Şimdi Ara

[ANA KONU] 2016-2017 Forum Turnuvası (Forumda en çok sevdiğiniz üye kim?) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keddiyeyolgösteren adam sınırsız ban yedi biliyorum ama geçen yılki konularda da sınırsız ban yiyenler konumda yer alıyordu bişey farkedeceğini sanmam seven oyunu atar sevmeyen atmaz

Livemau5 in adını parantez içinde yazacağım o şekilde belirtmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

Artık sen de adaysın.

Bir de neden gruplar halinde yazıyorsun isimleri?

Hocam dün rastgele listeye insanları eklerken ister istemez kendim eleme grupları adeletsiz karmış olabilirim .
    Ama eklemeyi karışık yapmam lazım ama Bende adeletli olsun diye şu yöntemi uygulayacağım.Ön elemeler için yapacağım bir şey yok ama bir sonraki etap için kısaca şöyle anlatayım =

Ön elemeler yaklaşık 10 gruptan oluşur . Bu gruplar 20 kişi olacak ve ilk 5 kişi sonraki tura çıkacak . Sonraki turda gruplar şu şekilde belirlenecek
    1. Ön elemenin birincisi ile 2.Ön elemenin ikincisi 3.Ön elemenin üçüncüsü 4.Ön elemenin dördüncüsü 5. Ön elemenin beşincisi 6. Ön elemenin birincisi 7 . Ön elemenin ikincisi şeklinde 20 kişilik gruplar halinde yer alınacak sonraki turda bu şekilde ilerliyecek hocam .

Bu yöntemden daha tarafsız bir çözüm biliyorsanız söyleyin tamamen tarafsız olmak istiyorum fikirlerinize açığım

• Yarışmayı yöneticilerden biri kazanırsa ne olacak? Adamlar kurmay yarbay mı olacak
  • Ben nerdeyim knk >_>
  • bana oy verin hayatınızı düzene sokayım asosyallik yok kızlara uzaktan bakma yok(artık 1 dakikada konuşabilceksiniz sizden etkilenme garantisini veriyorum eğer oy verirseniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 12 Şubat 2016; 20:09:52 >
  • @ratch

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekler misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu bende düşünüyordum. Yonetici ve mesut cevigi saymayacagim ilk 4 e en yakin uyeler kazanacak.

• galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Ön elemenin birincileri aynı gruba düşmesin. Birisi ne kadar iyi sıradaysa o kadar avantajlı olmalı.

Sistem gayet güzel.

• Zaten 1 ciler 2 ler 3 bu sekilde her grupta ayni sayida 1. 2. 3 . Olacak

Burde şu önön eleme sırasıni BÖCCÜK yardım etti listeyi ona vereceğim bir programi varmis otamatik eşleştirme yapıyormuş o yük te benden kalktı

Opucuk.gif

Ismini bilmiyorum

• Tetration kullanıcısına yanıt
     [ANA KONU] 2016-2017 Forum Turnuvası  (Forumda en çok sevdiğiniz üye kim?)

bilgisayarı parçalayan adam.gif
    şeytanice gülen surat.gif (
  • Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    Bu yılda en kötü ihtimal çeyrek finale kalmaya bak o zaman.
    Bakarsın yaza doğru 5. geleneksel En sevilen yönetici vs ??? formatında özel davetli olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 13 Şubat 2016; 2:37:15 >
  • Ekle pnp
  • Yaz

• Konuyu yakından takip ediyorum. Eğer seçilmezsem bu dış güçlerin etkisi var anlamına gelir. Sonuç: "Konu kilit üye ban!"
  • Ekle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eyvallah jr ben de sizleri severim

ayrica kusura bakma cevap vermeyi unuttum dun gormeme ragmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Konuyu yakından takip ediyorum. Eğer seçilmezsem bu dış güçlerin etkisi var anlamına gelir. Sonuç: "Konu kilit üye ban!"

Yav he he CSB + BLOK
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.