Şimdi Ara

[ANA KONU] Plants vs Zombies Garden Warfare 2 (BAHAR 2016 - Duyuru Videosu Geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hazır indirimdeyken tavsiye edilir.
  • İndirime girerse alacağım bu oyunu. İlki çok zevkliydi, bu da muhtemelen öyledir. Ama fiyat konusunda EA resmen dalga geçiyor bizimle. Şöyle 30 dolar seviyelerine inerse hemen alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam,fiyat 50-60 tl olsa alacağım ben de, ilk oyunu aylarca oynamıştım çok sevmiştim ama bunun fiyat aşırı pahalı...
  • oyun psn'de indirime girdi almak isteyenler kaçırmasın
  • oyun çok zevkli düşünenler kaçırmasın,indirim ay sonu bitiyor...
  • Oyun aldm bende arkdaslar psn:sametbaggio isteyen eklesin oynariz berraber.birde sec hakki olan arkdas varmi? Ben sec hak var ve ds yontemi ile kendi hesabimda oynuyorm ama bir sure sonra lisans dogrulanamadi 15 dkka icinde kapancak diyor bu bi etki yapar mi?

• ilk oyunda son seviyeye gelip bu oyun için unicorn chomper açayım dedim ama çok zor,benim rank 102,maximum rank 313 uğraşılmaz herhalde..
  • Yeni başladım hep aynı map açılıyor single player oynuyorum oyunun gidişatı hakkında bilgi verebilirmisiniz

• Şu oyun burada hak ettiği ilgiyi görmedi,çok eğlenceli oyun aslında şans verin,oynayın
  • Bu oyunun ilki de çok eğlenceliydi, 2.sinde muhtemelen daha değişik karakterler çok daha çeşitli özellikler vardır, hakkı yendi biraz da diğer baba online oyunlar altında ezildi bi ara mutlaka alacağım ben de.
  • ps4 epey oyuncu var oynayan,en çok turf takeover modu oynanıyor,devamlı dolu
  • oyun şuanda 29.99
  • Bu fiyata kaçmaz..

• Oyuna yeni başladım zevkli gerçekten ve vuruş hissi falanda çok iyi, indirime girerse kaçırmayın.

• PvZ gw 1 den gw 2 ye terfi ettik sonunda karakterleri transfer etme isine gec kalmisiz, platform ps4 bu arada turf takeover a birlikte girilebiliyorsa süper olur

• Oyunu alalı baya olmuştu da dün ilk defa girme fırsatı buldum. Turf takeover modunda ele geçirilecak yerler bittikten sonra topları deliklere götürdüğümüz bir bölüm açıldı. Gülmekten oynayamadım

• oğluma aldım oyunu illede baba 2 kişik oynayalım diyor arastırdım ekran 2ye bölünüp oynanabiliyor fakat nasıl yapılır çözemedim varmı bilgisi olan
  • emrerimed kullanıcısına yanıt
    Oyuna girdiğiniz de karakteri yönlendirdiğiniz Bahçe gibi bir alan var. Orada belli başlı panolara yaklaştığınızda multiplayer diye seçenek vardı. Onu seçtiğiniz de split screen ya da online multiplayer diye yazar. Split screen seçerseniz yanyana oynayabilirsiniz.

Ben hiç girmedim ama bu şekilde olması lazım.

• tamam deneyeceğim teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.