Şimdi Ara

[ANA KONU] KABLOTV VE KABLONET DEVİR İLANLARI (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
48
Favori
81.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,Bursa'da yaşıyorum ve aboneliğimi devretmek istiyorum.

2018'in mart ayına kadar devam ediyor taahhüt.Toplam fatura 55 TL'DİR.(Uydunet,kablotv,hd paket hepsi içindedir)

Buradan özel mesaj atabilir,daha hızlı iletişim için kerim_kadi@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz teşekkürler.
  • Mesajımı tekrarlıyorum;

Üyeliğimi taşınma sebebiyle devretmek istiyorum.

25Mbit 150GB AKN'li hizmet kullanıyorum. Yeni üyeliklerde Uydunet bunu 24Mbit'e düşürdü, dolayısıyla AKN sonrası düşecek hız daha da azaldı. Yani yeni alacağınız üyelik 24Mbit AKN sonrası hız 8Mbit'e, devretmek istediğim kullanıcı 25Mbit'e sahip olduğu için AKN sonrası düşecek hız 16Mbit olacaktır. En önemlisi eski tarife olduğu için AKN sonrası GB aşımında ekstra 2TL ödemeyeceksiniz.

Ayrıca CGN IP havuzundan IP alırken, bunu güzel bir yazı ile ortak IP havuzundan çıkartıp bireysel IP almasını sağladım. Üstüne aldığım bilgi dahilinde tekrardan IP havuzuna girmeyeceğim teknik destek tarafından onaylandı. Tekrardan sokarlarsa cezasız taahhüt iptaline gidecekler mecburen :) Bunu müşteri hizmetlerini arayarak alacak kişi öğrenebilir, online hizmetlerde de yazısı duruyor.

Tarifem;
    69TL aylık ödeme
    Modem
    Tv Cihazı
    Vizioon Sinema Pakedi
    25Mbit 150 GB AKN'li internet
    Yazmayı unuttum 11 ay daha taahhüt devam ediyor.

İstanbul/Acıbadem

• Arkadaşın da belirttiği gibi şu aşamada kazanılan haklar korunduğu için, ekstra ücret yansıtılmayan ve yeni AKN hızları imkanından faydalandırılan taahhütü devam eden mevcut abonelerden devir almak en karlısı görünüyor kablonet paketlerini. İstanbulda olanlar için 1.5 yıl daha sabit fiyat garantisi ve taahüütü devam eden, 10 Mbit 50 GB AKN alanlı sınırsız internet (AKN geçince hız 5 Mbite düşüyor) + teledünya temel paket + Her yöne 100 Dk telefon paketinin olduğu aboneliğimi taşındığım yerde uydunet altyapısı olmadığı için devretmeyi düşünüyorum. Aylık faturam 32,9 TL gelmektedir. Yanında kablonet modem ve HD teledünya kutusu verilecektir. İsteyenler aynı haklardan yararlanarak, üst hız paketlerine geçme şansına da sahiptir. Detaylar için PM atabilirsiniz..
  • Haziran temmuz gibi ankara veya konyadan devreden olursa ulaşabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manisadan devir etmek istiyorum. Tarife; 25GB AKN 25mbps 30₺ fatura ücreti var. Ekim'de bitiyor süresi.

• izmir devreden var mı ?
  • Uydunet devir alırım. Yer:Konya
  • NEWEST kullanıcısına yanıt
    GÜNCELDİR
  • Ağustos 2018 taahhüt bitiyor. 25 mb 50 gb AKN üst paket. AKN dolunca 16 mb. yani 16 mb sınırsız...Ankara....Devretmek istiyorum....
  • htulay H kullanıcısına yanıt
    aslında senin pakete geçmek istiyordum ama şuan geçemezsiniz dediler.bende şuan kablonet 10 mbps 50 akk li üyelik var tahüdüm yok acaba bunu kapatıp hemen senin üyeliğinin devir alabiliyormuyum acaba.
  • müşteri hizmetlerine sormak gerek...
  • Erzurum devir aranıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşındim 10 mb 75 gb eski üyelik.

Lokasyon gaziantep

• DEVREDİLMİŞTİR. TEŞEKKÜRLER FORUM DONANIM

Adres değişikliği nedeniyle şubat 2018 tarihinde taahüdü bitecek olan paketimi istanbul içi devretmek istiyorum. Paketin detayları aşağıdaki gibidir.

25 Mbps 25 GB AKNli Ekosınırsız ÇİFTE FIRSAT KAMPANYALI (akk duzenlemesi sonrasi hizi 16 mbpsye dusecek)

Kablo Tv Temel Paket

Modem

Uydu alıcısı

Kablo çoğaltıcı

Toplam fatura 43.00 TL

devir yapmak istiyorum. özel mesajla iletişime geçebilirsiniz yada tahirgoze@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steafan -- 29 Haziran 2017; 13:10:52 >
  • kadir_dpu kullanıcısına yanıt
    Devir almadıysanız ben devretmek istiyorum

• !!!!!DEVREDİLMİŞTİR!!!!

Merhaba Arkadaşlar,

2 yıllık taahhütle aldığım ve yaklaşık 5 aydır kullandığım kablonet + kablotv aboneliğimi taşındığım adreste kablonet altyapısı olmadığı için devrediyorum.

kablotv (temel paket) + kablonet (25 Mbps 75 GB AKNli Ekosınırsız)= 50 tl

mevcut tarifelerde bu ücret yükselmiş ve de hız+kota düşürülmüş durumda.
    yeni abonelik yapmak isteyenler için bu açıdan idealdir.

Hd kutu ve kablosuz modem teslim edilecektir.

İstanbul-Maltepe'de ikamet ediyorum, devir almak isteyen olursa hemen yardımcı olacağım.
    Devir işlemi ücretsizdir.

!!!!!DEVREDİLMİŞTİR!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkannevzat -- 12 Haziran 2017; 9:3:46 >
  • NEWEST kullanıcısına yanıt
    Pm attım müsait olduğunuzda geri dönerseniz sevinirim.

• Superonline Fiber'e geçeceğim için Ankara'da taahhütsüz 50Mbps 250GB EkoSınırsız (AKK sonrası 16mbps) + Teledünya giriş paketi devrediyorum, fatura 101₺ geliyor, malum Ekosınırsız paketler kaldırıldı ihtiyacı olan birinin işi görülsün, yoksa iptal ettireceğim, kablosuz modem ve teledünya hd box da teslim edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 31 Mayıs 2017; 17:24:5 >
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Üstad hangi pakete geçeceksin? Bende 50/250 taahhütüm bitince değiştirmeyi düşünüyorum kabloneti.

• dört dörtlük paket, 25 mbps fiber platin, 6gb 500dk 1000sms cep için, ev telefonu ve TV+ ile birlikte 139₺

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.