Şimdi Ara

---ANA KONU--- MARVEL CONTEST OF CHAMPİONS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
4
Favori
23.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Toplam gucumuz 315.000 hocam cok calisan arkadaslar var da. Git gide duzeliyor ittifak. Az calidanlari eliyorur :)
    TATA etiket kosmina yazimca cikyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunu beni de kendine bağladı

4 yıldız - Gamora

3yıldız - cezalandırıcı , şahin göz , juggernaut , colossus , gamora , karapanter

2 yıldız da galiba 1 2 tane eksik hepsinden var

bu arada dövüşçüler hakkında da bazı bilgiler vereyim

eğer bir gamoranız varsa 3. seviye süper saldırısı varsa 3. seviyenin dolmasını beklemeyin 2. seviye dolduğunda saldırıyı yapın 3. seviye saldırıdan daha çok can götürüyor üstüne kanama 50 yada 40 eksi can aldığından geri kaçın rakibiniz peşinizden koşarken ölüyor zaten
  • Level 26'yım yedi tane 3, 23 tane de ikilik şampiyonum var. Rating 7534. Düzenli oynuyorum, şu anda 300k'lık bir alliance'tayım. 500k civarı beni kabul edecek olursa gelirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Level 26'yım yedi tane 3, 23 tane de ikilik şampiyonum var. Rating 7534. Düzenli oynuyorum, şu anda 300k'lık bir alliance'tayım. 500k civarı beni kabul edecek olursa gelirim.

hocam 2 yıldızlıklara iso basıp seviye yükselt. hem total kahraman gücün artar hem de turnuvalarda rahat edersin. o kahraman derecesi ile iyi bi birliğe girmen zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Level 26'yım yedi tane 3, 23 tane de ikilik şampiyonum var. Rating 7534. Düzenli oynuyorum, şu anda 300k'lık bir alliance'tayım. 500k civarı beni kabul edecek olursa gelirim.

hocam 2 yıldızlıklara iso basıp seviye yükselt. hem total kahraman gücün artar hem de turnuvalarda rahat edersin. o kahraman derecesi ile iyi bi birliğe girmen zor.

İki yıldızlıklara iso basmam, arenada yüksek seviye olunca 3 özel ataklılar çıkıyor, düşükle daha rahat. 3 yıldızlılara basıp quest yapmak daha verimli. Neyse bu alliance'la devam, çok da kötü değil.
  • Oyunda düello gerçek zamanlı değil saçmalık

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

Oyunda düello gerçek zamanlı değil saçmalık

evet duellolar gercek degıl ama gelebılır

2 ay once hıc duello yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

Oyunda düello gerçek zamanlı değil saçmalık

evet duellolar gercek degıl ama gelebılır

2 ay once hıc duello yoktu

Abi oyunda ney gerçek zamanlı

• Bu oyuna başlamalımıyım
  • 1x1 ve 3x3 arenalar dışında maceralarda ittifaktan yardım alınabiliyor mu? Enerji yardımı hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT

1x1 ve 3x3 arenalar dışında maceralarda ittifaktan yardım alınabiliyor mu? Enerji yardımı hariç.

macera enerjın bıttımı yardım alabılıyorsun bırde 10 macera enerjısı doluyor yardım ıle
  • Oyuna yeni başladım, varsa yok 2 yıldızlı karakterlerden var. Millete bakıyorum benden düşük seviye ama kaç tane 3 yıldızlı karakterleri var. Yok mudur bi taktiği falan kafayı taktım iyice oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlett Johansson

Oyuna yeni başladım, varsa yok 2 yıldızlı karakterlerden var. Millete bakıyorum benden düşük seviye ama kaç tane 3 yıldızlı karakterleri var. Yok mudur bi taktiği falan kafayı taktım iyice oyuna

şans işi. bana da çok uzun süre 4 yıldız çıkmamıştı şu an bi tane var. bazılarında 5-10 tane var. tamamen şans bi taktiği yok. onun dışında yapabileceğin tek şey turnuvalarda kasıp şampiyon kazanabilmek.
  • güncelleme yaparken oyunun tamamını mi yüklüyo sadece günncellemeyi mi yüklüyo sadece bayadır internet kısıtlı diye güncellemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bostonceltic

güncelleme yaparken oyunun tamamını mi yüklüyo sadece günncellemeyi mi yüklüyo sadece bayadır internet kısıtlı diye güncellemedim

tamamını yüklüyor hocam. ama güncellemeden nasıl oynuyorsunuz normalde oyunu açınca direk güncelleme için google playe yönlendiriyodu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bostonceltic

güncelleme yaparken oyunun tamamını mi yüklüyo sadece günncellemeyi mi yüklüyo sadece bayadır internet kısıtlı diye güncellemedim

tamamını yüklüyor hocam. ama güncellemeden nasıl oynuyorsunuz normalde oyunu açınca direk güncelleme için google playe yönlendiriyodu?

Oynayamiyorum bayadır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu oyunda arkadaşınla karşılıklı online savaşılmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

arkadaşlar bu oyunda arkadaşınla karşılıklı online savaşılmıyor mu ?

hayır henüz öyle bi özellik gelmedi. hatta oyundaki şu an bulunan pvp arena dövüşleri de bilgisayara karşı oynanıyor. ama çok yakında güncelleme gelecek belki getirirler o özelliği.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

arkadaşlar bu oyunda arkadaşınla karşılıklı online savaşılmıyor mu ?

hayır henüz öyle bi özellik gelmedi. hatta oyundaki şu an bulunan pvp arena dövüşleri de bilgisayara karşı oynanıyor. ama çok yakında güncelleme gelecek belki getirirler o özelliği.

Bence de getirmeliler. Bu kadar güzel oyun yapıp online özelliğini koymamak çok ama çok saçma. Umarım en yakın zamanda bu özellikte gelir.
  • bugün büyük bir güncelleme aldı ve oyuna ant man, yellow jacket gibi yeni kahramanlar dahil oldu.

ama en güzeli de şimdiye kadar act 1 ve 2 yi %100 tamamlamış oanlara bi tane 3 yıldız kristali ve 1 tane 4 yıldız kristali verdi hediye olarak. evet yanlış duymadınız 4 yıldız kristali.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.