böyle oluyo- görüntü hiçbir şekilde gelmiyo. Ben de ana kartı değiştireyim dedim ama yardımınız lazım. İşlemci: İntel i5 3330, (2*4 GB) DDR3 RAM, COLDMASTER 650W güç kaynağı. Yanlız bütçem en fazla 500 TL. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Suanki model nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Suanki model nedir?

gigabyte ga-h61m-s1 Madelim bu. Ben pek anlamadığım için tanımadığım bir bilgisayarcıya götürdüm. Onun söylediğine göre bu ana kartım kaldırmadığından, eski olduğundan bu sıkıntıyı yaşıyomuşum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O anakartla böyle bir problem yaşaman mümkün değil sadece anakart arızalıysa buna sebep olur eğer eski ekran kartınla sorun yaşamadıysan slot problemsiz sorun farklı yerde demektir
  • quote:

O anakartla böyle bir problem yaşaman mümkün değil sadece anakart arızalıysa buna sebep olur eğer eski ekran kartınla sorun yaşamadıysan slot problemsiz sorun farklı yerde demektir

Hocam eski ekran kartım ile problem yaşamıyodum da o bayağı eskiydi ama. Bu anakart onda sıkıntı çıkarmamış olabilir mi? Eski ekran kartım yandı buarada.

• Anakart oneririm ama yeni anakartta h61 chipset olacak yani gigabyte degilde asus olur o msi olur bi farki kalmaz pegatron falan olsa boardun tamam derdim de bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anakart oneririm ama yeni anakartta h61 chipset olacak yani gigabyte degilde asus olur o msi olur bi farki kalmaz pegatron falan olsa boardun tamam derdim de bilemiyorum

Peki hocam sıkıntı neyden kaynaklı olabilir acaba? Şimdi bir de ana kart alıp yine de aynı sıkıntının devam etmesini istemem. Bir ay oldu ekran kartını alalı fıtık etti beni çıkamadım işin içinden. Ondan her türlü öneriye açığım.

• ebubekirc E kullanıcısına yanıt
    Ekran kartında olabilir mi problem? Başka kasada denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Ekran kartında olabilir mi problem? Başka kasada denediniz mi?

Hocam başka bilgisayarda deneme imkanım olmadı ama açıldığı zamanlar 5-6 saat bile oyun oynadığım oldu. Ekran kartında bir sıkıntı olsa okadar oynayamazdım zannedersem.
  • ebubekirc E kullanıcısına yanıt
    Oynarsınız hocam fırınlama ile lehim hatası olan ürünlerde saatlerce oyun oynarsınız ertesi gün ekran kartı yine çalışmaz hale gelebilir. Başka bir bilgisayarda denemenizi tavsiye ederim ekran kartını
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Oynarsınız hocam fırınlama ile lehim hatası olan ürünlerde saatlerce oyun oynarsınız ertesi gün ekran kartı yine çalışmaz hale gelebilir. Başka bir bilgisayarda denemenizi tavsiye ederim ekran kartını

Tamam hocam bi deneyeyim. Peki sağlam bir sistem de ekran kartım çalışırsa kesin ana kartta probelm var diyebilirmiyiz? Bir de böyle bi durumda sizin önerebileceğiniz bir anakart varmıdır?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.