Şimdi Ara

[ANA KONU] ASUS X550JX-XX171D - Oyun Bilgisayarı (2015-2016 F/P Kralı) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.788
Cevap
33
Favori
68.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khanstern

o zaman ram arızalı olabilir. ben kingston almıştım 8 gb bir sorun yaşatmadı
    3 yildir ayni rami problemsiz kullaniyorum,gecen gun pc nin icini acip temizlik yaptiktan sonra olmaya basladi

edit: simdi denedim problemsiz calisiyor pc.Enteresan gercekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 19 Eylül 2019; 12:39:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    Hocam ram uçları oksitlenebiliyor. Ben temizlik yaparken ram uçlarını silgi ile temizliyorum rengi açılıyor. Sorun yaşamamak için deneyebilirsiniz bir sonraki temizlikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wpbykrm

Hocam ram uçları oksitlenebiliyor. Ben temizlik yaparken ram uçlarını silgi ile temizliyorum rengi açılıyor. Sorun yaşamamak için deneyebilirsiniz bir sonraki temizlikte.
    Çok enteresan,dediğiniz gibi silgiyle temizleyip takıyorum hep.Farklı bir sorun var gibi,taktığım rami pc'yi ilk aldığımdan beri kullanıyorum,geçen yaptığım temizlikten sonra ek ram ile açılmama sorunu oluyordu,çıkarıp tekrar taktıktan sonra pc sorunsuz açılıyor.Mesela şuan batarya %87'ye kadar doluyor,rami çıkartınca herşey güllük gülistanlık.Daha önce garantiden 2 kere pili değiştirdim batarya tam dolmuyor diye,demekki ramden kaynaklı.Kullandığım ram pc'nin dahili ramiyle aynı mhz değerinde halbuki.
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    Hocam bu RAM çok garip bir parça. Ben önceki cihazım için ek RAM almıştım dediğin gibi aynı marka aynı frekans değerinde cihaza taktım güç verdim cihaz açıldı sonra fan deli gibi dönmeye başladı ilk defa öyle hızlı döndüğüne şahit oldum bariz ses çıkartıyordu yani. Ekran karardı kaldı anında kapattım çıkardım dediğiniz gibi cihaz kendine geldi. Başka marka bir RAM ile sorunsuz çalıştı. Belki de üretimsel bir sıkıntı bilemiyorum.
  • Benim cihaz oyunlarda 2,3 dakika sonra ya kapanıyor ya da ekran birbirine girip donuyor. Var mı bu sorunu yaşayan?
  • arkadaşlar merhaba sanırsam batarya problemiyle tekrar birlikteyim 2 yıl önce garantiden değişmişti bir kaç gündür şarj almıyor ve sürekli sıfırda kalıyor adaptörü çıkardığımdada direk kapanıyor acaba batarya tamamen ömrünü tamamladımıki yoksa bu şeyler olmadan önce 2019 haziran ayının bios güncellemesini 2 3 gün önce yapmıştım ondan sonra oldu onlamı alakalıdır değerli cevaplarınızı bekliyorum ilgilenen cevaplayan herkese canı gönülden teşekkürler.
  • biosla alakası yok bence bende yaptım onu bataryada problem cıkmadı büyük ihtimalle bataryan ölmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbrl

biosla alakası yok bence bende yaptım onu bataryada problem cıkmadı büyük ihtimalle bataryan ölmüş
    aynen hocam bu serilerin mah 2950 ve baya düşük bu yüzden içindeki pilin biri bile bozulduğunda tüm serinin şarj olayını etkilediğinden batarya işlevsiz oluyormuş bu sorunu yaşayan arkadaşlara umarım yardımcı olmuşuzdur.
  • benim de bataryam bitik halde.muadil batarya almayı düşünüyorum.tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaHaNee006

arkadaşlar merhaba sanırsam batarya problemiyle tekrar birlikteyim 2 yıl önce garantiden değişmişti bir kaç gündür şarj almıyor ve sürekli sıfırda kalıyor adaptörü çıkardığımdada direk kapanıyor acaba batarya tamamen ömrünü tamamladımıki yoksa bu şeyler olmadan önce 2019 haziran ayının bios güncellemesini 2 3 gün önce yapmıştım ondan sonra oldu onlamı alakalıdır değerli cevaplarınızı bekliyorum ilgilenen cevaplayan herkese canı gönülden teşekkürler.
    Ek ram takili mi? Eger takiliysa rami cikartip tekrar sarj etmeyi deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Ek ram takili mi? Eger takiliysa rami cikartip tekrar sarj etmeyi deneyin.

Alıntıları Göster
    Yok hocam batarya ile ilgiliymiş bugun icini acip bataryanin icindeki pilleri yine baska birinden bulduğum bataryadan cikardiğim pillerle degistirerek denedim malesefki olmuyor böyle sorunu yaşayan arkadaslar direk batarya değişimi yapsin aklinizda bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bir kaç aydır CTRL tuşları çalışmıyor. Acaba yazılımsal bir sorun mu diye format attım. (Formatı düşünmemi gerektiren bir diğer sorun kablosuz ekran paylaşımı yapamamamdı. Lakin artık paylaşımı yapabiliyorum ama tuşlar hala çalışmıyor.) Ben de klavye kablosu ya da soketinde temassızlık oluşturan bir durum mu var acaba diye açtım. Açtığım gibi soketin hareketli kilit parçası elimde kaldı. Daha önce çok kez açıp temizlik yapmışlığım vardır ama bu sefer kırıldı. Parçanın oluşturduğu etkiyi taklit etmek adına plastik bir parçayı sokete sıkıştırarak çözüme ulaştımsa da CTRL tuşları hala çalışmamaktadır. Fakat daha büyük bir problemi de bir kaç gün sonra farkettim. Ram slotunda takılı olan ramı görmüyor. Defalarca çıkartıp taktımsa da nafile. Slotu fırça ile sildim, rami silgi ile sildim vb. temizlik işlerini tekrar tekrar yaptım fakat sonuç hüsran. Ram i bozduğumu düşünerek başka bir bilgisayarda denedim, ram çalışıyor. Anladım ki slot bozulmuş. Anakartı bilgisayarcıya götürmeyi planlıyorum, yeni soket ve slot takılsın diye. Var mıdır bir tavsiyesi olan?

• hopeyoung H kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende de shift tuşları çalışmıyor. Ardarda 10-20 kez basıp denediğimde bi süreliğine çalışıyor. Ben de yazılımsal olduğunu düşünüp format attım ama düzelmedi. Siz bir sonuca ulaşabildiniz mi ?
  • Sonuca ulaşmak için hiçbir şey yapmadım açıkçası. Ctrl olmadan da kullanılabiliyormuş; onu anladım. Ctrl shift'den daha kritik bir tuş aslında. Siz de alışmışsınızdır bununla yaşamaya.:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ben yeni çıkan ATK ve BIOS u yükledim şu an için sorun yok hocam siz de bi deneyebilirsiniz

• Düzelmedi bende. Hatta ATK yi yüklemeden önce 15-20 kez ctrl tuşlarına bastıktan sonra çalışıyordu, seninki gibi. Artık çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeyoung -- 17 Kasım 2019; 12:51:47 >
    İkimizde de aynı sorun olduğuna göre yazılımsal olma ihtimali yüksek. Bide format atıp o ATK yı yüklemeyi deneyebilirsiniz.
  • Benim de bi ara harfler sapitiyordu,kendiliginden duzelmisti.

• Ssd önerilerinize açığım. 2 senedir ha bugün ha yarın diye diye bir ssd alamadım. Cuma indirimlerinden bir tane almak istiyorum. Hepsi burada da var bir iki tane indirimli olan.

• Beyler şaka maka 4 senelik olmuş bizim ya

Maşallah diyim de hala açamadığı şey yok en yüksek grafik ayarlarında bile.

Zamanında çok iyiye almışız, 2500TL mi neydi , şimdi bu fiyata i3 bile zor, o da paylaşımlı ekran kartı nerde GTX950m gibi bir babayiğit
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.