Şimdi Ara

[ANA KONU] BLACK DESERT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
6.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IP block olayı ile ilgili bir gelişme var mı? Türkiye kendi server'ına kavuşacak diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuems

IP block olayı ile ilgili bir gelişme var mı? Türkiye kendi server'ına kavuşacak diyorlar.

şuan durum aynı hiç bir yerde görmedim hala
  • Croxus Sunucusunda Oynuyan Arkadaşlar varmı ?
  • Ben bu oyuna başlamayı düşünüyorum ancak tereddütlerim var. Malum oyun ucuz da değil.
    -End game raidleri , pvpleri yeterli ve eğlenceli mi?
    -Harita yeterince geniş mi ve tamamen open world mu?
    -Ip block olayı sıkıntı olmuyor mu? Ban falan yemeyelim.
    -Lag var mı?
    -Optimizasyon nasıl?
    -Crafting ve item drop olayları nasıl?

Eğer fazla 7 günlük deneme sürümü olan varsa gönderebilir mi? Açıkçası bir test etsem. Malum Pc eski kaldırmayacak diye korkuyorum.
  • 22 levelim daha fazla sık giremiyorum oyun acayip geniş ve çok detaylı tamamiyle crafta dayalı birşey sanırsam + basmak için gereken eşyayı bile craft lamanız gerekiyor pvp ve end game e gelemedim daha şuan sistemimde gtx950 var ultrada herşeyi açık akıcı 60fps alıyorum min 40fps düşüyor sıkıntı olmuyor lag 0 vede optimizasyon süper vede ip block olayı kolay hotspotshild indirin oyunun launcherından giriş yapın play deyin daha sonra oyun açılıcak ve start ekranı görürünce vpn kapatın oyuna kendi netinizle devam edin sıkıntısız ve sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante1000

22 levelim daha fazla sık giremiyorum oyun acayip geniş ve çok detaylı tamamiyle crafta dayalı birşey sanırsam + basmak için gereken eşyayı bile craft lamanız gerekiyor pvp ve end game e gelemedim daha şuan sistemimde gtx950 var ultrada herşeyi açık akıcı 60fps alıyorum min 40fps düşüyor sıkıntı olmuyor lag 0 vede optimizasyon süper vede ip block olayı kolay hotspotshild indirin oyunun launcherından giriş yapın play deyin daha sonra oyun açılıcak ve start ekranı görürünce vpn kapatın oyuna kendi netinizle devam edin sıkıntısız ve sorunsuz.

overclocklu gtx 670mx ekran kartım var orta ayarlarda 40 fps civarını göreblir miyim sizce ?
  • Ice King kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle oyun blade and sould dan kat ve kat grafiklere sahip ama ekran kartım blade de kasarken black desert de sıfır kasma vardı int de araştırın bence :)
  • Oyunu almaya karar verdim. Gtx 670 le yüksek ayarlarda 40 fps aldıklarını söyleyenler var.
    Peki oyunu amerika vpni ile dolarla alsam avrupa serverında oynayabilir miyim ?
  • Oyun en ucuz olarak hangi bölgede satılıyor ? Rusyada ucuzsa vpn ile Rusya üzerinden alabiliyormuyuz?
  • Arkadaşlar Guest Pass ı olanlar 1 tane pm den gönderebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  • Satın alma hakkında bikaç sorum olacak.
    -Ben vpni amerika olarak ayarlayıp dolar üzerinden alırsam; üyelikte, bulunduğum bölgeyi Amerika olarak mı göstermeliyim?
    -Her oyuna girişte vpni Amerika olarak mı ayarlamalıyım?
    -Yoksa oyunu satın alırken vpni Amerika olarak ayarlayıp; üyelikte, bulunduğum bölgeyi Avrupa olarak göstersem ve oyuna girişte vpni avrupa olarak ayarlasam sıkıntı olur mu ?
  • benim ekran kartım gt750m düşük ayarlarda kalabalıklarda 30fps normal alanlarda 40 fps alıyordum. oyunun modellemesinde yüzey işlemeleri panaromik resimlerden oluştuğu için ayarları düşürseniz de gayet iyi görünüyor bir çok yer. mükemmel bir optimizasyonu var. ben de alacaktım ama resmi forumda bazı söylentiler duydum o yüzden bekliyorum o söylentiler de şu şekilde; PA 2016 yılı içinde ip block olan her ülke oyuna erişim sağlayacak şeklinde resmi facebook sayfasından duyuru yapmıştı. DAUM ise "terms of use"da yazan ülkeler dışında hizmet vermeyeceğini söyledi defalarca. Bu da demek oluyor ki başka bir firma PA ile anlaşarak TR serverı açabilir. PA ile daum arasındaki anlaşmada Türkiye yok ve olmayacak. olası bi TR serverı açılırsa, bu gün vpn ile girişlere göz yumdukları gibi o gün de yumacaklarını sanmıyorum. bu yüzden bu oyunu şimdi almak çok riskli bence...

• Arkadaşlar 7 günlük deneme süreci bulunan var mıdır elinde?Oyunu ve bilgisayarımı test edip ona göre oyunu almayı düşünüyorum da.

@Ice King, hocam Amerika olarak ayarlayıp oyunu satın almanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum.Sonuçta mantıken düşünürseniz Amerika'da tatilde iken oyunu satın alıp Avrupa'ya geri döndüğünüzde oyunu tabii ki de Avrupa sunucularından oynayabilmeniz gerekir.
  • Yok mu hiç Guest Pass arkadaşlar? Biri PM den atıversin
  • Dayanamadım satın aldım ben de, bilgisayarım sorun çıkarmayacak sanırım.Önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır, server konusunda en azından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Dayanamadım satın aldım ben de, bilgisayarım sorun çıkarmayacak sanırım.Önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır, server konusunda en azından?

Alustinde Türk clanı var tercih edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza53 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, nasıl iletişim kurabilirim kendileri ile?
  • ben croxus da başladım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Teşekkür ederim hocam, nasıl iletişim kurabilirim kendileri ile?

gokturk.tssunucum.com

Bu ts adresinden iletişim sağlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar bi yardım edin lütfen explorer pack aldım verdiği itemleride kullandım used deniliyor ama o itemler hala gelmedi dün 8 gibi kullandım akşam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.