Bildirim
[ANA KONU] League of Legends Kod/RP/Gift/Hesap Dolandırıcıları (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Noluyo ya? -
quote:
Orijinalden alıntı: Nirvana.
quote:
Orijinalden alıntı: Colonette
Alın bu da bu haysiyetsizin atmadığı ss
Böyle shop mu olur ulan it oğlu it alt alta mesajlar birbirine uyuyor mu
Şurası da ergenlerle doldu ya
Edit: üstteki mesaj da hesabın gerçek sahibine ait değil. Arkadaşın pmlerin gerçek olduğunu göstermek için verdiği şerefsizin attığı mesaj.
Aptal mısın kardeşim benim hesabımda mesajlar alttan üste doğru gidiyor. Adam sizi ayakta kandırıyor
-
quote:
quote:
quote:
Edit: üstteki mesaj da hesabın gerçek sahibine ait değil. Arkadaşın pmlerin gerçek olduğunu göstermek için verdiği şerefsizin attığı mesaj.
Aptal mısın kardeşim benim hesabımda mesajlar alttan üste doğru gidiyor. Adam sizi ayakta kandırıyor
Hesabını ver kontrol edeyim o zaman.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Persheid1903
quote:
quote:
quote:
O versin ben neden veriyim ? Adam gitti rp mi harcadı sırf dolandırıcı demiyim diye beni dolandırıcı konumuna düşürmeye çalışıyor
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Persheid1903
quote:
quote:
quote:
O versin ben neden veriyim ? Adam gitti rp mi harcadı sırf dolandırıcı demiyim diye beni dolandırıcı konumuna düşürmeye çalışıyor
Yine de uyumlu değil. Silmeyin bu adamı bu listeden çok belli her tavrından dolandırıcı olduğun, karşındakinin mağdur olduğu. Öğeyi denetle op
-
Kardeşim bir şey bilmiyorsun karışıyorsun. Bana da eskiden Veronick dolandırıcı diye ss atmıştı. Sonra Riveen forumda Colonette dolandırıcı demişti. Riveene ne kadar dolandırıcı değilim desem de adam inanmadı. Şimdi yine diyorum dolandırmadım bu adamı 4000rp ye karşılık 50tl sını geri vermedim. Ben karlı çıktım bu işten açıkcası 50tl sına yine rp aldım ama adam gidip de benim rp lerimle saçma sapan hero alamaz. @Riveen @Veronick @Nirvana. -
Beyler BeeerK3 adlı kullanıcı ile abi kardeş gibiyiz ss leri bana verdi şimdi atıyorum herşeyi çocuğu kandırıp hem forumdaki hesabını hemde 50 tl sini dolandırmak he şimdi arkadaşlar bu adamın referansımı mefaransımı ne varmış yanlıç diyoki berke ben sana yardımcı olurum şifreyi ver diyor zaten çocuk saf ve temiz bir çocuk hemen vermiş kurtulurum umuduyla sonra adam bu konunun kurucusuna mesaj atıyor colonetteyi silin o listeden diye sonrada siliniyor şu an o adam BeeerK3 hesabında o hesabı silmenizi rica edeceğim evet yanlıçıda bu listeye eklerseniz mutlu olacağım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zerok123
Beyler BeeerK3 adlı kullanıcı ile abi kardeş gibiyiz ss leri bana verdi şimdi atıyorum herşeyi çocuğu kandırıp hem forumdaki hesabını hemde 50 tl sini dolandırmak he şimdi arkadaşlar bu adamın referansımı mefaransımı ne varmış yanlıç diyoki berke ben sana yardımcı olurum şifreyi ver diyor zaten çocuk saf ve temiz bir çocuk hemen vermiş kurtulurum umuduyla sonra adam bu konunun kurucusuna mesaj atıyor colonetteyi silin o listeden diye sonrada siliniyor şu an o adam BeeerK3 hesabında o hesabı silmenizi rica edeceğim evet yanlıçıda bu listeye eklerseniz mutlu olacağım.
Şu fake üyeliği açmasaydın belki sana inanabilirdim de. Fake üyelik ne yahu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persheid1903 -- 28 Mart 2014; 18:11:00 >
-
quote:
Kardeşim bir şey bilmiyorsun karışıyorsun. Bana da eskiden Veronick dolandırıcı diye ss atmıştı. Sonra Riveen forumda Colonette dolandırıcı demişti. Riveene ne kadar dolandırıcı değilim desem de adam inanmadı. Şimdi yine diyorum dolandırmadım bu adamı 4000rp ye karşılık 50tl sını geri vermedim. Ben karlı çıktım bu işten açıkcası 50tl sına yine rp aldım ama adam gidip de benim rp lerimle saçma sapan hero alamaz. @Riveen @Veronick @Nirvana.
her ne kadar bu olaydan sonra Veronick'in dolandırıcı oldugu ortaya çıksada,Veronick'in attıgı ss'te adamla dalga geçercesine ''birde rp vermemi bekliyorsun,ne kadar salaksın''diye bir cümlen olmustu hatta küfür bile vardı onu saygımdan ötürü yazmıyorum buraya Colonette.
daha sonra bunu sana sordugumda hesaba baskası girmiştir ben yapmadım falan dedin,o ss'te shopta olamaz,kararsız kaldım acıkcası
Kesin olarak dolandırıcı diyemem,olabilirsinde,olmayabilirsinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riveen -- 28 Mart 2014; 18:51:12 >
-
Çocuk senin rp lerini harcamadım diyor sen illa diretiyorsun küçücük çocuk yalanmı söyleyecek. -
quote:
Çocuk senin rp lerini harcamadım diyor sen illa diretiyorsun küçücük çocuk yalanmı söyleyecek.
sen ne diyorsun arkadasım ? olayın benımle alakası yok sadece daha önceden bir olay olmustu onu söyledi colonette,yanlış anlamışsın sen -
Yanlışlıkla ekledim pardon. -
quote:
Çocuk senin rp lerini harcamadım diyor sen illa diretiyorsun küçücük çocuk yalanmı söyleyecek.
Velet bir de utanmadan hesabımı banlattı. Banlanmasaydı harcandığını gösterirdim sana da
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha riota ticket atmadı atmamasındaki en büyük etkende benim çocuğa atma dedim emeğin var belli anlamadığım berk ticket atmadıysa kim ticket atıp banlattırdı ? -
quote:
Daha riota ticket atmadı atmamasındaki en büyük etkende benim çocuğa atma dedim emeğin var belli anlamadığım berk ticket atmadıysa kim ticket atıp banlattırdı ?
Wtf sana ss atayım özelden. Bu çocuk şifresini başkasına vermiş olmasın?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim,istediğin ss i at ama berk bana gerçek ss leri teker teker gönderdi hepsine kendi bilgisayarındanda baktım berk suçsuz bir çocuk kandırmışsınız belki beni dinlemeyip ticket atmış olabilir çocuktur aklınca intikam almak için böyle şeyler yapıyor. -
quote:
Kardeşim,istediğin ss i at ama berk bana gerçek ss leri teker teker gönderdi hepsine kendi bilgisayarındanda baktım berk suçsuz bir çocuk kandırmışsınız belki beni dinlemeyip ticket atmış olabilir çocuktur aklınca intikam almak için böyle şeyler yapıyor.
Peki ben rp leri arkadaşıma hediye atmak için hesaba girdiğimde rp leri kim harcamıştı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X