Şimdi Ara

ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.992
Cevap
8
Favori
84.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galler maçında öne geçersek spikerlerin yıkama yağlama yalamasına iyi bakın. Takım öne geçtiği anda maçın sesini kısacağım sırf bunları dinlememek için. Gene başlarlar çek cumhuriyeti maçını anlatmaya, hatta gaza gelip finale kadar götürürler bizi arada da bizim çocukları baküde yalnız bırakmayan sayın cumhurbaşkanımız falan dediler mi olay tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 16 Haziran 2021; 17:34:8 >
  • Galler çok ters takım bize. Yani nasıl gol atarız diye düşünüyorum da birilerinin şapkadan tavşan çıkarması lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğurcan, Zeki, Çağlar, Kaan, Umut, Okay, Ozan, Cengiz, Kenan, Hakan, Burak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 16 Haziran 2021; 17:48:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skor tahminim 3-1

• Uğurcan gene 11 de komedi gibi resmen

Bu şenol güneşin amacı ne ? Yahu ts aşkıyla yanıp tutuşuyosan git orda hocalık yap ne işin var milli takımda ?

Koskoca milli takım ts nin oyuncağı olmuş çıldırmamak elde değil ya

• Finlandinya fazla mı rehavete kapıldı sanki anlamadım. Hücumda doğru düzgün çoğalamadılar, biraz umursamaz geldi oynadıkları oyun. Bizim açımızdan da kötü oldu. Macaristan ve biz kaldık hem 0 puan hem -3 averajlı olarak.

• Bu Kenan da benim göremediğim ne var

• Bu Şenol güneş kafa buluyor ha herkesle

ya kardeşim bu nasıl kadro ?

• Umut Kenan okay hâla şu takımda 11 başlıyorsa ben bu Şenol Güneş’in sabote ettiğini düşünürüm

• Okay - Ozan ikilisinden birini Taylan ya da irfan yapabilirdi. Hayırlısı olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Köy takımı topçusu umut un karşısında bale var

bugün bale kariyerinin en iyi Maçını çıkarır

• Uğurcan ve kenanın ilk 11 oynaması tam bi komedi

Ozanında kesilmesi lazım irfancan ozandan daha çok verimli olur o mevkide

Şenol güneşden hoca falan olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 16 Haziran 2021; 18:26:1 >
  • Gerçekçi olmak lazım bizim için önümüzdeki 2 maçı berabere kalıp İSVİÇRE VE GALLER'İN İTALYA'DAN daha fazla fark yemesini beklemek daha mantıklı..

• İlk 11 i kötülemek istemiyorum. Artık Şenol ne düşündüyse? Bir şekilde kazanmamız lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu yapmak zor olmamalı Hakanın durumunu görünce cengiz sağ sola irfanda olabilir

ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome

• Vurduğun gol olsun Bale

• Madem Rıdvan ve Enesi 23 kişilik kadroya almicaktın, onların yerine serdar dursunla caneri alsaydın bari

• ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome

Bu kadroyla çıksaydık keşke

Edit: Ozan Kabak yerine Ozan Tufan olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunyadi Matyas -- 16 Haziran 2021; 18:50:16 >
  • Kenan Karaman ve Okay? Uğurcan?

Altay kesinlikle kaleyi devralmalı artık. Okay yerine Taylan kullanılmalı. Ozan, Okay'ın açığını kapatacağım diye canı çıkıyor. Ozan'ın top taşıması lazım ileri ama 3.5'lük Şenol rakibin ataklarını kesmek için kullanıyor. Kenan Karaman ise artık diyecek bir şeyim yok. 7 yerden maaş alan torpilliler gibi.

• Yine taraftarlat erken bizimkiler geç okudu marşı. 2'dir bu oluyor tilt oldum

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.