Şimdi Ara

ANA KONU : GEARS OF WAR 4 - THE COALITION STUDIOS - XBOX ONE (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
7
Favori
26.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam standart edition diger oyunları vermiyor bildiğim kadarıyla. Malum yeni oyun fiyati yükseķ size tavsiyem eski oyunlardan birini 2.el veya dijital olarak alıp denemeniz. Sevmezseniz boşuna o kadar para vermeyin. Gerçi yeni oyun olduğu için elinizde kalmaz takas vs gider illa :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tidus kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam cevap icin. Bir youtubedan videolara bakip oyle karar veriyim. CD Keys'de de gears of war remasteredi $13mis onu da aabilirim. Bir de websitesine baktimda 4 oyunu standard edition icinde de 4 oyunu veriyormus sadece ilk oyunun remastered olanini degilde xbox 360 icin olanini veriyormus.Paypal Turkiyede calismiyor da Paypalle digital olarak alimlarda $10 gift card veriyorlarmis.

ANA KONU : GEARS OF WAR 4 - THE COALITION STUDIOS - XBOX ONE
     ANA KONU : GEARS OF WAR 4 - THE COALITION STUDIOS - XBOX ONE

• Geow remastered tavsiye edermisiniz arkadaslar

• Ultimate Edition Ön siparişi verdik bekliyoruz artık gel 7 ekim gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berringer -- 3 Ekim 2016; 16:17:42 >
  • Bende Steelbook lu Ultimate Edition sipariş ettim ama imkanım olursa Koleksiyon versiyon ile değiştireceğim. Figürü çok beğendim.

Horde akar
  • Robotları oyuna çok güzel yedirmişler, oyunun atmosferi çok iyi görünüyor.

• Böyle kanlı canlı oyunlara ihtiyacımız var
  • Hocam bugün gördüm bir üyemiz ücretsiz kod veriyor. Yakalayabilirseniz kaçırmayın

https://forum.donanimhaber.com/m_120855789/tm.htm
  • tidus kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler hocam bana ilettiginiz icin. Sabah denedim Judgementi kapmislar ama Gears of War 4u redeem etmeye calistigimda bilinmeyen bir error sebebiyle indirelemedi diyor. Eger kod US hesabiyla alindiysa Amerikadan sadece VPN ile indirelebiliyormus galiba. Bir bilginiz var mi o konuda? Codeun sahibine de sordum ayni soruyu.
  • Bir bilgim yok hocam kısmet değilmiş demek ki :S

Belki yine çıkar böyle kodu olan forumu takip edin ;)

• Son 2 gün UE versiyon için

Bu arada oyunun bu gece Türkiye saati 01:00'de etkinliği başlıyor olacakhttps://news.xbox.com/2016/09/28/gears-4-live/
  • 1 hafta önce gtx1070 almıştım vatandan, bu kod olayından hiç haberim yoktu.Ekran kartı konusunu gezinirken gördüm. Hemen faturanın resmini çekip , vatana mail olarak attım. Anında kodu yolllamışlar mailime. Şimdi iniyor 73gb (yuh) Az daha gümbürtüye gidecekti bundan haberim olmasaydı. Ne zaman açılıyor oyun bir bilgi var mı?
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    standartsa 11 ekim ultimate se 7 ekim

Bu gece saat 1 de GeoW 4 Canlı yayını var.Yayında 90 adet Geow UE oyun dağıtılacak yani 90 dk lık yayında her bir dkda bir oyun :)

https://www.twitch.tv/xbox buradan canlı yayını izleyebilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen1777 -- 6 Ekim 2016; 1:05:48 >
  • Arkadaşlar 2 dakikaya yani saat 1'de yayın başlıyor.

https://www.twitch.tv/xbox
  • Yayın başladı adamlar dk başı kod yayınlıyor, hızlı redeem eden bedavaya kapar oyunu
  • x3x kullanıcısına yanıt
    hocam bırak alınmıyo nasıl yazıyosa millet sabahtan beri alamadık :D:D
  • Kodları redeem eden varsa helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3x

Yayın başladı adamlar dk başı kod yayınlıyor, hızlı redeem eden bedavaya kapar oyunu

Hızlı yazmak çok zor resimdeki yazıyı algılayan bir program olucak direk gireceksin, 20 tane yazmışımdır hepsi fos.
  • Utku_20 kullanıcısına yanıt
    bir elimle telefonla resmi çekip diğeriyle hızlıca yazmaya çalıştım ama nafile :D
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.