|
Bildirim
|
BBC Earth, Ssport, History Channel
Ekleyin aboneler sevinsin :) |
Maliyet hesabı yapmayı bırakmaları gerekiyor artık. Üst paket boşaldı takviye şart.
|
Ankara' ya (Türksat' a) mı yürüsek? Ne yapsak? Yoksa bunlar bizim sesimizi duymayacak!
Saran grubuyla masaya oturdular. Bir daha oturmamak üzere kalktılar. Saran bunlara kaç para çekti çok merak ediyorum. Bunlarda o rakamı duyunca topuk. :) Kemal Sunal' ın filminde başlık parası verirken Adile Naşit repliğinde, "öküz alırız o paraya" demesi gibi. Bunlarda "öküz alınır o paraya" diyerekten kalktılar masadan sanırım. :) |
Bencede boşuna kendimizi yırtıyoruz.
|
Ben daha yeni okudum mesajınızı ve çok üzüldüm. Evet bir süre foruma yazmadınız. Bunun altında kırgınlık yattığını az buçuk hissediyordum. Başka bir forumdada buna benzer durumlarla karşılaşmıştınız. Ardında başka sorunlar baş gösterdi ve o forumdan tamamen koptunuz. Şimdi aynı durumu bu forumdada yaşamanızı istemem.
Kendi bölümünüz olmadığı halde yeni gelişmeleri, eklenen kanalları bu forumda paylaştınız. Yapmak zorundamıydınız? Tabiki hayır. Ama siz elinizden geldiğince bu forumda Kablo TV' nin gelişmesini isteyen abonelerle duyumlarınızı paylaşaraktan mutlu ettiniz. Aralarda canınızı sıkan yorumlar olmuştur elbette. Ama onlarıda forumda bulunan iyi insanların hatırına görmezden gelecektiniz. Dediğiniz gibi engelleyip geçicektiniz. Meyve veren ağaç, (aradada olsa) taşlanır misali. Hayat, Kablo TV' den yeni kanaldan ibaret değil tabiki. Herkesin bu hayatta birer sorumluluğu ve yapması gereken işleri var. En önemlisi çoluğu çocuğu ailesi var. Bazılarımız bunu unutaraktan pervasızca platformu öne çıkaran acımasızca eleştiriler, yorumlar yapıyor. Sizde ekmek yediğiniz bu kurum için yazılanları görünce doğal olarak etkileniyorsunuz. Buda ister istemez şevkiniz kırılmasına ve forumdan uzaklaşmanıza sebep oluyor. Bunu çok iyi anlayabiliyorum. Ama bende Sedar hocamla aynı fikirdeyim. Biraz forumdan uzaklaşın, kafanızı dinleyin. Emin olun bu size iyi gelicektir. Ama tamamiyle kopmayın. Ben bu forumu, burdaki arkadaşları birer aile gibi görüyorum. Onun için her ne kadar birbirimize uzak olsakta manevi olarak bir tık uzaktayız. Her zaman destek olmaya ben kendi adıma, elimden geldiğince hazırım. Sıkıntılarınızı en kısa zamanda aşmanız ve aramıza dönmeniz dileğiyle. Sevgiler.. |
İstekte bulunulan kanalların platforma eklenmesini ben de istiyorum.
|
Mesajımı dikkate alarak konuyu güncellemiş olmanız vesilesiyle ve tüm Türksat Kablo aboneleri adına gösterilen çaba ve verilen emek dolayısıyla hem şahsınıza hem de Serdar Ayberk beyefendiye teşekkürlerimi sunar, iyi günler dilerim.
|
Elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışıyorum. Her katkı önemlidir. Düşünceleriniz için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 2 Nisan 2018; 2:46:11 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 3 Nisan 2018; 18:35:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|